яблучний сік користь і шкоду для печінки, нирок, властивості та протипоказання

Лікарі всього світу наполягають на вживанні фруктів, але що вони говорять про соки прямого віджиму? Так чи корисний яблучний сік, як часто його можна пити, і якої шкоди для організму він може принести?

Яблука – це доступний і корисний джерело вітамінів: A, B, C, E, PP, сірки, міді, фосфору, кальцію, фтору, алюмінію, хрому, заліза, натрію, калію, цинку і т. д. Все перераховане відноситься виключно до натурального домашнього яблучного соку, так як в магазинних аналогах дуже багато домішок, підсолоджувачів і консервантів.

яблочный сок польза и вред для печени, почек, свойства и противопоказания

Порада: щоб яблучний свіжоприготований сік краще засвоювався, змішуйте його з овочевим в пропорції 1:1.

Лікувальні властивості яблук не можна заперечувати, але разом з тим варто пам’ятати і про можливу шкоду – кислотність фруктів може послужити погану службу, тому в усьому треба знати міру.

Сподобалася стаття? Поділитися з друзями:
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: