![]() |
|
Цей рецепт мені розповіла пробабушка.
Інгредієнти для страви:
розсіл | 6 ст. л. |
рослинна олія | 6 ст. л. |
сода | 0.5 ч. л. |
цукор | 4 ст. л. |
борошно пшеничне | 150 г |
яйце куряче | 1 шт |
Покроковий рецепт з фото:
1. | гасимо оцтом Соду. З’єднуємо розсіл, олія, масло, соду, цукор і борошно. Замішуємо еластичне тісто. | ![]() |
2. | Розкачуємо тісто в пласт. | ![]() |
3. | Вирізаємо печеньки. Печиво може бути будь-якої форми. | ![]() |
4. | Ось наші печеньки. | ![]() |
5. | Деко змащуємо маслом і викладаємо печиво. Яйце добре збиваємо. Змащуємо яйцем печиво. Випікаємо при температурі 180С 20-30 хвилин. | ![]() |
6. | Подаємо прикрасивши огірком. Нехай вас не бентежить що печиво з розсолу, воно виходить дуже солодким і смачним, а запах не відчувається. Приємного апетиту! Це печиво можна подавати до супу «Розсольник». | ![]() |