Курячі крильця в соєвому медовому соусі

Курячі крильця в соєвому медовому соусі

Чого давно не було на нашому сайті, звичайно ж страв з крил, вони не дуже популярні в кулінарії, перевага надається іншим частинам курки, але якщо їх правильно приготувати в соєвому маринаді, з медом та часником, то з'їдатися вони будуть на ура, тільки встигай готувати. Спробуйте зробити цей простий рецепт разом з нами і пишіть свої коментарі як ви готуєте м'ясо

інгредієнти

  • Крила, гомілки – 600 гр.
  • Соєвий соус – 4 ст. л.
  • Мед – 1 ст. л.
  • Гірчиця – 1 год.
  • Часник – 2-3 зубчики
  • Олія – 4 ст. л.
  • Сіль – 0,5 год.
  • Приправа для курки – 1 год.
  • Насіння кунжуту – на любителя
  • Фольга – 40 мм.

Готуємо страву з покроковими фото

Курячі крильця в соєвому медовому соусіКурячі крильця в соєвому медовому соусі

Готуємо продукт, промиваємо під водою і зрізаємо дрібні кінці з крил, м'яса та все одно нема, одна шкіра, але якщо хочеться, то можна залишити

І ще розрізала їх навпіл, по суглобах,

Курячі крильця в соєвому медовому соусі

Складаємо м'ясо в миску і злегка присолюємо, у мене адигейська сіль, з усякими травами

Курячі крильця в соєвому медовому соусіКурячі крильця в соєвому медовому соусі

Готуємо класичну основу маринаду:

З'єднуємо в мисці ложку меду, чайну ложечку гірчиці, 4 ложки соєвого соусу, курячу приправу та чотири ложки рослинної олії, давимо часник і ретельно перемішуємо.

Додайте ваші улюблені спеції за смаком

Курячі крильця в соєвому медовому соусі

Виливаємо суміш у курку, перемішуємо, і залишаємо маринуватися на 1,5-2 години за кімнатної температури (робити це бажано заздалегідь)

Курячі крильця в соєвому медовому соусі

Застилаємо дно форми фольгою (що б потім не мити) і викладаємо крильця, розчин, що залишився, не виливаємо, він ще знадобиться

Курячі крильця в соєвому медовому соусі

Відправляємо форму запікатися у духовку, температура – 180 градусів

Виймаємо через 30 хвилин і змащуємо маринадом, що залишився.

Читайте також:  Узбецький коржик – 5 рецептів, як приготувати в домашніх умовах

Курячі крильця в соєвому медовому соусі

Посипаємо трохи кунжутом, це на розсуд, швидше за для краси, але в моїй сім'ї люблять

Ставимо назад у духовку, ще на 15-20 хвилин, температуру збільшуємо до 200°

Курячі крильця в соєвому медовому соусі

Власне, курячі крильця в соєво-медовому соусі готові

Розкладайте по тарілках, і подавайте на стіл на вечерю, сайт курка2.ру, був радий разом з вами приготувати цю смачну страву

DvaGusya