Основні причини, чому розвалюються рибні котлети

Як уникнути розвалювання рибних котлет.

Основні причини, чому розвалюються рибні котлети

Рибні котлети — це дуже смачно і корисно. Але якщо ви готуєте їх самі і не маєте при цьому великого досвіду, то можете виявити, що при готуванні вони розвалюються на сковороді. Зрештою замість соковитих, міцних і смачних котлет можна отримати безліч розвалених дрібних частин цих самих котлет, інформує dvagusya.com.ua.

Як так вийшло? І що можна зробити наступного разу краще, щоб вони вийшли?

Є кілька причин, чому розвалюються рибні котлети:

  • погано перемішані інгредієнти в рибному фарші: не полінуйтеся, добийтеся однорідної консистенції;
  • занадто велика або недостатня кількість олії на сковороді: в першому випадку рибні котлети просто розмокають в олії, а в другому починають прилипати до поверхні і розвалюватися;
  • недостатньо продумана рецептура, простіше кажучи, чогось не вистачає: для того, щоб рибні котлети не розвалювалися, зазвичай в них додають яйце, замочений в молоці і віджатий хліб, манну крупу, яка добре "скріплює" навіть овочеві котлети;
  • недостатньо розігріта сковорода теж може стати виною розвалених рибних котлет: не поспішайте, викладіть їх вчасно.

Такі основні прийоми для того, щоб уникнути розвалювання рибних котлет.

Також пам'ятайте, що рибний фарш не повинен бути занадто рідким.

Читайте також:  Чи можна вживати салат "Олів'є", який простояв на святковому столі до ранку
DvaGusya