Два гуся
  • Італійська кухня
  • Бутерброди
  • Випічка
  • Випічка, десерти
  • Десерти
  • Домашні заготовки
  • Закуски
  • Запіканки
  • Напої
  • Новости
  • Основні страви
  • Основна страва
  • Салати
  • Соуси
  • Супи і бульйони

Печиво з розсолу

Розділі: Випічка / Печиво
Кухня світу: Російська
Час приготування: 40 хвилин
Кількість порцій: 3
Призначення: Дитяче меню, Прості рецепти на кожен день
Необхідна техніка: Рецепти для духовки
Кроків: 6

Цей рецепт мені розповіла пробабушка.
Інгредієнти для страви:

розсіл 6 ст. л.
рослинна олія 6 ст. л.
сода 0.5 ч. л.
цукор 4 ст. л.
борошно пшеничне 150 г
яйце куряче 1 шт

Покроковий рецепт з фото:

1. гасимо оцтом Соду. З’єднуємо розсіл, олія, масло, соду, цукор і борошно. Замішуємо еластичне тісто.
2. Розкачуємо тісто в пласт.
3. Вирізаємо печеньки. Печиво може бути будь-якої форми.
4. Ось наші печеньки.
5. Деко змащуємо маслом і викладаємо печиво. Яйце добре збиваємо. Змащуємо яйцем печиво. Випікаємо при температурі 180С 20-30 хвилин.
6. Подаємо прикрасивши огірком. Нехай вас не бентежить що печиво з розсолу, воно виходить дуже солодким і смачним, а запах не відчувається. Приємного апетиту! Це печиво можна подавати до супу «Розсольник».
Разом з "Печиво з розсолу" також читають:
    Печиво Поцілунки

    Розділі: Випічка / Печиво Кухня світу: Російська Час ...

    Піца по-грецьки

    Розділі: Випічка / Піца Кухня світу: Італійська Час ...

    Риба в картопляній шубці

    Розділі: Випічка / Млинці, оладки, сирники Кухня світу: ...

    Піца з гострим перчиком пепероні, в’яленими томатами і салямі

    Розділі: Випічка / Піца Кухня світу: Італійська Час ...

    Міні-булочки

    Розділі: Випічка / Кренделі, баранки, бублики Кухня світу: ...

    Сирні палички з листкового тіста

    Розділі: Випічка / Печиво Кухня світу: Європейська Час ...

Новеньке

  • Картоплю буланжер з розмарином
  • Холодець яловичий
  • Куряча грудка запечена з овочами і сиром
  • Скумбрія малосольна
  • Картопля запечена у фользі
dvagusya.com.ua - покрокові супер-смачні рецепти