Тісто для піци – Дуже тонке і м’яке, як у піцерії

Як приготувати тонке і м’яке тісто в домашніх умовах? Дуже легко, навіть легше, ніж Ви думаєте насправді. Кожна людина, яка готує піцу обов’язково хоче, щоб його куховарство була набагато краще, ніж у піцерії.

Щоб все вийшло на ура, обов’язково потрібно бути впевненим у собі і своїх силах. Готувати потрібно з позитивним настроєм. Для того щоб тісто вийшло м’яким і тонким, його необхідно вимішувати, досить довго. До того моменту, поки воно не перестане прилипати до рук і не стане еластичним.

Сьогодні ми розглянемо 5 способів, як легко і швидко замісити тісто для піци тонке і м’яке, як у піцерії. А так само рекомендую глянути на рецепти домашніх чебуреків.

Тесто для пиццы - Очень тонкое и мягкое как в пиццерии

Тонке і м’яке тісто для піци без дріжджів

Тесто для пиццы - Очень тонкое и мягкое как в пиццерии

Інгредієнти для тіста:

  • Сода – 1/3 ч. ложки
  • Олія оливкова (можна замінити на соняшникова) – 3 ст. ложка
  • Сіль – 1/4 ч. ложки
  • Борошно – 400 гр.
  • Молоко – 150 мл
  • Яйце – 2 шт.
  • Сода – 0,5 ч. ложки
  • Оцет (9%) -1 ч. ложка.

Спосіб приготування:

1. Беремо миску розбиваємо туди 2 яйця. Разбалтываем віником (не збиваємо, а просто з’єднуємо білок з жовтком).

Тесто для пиццы - Очень тонкое и мягкое как в пиццерии

2. Додаємо до яєць 150 мл. молока.

Тесто для пиццы - Очень тонкое и мягкое как в пиццерии

3. Вливаємо 3 ст ложки рослинної олії (оливкової).

Читайте також:  Піца на сковороді за 10 хвилин - Швидкі покрокові рецепти

Тесто для пиццы - Очень тонкое и мягкое как в пиццерии

4. І додаємо ¼ ч. ложки солі. Все добре перемішуємо.

Тесто для пиццы - Очень тонкое и мягкое как в пиццерии

5. Додаємо 0,5 ч. ложки соди.

Тесто для пиццы - Очень тонкое и мягкое как в пиццерии

6. І сюди ж наллємо 1 ч. ложку оцту.

Тесто для пиццы - Очень тонкое и мягкое как в пиццерии

7. Тепер поступово всипаємо 400 гр. просіяного борошна.

Тесто для пиццы - Очень тонкое и мягкое как в пиццерии

8. Спочатку замішуємо в мисці, потім викладаємо на стіл і починаємо місити руками. Досить вимішувати хвилин 5 – 10.

Тесто для пиццы - Очень тонкое и мягкое как в пиццерии

9. Тісто виходить еластичним.

Тесто для пиццы - Очень тонкое и мягкое как в пиццерии

10. Прибираємо його в пакет, для того щоб воно дійшло, поки ви робите начинку. Приємного апетиту.

Тісто для піци в хлібопічці — Покроковий рецепт приготування

Тесто для пиццы - Очень тонкое и мягкое как в пиццерии

Інгредієнти для тіста:

  • Масло вершкове – 20 гр.
  • Вода (тепла) – 550 мл
  • Сіль – 3,5 ч. ложки
  • Борошно – 920 гр.
  • Дріжджі сухі – 1 ст. ложка
  • Олія оливкова (можна замінити соняшниковою) – 2 ст. ложки

Спосіб приготування:

1. В хлібопічку кладемо вершкове масло.

Тесто для пиццы - Очень тонкое и мягкое как в пиццерии

2. Вливаємо до нього теплу воду.

Тесто для пиццы - Очень тонкое и мягкое как в пиццерии

3. Всипаємо 3, 5 ч. ложки солі.

Тесто для пиццы - Очень тонкое и мягкое как в пиццерии

4. Додаємо поступово 920 гр. просіяного борошна.

Тесто для пиццы - Очень тонкое и мягкое как в пиццерии

5. І трошки перемішаємо.

Тесто для пиццы - Очень тонкое и мягкое как в пиццерии

6. Кладемо 1 ст. ложку сухих дріжджів.

Тесто для пиццы - Очень тонкое и мягкое как в пиццерии

7. Вливаємо 2 ст. ложки оливкової олії (можна замінити рослинним).

Тесто для пиццы - Очень тонкое и мягкое как в пиццерии

8. Ставимо відерце в хлібопічку і вибираємо програму для дріжджового тіста.

9. Закриваємо на півтори години кришкою.

10. По закінченню півтори години тісто виходить м’яке, пухке.

Тесто для пиццы - Очень тонкое и мягкое как в пиццерии

11. Розкачуємо його і додаємо начинку на ваш смак. Приємного апетиту.

Тонке тісто для піци на кефірі

Тесто для пиццы - Очень тонкое и мягкое как в пиццерии

Інгредієнти для тіста:

  • Кефір – 400 мл
  • Яйце – 2 шт.
  • Сода — ½ ч. ложки (без гірки)
  • Борошно пшеничне — 2,5 склянки
  • Сіль — ½ ч. ложки (дрібної)
  • Оцет – трохи, для гасіння соди.

Спосіб приготування:

1. Візьмемо глибоку тару, розіб’ємо в неї яйця і гарненько збиваємо міксером (можна використовувати віночок), а потім поступово додаємо цукор, при цьому помішуємо, додаємо сіль і знову все добре збиваємо. Далі вливаємо тонким струменем кефір.

Читайте також:  Картопля по-селянськи запечений в духовці - 5 покрокових рецептів

2. Окремо в гуртку гасимо в невеликій кількості оцту соду.

3. Вливаємо її до решти інгредієнтів і знову все гарненько перемішуємо.

4. Через дрібне сито просіваємо борошно (це необхідно для того, щоб піца була ніжною).

5. Тепер додаємо його в тісто.

6. Починаємо вимішувати до того, поки воно не набуде однорідної консистенції.

7. Для початку в тарі, потім викладаємо на стіл і хвилин 5 добряче замішуємо.

8. Прибираємо тісто в миску, накриваємо його рушником.

9. Протягом часу він настоїться і його вийде досить багато, вистачить на велике деко. Приємного апетиту.

Рецепт м’якого тіста на дріжджах

Тесто для пиццы - Очень тонкое и мягкое как в пиццерии

Інгредієнти для тіста:

  • Борошно – 500 гр.;
  • Вода – 1 склянка (250 мл);
  • Дріжджі сухі – 5 гр.;
  • Сіль – 1 ч. л.

Спосіб приготування:

1. В кружку додаємо теплу воду, додаємо дріжджі, перемішуємо і чекаємо поки вони повністю розчиняться.

2. Борошно необхідно просіяти (по можливості 2 рази. Коли вона просіюється, наповнюється киснем і набуває легкість і м’яке стан).

3. Після, додаємо борошно в глибоку тару.

4. У неї додаємо сіль.

5. Вливаємо олію.

6. До всіх інгредієнтів відправляємо розведені у воді дріжджі.

7. Все ретельно перемішуємо.

8. Висипаємо борошно на стіл і продовжуємо місити (це необхідно для найкращого результату). Місимо протягом 5 – 10 хвилин. Тісто має перестати липнути до рук і стати повністю однорідним.

5. Після того як ми його добряче замісили, розрізаємо на 4 рівних частини і надаємо їм форму кульок, накриваємо рушником і прибираємо відпочити в тепле місце приблизно на 1 годину (при бажанні можна накрити харчовою плівкою).

Як приготувати м’яке тісто для піци без дріжджів на воді

Тесто для пиццы - Очень тонкое и мягкое как в пиццерии

Інгредієнти для піци:

  • Борошно – 250 гр.
  • Вода – 200 мл
  • Сіль – ¼ ч. ложки
  • яйця — 2 шт
  • Олія оливкова (можна замінити соняшниковою) – 1 ст. ложка.
Читайте також:  Лазанья з фаршем : Класичний рецепт лазаньї в домашніх умовах

Спосіб приготування:

1. Беремо глибоку тару висипаємо 250 гр. борошна, додаємо в неї ¼ чайної ложки солі, і все висипаємо на стіл, в центрі гори робимо дірочку.

2. В окремій ємності змішуємо воду, оливкова олія та яйця. Все гарненько збиваємо до однорідності і отриману рідину починаємо вливати в борошно з сіллю і все добре перемішуємо.

3. Тісто у нас вийде досить липким, саме тому руки періодично обов’язково потрібно посипати борошном.

4. Коли вийшла маса перестане прилипати до рук і стане достатньо еластичною, починаємо формувати з неї куля, поміщаємо його в глибоку миску і зверху накриваємо рушником з натуральної тканини (це необхідно для того, щоб була постійно повітряна циркуляція).
5. Через 20-25 хвилин тісто буде готове.

6. Далі можна застосовувати його в якості основи для піци з будь-якої вибраної вами начинкою.

7. Додаємо за смаком інгредієнти і ставимо запікатися.

Приємного Вам апетиту!!!

DvaGusya