Меню на Новий Рік 2019 – що готувати нове і цікаве

Здрастуйте, дорогі друзі! Ось і настала час, коли вже пора починати планувати меню святкового столу на Новий Рік 2019. Я для себе його вже склала і готова поділитися з вами новими і цікавими рецептами, якими хочу скористатися в цей раз.

Підготовка до свята завжди приносить тільки задоволення. Ми починаємо прикрашати ялинку, вирізати сніжинки з паперу на вікна або робити красиві об’ємні. А також продумувати, чим смачненьким здивувати своїх рідних і друзів в цю ніч.

Меню на Новый Год 2019 - что готовить новое и интересное

Візьміть моє меню на замітку і у вас однією проблемою стане менше. Просто купіть потрібну кількість продуктів. Залучіть подружок або родичів до цього дійства і процес підготовки страв стане ще цікавіше, адже можна заодно і поговорити. Головне ж не втомитися до півночі, а навпаки отримати заряд бадьорості. Ну давайте приступимо вже.

Меню салатів на Новий Рік 2019: зметуть зі столу першими

Зазвичай я більше п’яти салатів на стіл не роблю, мені вистачає. По-перше, крім них будуть присутні ще й інші страви — різні закуски, холодець і м’ясна закуска, плюс основне гаряче блюдо. Та й соління, які заготовляли восени теж займуть своє гідне місце.

У своїх попередніх статтях я вже представила масу цікавих рецептів салатів на Новий рік, теж можете подивитися. А також є рецепти з крабовими паличками, креветками, з печінкою тріски і класична «Мімоза».

Меню на Новый Год 2019 - что готовить новое и интересное

Вообщем є з чого вибирати, я постаралася для вас 😊. А зараз давайте розглянемо ще декілька пропозицій з новинок, які я планую для себе на зустріч Нового Року.

Листковий салат «Купецький» з філе індички і грибами

Якщо ви зробите основним салатом саме цей, замість «Олів’є», то зовсім не розчаруєтеся. Правда тут є невеликий нюанс. Правильним рецептом в нього варто покласти м’ясо свинини (мова). Але ми ж не хочемо образити це тварина в його рік, тому пропоную замінити на інше м’ясо, наприклад індички.

Інгредієнти:

  • Філе індички — 300 гр
  • Морква варена — 1-2 шт
  • Печериці — 400 гр
  • Цибуля ріпчаста — 2 шт
  • Огірки мариновані — 3 шт
  • Зелений горошок консервований — 400 гр
  • Яйця варені — 4 шт
  • Сир твердий — 100 гр
  • Майонез — 300 гр
  • Сіль — за смаком
  • Зерна гранта і оливки для прикраси (за бажанням)

Меню на Новый Год 2019 - что готовить новое и интересное

Перед початком складання салату, відваріть філе, моркву і яйця. А шампіньйони дрібно поріжте і підсмажте до повної готовності. Потім остудіть.

Приготування:

1. Підготуємо всі продукти. Відварене м’ясо поріжте невеликими кубиками. Цибулю теж наріжте кубиками. Натріть на крупній тертці варену моркву, мариновані огірки, а сир і варені яйця натріть на дрібній або середній тертці.

Меню на Новый Год 2019 - что готовить новое и интересное

2. Підготуйте плоске блюдо і поставте по центру цілий стакан. Тепер починаємо навколо склянки укладати шари. Першим шаром покладіть порізане м’ясо і промажте його майонезом.

Для того, щоб зручніше було промащувати майонезом, викладіть його в кондитерський мішок або просто в поліетиленовий пакет і відріжте кінчик куточка. А потім просто видавлюйте його у вигляді сіточки.

Меню на Новый Год 2019 - что готовить новое и интересное

3. Далі викладайте шари у такій черговості, промазуючи кожен шар майонезній сіткою — шар з огірків, потім з моркви, грибів і сиру.

Меню на Новый Год 2019 - что готовить новое и интересное

4. Передостаннім шаром покладіть консервований горошок і теж пройдіться по ньому майонезом. І, нарешті, останній шар тертих яєць. Покрийте ними всю поверхню салату, гарненько утрамбуйте їх і підрівняйте. Потім красиво покрийте його майонезом, смужками зверху вниз, наче промені сонця малюєте.

Меню на Новый Год 2019 - что готовить новое и интересное

5. Зверху прикрасьте його гранатом, маслинами і кропом. Потім акуратно крутиться рухом витягніть склянку. Приберіть нашу красу в холодильник мінімум на шість годин, щоб він настоявся. Цей салат має вийти шалено смачним. Порадуйте ним ваших гостей.

Меню на Новый Год 2019 - что готовить новое и интересное

Дуже смачний святковий салат «Захват» з печінкою

Від такого салату гості дійсно будуть в захваті. Він виходить дуже ніжний, соковитий і дуже смачний. Печінку можна взяти будь-яку, крім свинячий. Заздалегідь її відваріть.

Інгредієнти:

  • Печінка індички — 800 гр
  • Морква по-корейськи — 300 гр
  • Яйця варені — 5 шт
  • Часник — 1 зубчик
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт
  • Цукор — 20 гр
  • Оцет 9% — 15 мл
  • Холодна вода — 100 мл
  • Сіль, мелений чорний перець — за смаком
  • Майонез
  • Кріп для прикраси

Приготування:

1. Наріжте цибулю тонкими чверть кільцями і покладіть його в миску. Додайте цукор, оцет і воду. Перемішайте і залиште на 20 хвилин маринуватися.

Меню на Новый Год 2019 - что готовить новое и интересное

2. На кругле блюдо поставте роз’ємне кільце, огорнуте з внутрішньої сторони харчовою плівкою. Відварену печінку наріжте на дрібні шматочки і перекладіть на блюдо. Натріть на дрібній тертці часник, посоліть і поперчіть за смаком. Додайте трохи майонезу, перемішайте і розділіть на три частини. Викладіть 1/3 частина першим шаром, рівномірно розподіливши всередині кільця.

Меню на Новый Год 2019 - что готовить новое и интересное

3. Маринований лук повністю відіжміть від рідини і викладіть наступним шаром. Змастіть його трохи майонезом.

Меню на Новый Год 2019 - что готовить новое и интересное

4. Поверх цибулі покладіть другу частину печінки. Наступним шаром покладіть моркву по-корейськи. Змастіть її майонезом і покладіть шар з решти печінки.

Меню на Новый Год 2019 - что готовить новое и интересное

6. Варені яйця очистіть і розділіть на жовтки і білки. Білки натріть на крупній тертці і викладіть останнім шаром. Трохи посоліть і змастіть їх майонезом. Потім в такому вигляді відправте в холодильник на 1-2 години.

Меню на Новый Год 2019 - что готовить новое и интересное

7. Після того, як він постояв у холодильнику, зніміть з нього кільце і харчову плівку. Прикрасьте салат зверху натертим на дрібній тертці жовтком і дрібно подрібненим кропом. Тепер він готовий до презентації на святковому столі.

Меню на Новый Год 2019 - что готовить новое и интересное

Салат «Свинка» на Новий Рік 2019 з куркою і сиром

Природно на кожному новорічному столі має бути так чи інакше символ року. Спробуємо зобразити його в цьому цікавому салатик з дуже простого і недорого набору продуктів.

Інгредієнти:

  • Філе куряче варене — 300 гр
  • Кукурудза консервована — 1 банка
  • Сир — 150 гр
  • Яйця варені — 4 шт
  • Морква варена — 1 шт
  • Майонез — 150-200 гр
  • Сіль — за смаком
  • Варена ковбаса і маслинки — для прикраси мордочки
  • Ківі — для сервірування

Меню на Новый Год 2019 - что готовить новое и интересное

Приготування:

1. Варені яйця очистіть і натріть на крупній тертці. Покладіть їх на підготовлену плоске блюдо першим шаром, вирівняйте в потрібну нам форму і промажте майонезом.

Меню на Новый Год 2019 - что готовить новое и интересное

2. Варене куряче філе розберіть на волокна і наріжте невеликими шматочками. Покладіть м’ясо другим шаром, також промазав його майонезом.

Меню на Новый Год 2019 - что готовить новое и интересное

3. Далі укладайте в такій послідовності, промазуючи кожен шар майонезом — терта на крупній тертці варена моркву, потім тертий сир. А самий верхній шар складається з консервованої кукурудзи.

Меню на Новый Год 2019 - что готовить новое и интересное

4. Власне сам салат вже готовий. Тепер прикрасимо його. З скибочок ковбаси зробіть вушка і п’ятачок. Скибочки для вушок виріжте уголочком і акуратно вставити. У п’ятачку трубочкою для коктейлів посередині зробіть дві дірочки. На місці вічко укладіть по маслинке. Ківі очистіть і наріжте напівкруглими шматочками. Викладіть їх навколо свинки. Перед тим, як сервірувати стіл, він повинен настоятися в холодильнику кілька годин.

Меню на Новый Год 2019 - что готовить новое и интересное

Ніжний салат з курки, грибів і ананасів

Я не знаю, як називається цей шедевр, але він у мене обов’язково буде присутній. Склад продуктів підібраний так, що він просто повинен бути нереально смачним і дуже красивим. Ваші гості будуть в захваті від нього.

Інгредієнти:

  • Філе куряче варене — 300 гр
  • Печериці -500 гр
  • Мариновані огірки — 3 шт
  • Волоські горіхи очищені — 1 / 2 склянки
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт
  • Сир твердий — 200 гр
  • Ананас консервований — 200 гр
  • Журавлина — 50 гр
  • Майонез — 300 гр
  • Гірчиця — 1 чайна ложка
  • Коріандр мелений — 1 чайна ложка
  • Рослинне масло — для смаження
  • Зелень кропу — 1 пучок
  • Сіль за смаком

Меню на Новый Год 2019 - что готовить новое и интересное

Приготування:

1. Наріжте цибулю півкільцями. Печериці наріжте невеликими шматочками. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть туди цибулю. Трохи його обсмажте до прозорості, а потім викладіть до нього порізані гриби. Додайте 1 чайну ложку солі і меленого коріандру. Перемішайте і обсмажуйте до повної готовності, приблизно 15 хвилин, не забуваючи помішувати. Потім перекладіть їх у миску для остигання.

П’ять штучок грибочків обсмажте в цілому вигляді, вони підуть для прикраси.

Меню на Новый Год 2019 - что готовить новое и интересное

2. Варену грудинку наріжте кубиками. Огірочки порізати на дрібні шматочки. Чотири половинки волоських горіхів залиште, а решта перемолите або дрібно покришіть ножем. Перемішайте їх з нарізаними огірками.

Меню на Новый Год 2019 - что готовить новое и интересное

3. Сир натріть на крупній тертці. Кріп дрібно нашаткуйте. У майонез покладіть одну чайну ложку гірчиці і перемішайте. Ананаси наріжте для прикраси пластинками.

Меню на Новый Год 2019 - что готовить новое и интересное

4. Починаємо укладати шари. На допомогу візьміть собі кулінарне кільце, поставте його на плоске блюдо для сервірування. Змастіть блюдо гірчично-майонезним соусом і покладіть першим шаром порізане філе. Змастіть його соусом з верху.

Меню на Новый Год 2019 - что готовить новое и интересное

5. Далі викладайте шари у такій послідовності:

  • огірки з горіхами, змастіть соусом
  • грибочки
  • тертий сир, його теж слід змастити соусом

Меню на Новый Год 2019 - что готовить новое и интересное

6. Акуратно зніміть кільця. Зверху прикрасьте шматочками ананаса, журавлиною, горіхами, грибочками і гілочками кропу. А дрібно порізаний кріп викладіть навколо салату на тарілці. Поставте його в холодильник настоятися і просочитися. А коли прийде час виставите цю красу поряд з іншими кулінарними шедеврами.

Меню на Новый Год 2019 - что готовить новое и интересное

Салат «Оселедець під шубою» в желатині з червоною ікрою

Спочатку я хотіла своє новорічне меню повністю оновити і не готувати традиційні, всім звичні святкові страви. Але познайомившись з рецептом «оселедця під шубою» від Маргарити, я переглянула свою думку. І такий салат, в оновленому виконанні, я точно хочу приготувати. Подивившись це відео, ви теж візьмете його собі на замітку.

Інгредієнти:

  • Оселедець — 200 гр
  • Буряк — 200 гр
  • Морква — 200 гр
  • Картопля — 250-300 гр
  • Цибуля — 1/2 шт
  • Майонез — 250 гр
  • Желатин — 14 гр
  • Вода — 75 мл
  • Сіль — за смаком

Для прикраси:

  • Яйце — 1 шт
  • Ікра червона — 2 столові ложки
  • Зелень петрушки

Коли я показала цей відео рецепт своєї подружки, з якою ми разом плануємо зустріти 2019 рік, вона прийшла в захват. Дуже свіжа і оригінальна подача знайомого страви на новий лад.

Холодні закуски на новорічний стіл: прості і смачні рецепти

Хіба можна собі уявити святковий стіл без легкої закуски, яка призначена для того, щоб розпалити апетит гостей. Але якось так виходить, що найчастіше вони конкурують нарівні з іншими стравами. Тому що будь-яка господиня намагається піднести красиво і з ситної начинкою. Вони відмінно вписуються в загальний фон.

Особисто я люблю різноманітність, тому зазвичай виставляю кілька різних видів закусок. Просто намагаюся їх робити не дуже велика кількість, щоб гості більше налягали на основні страви, а ці брали чисто спробувати.

Меню на Новый Год 2019 - что готовить новое и интересное

Пропоную кілька різних і цікавих варіантів для вашого святкового застілля. Такі закуски готуються просто і швидко. Вони точно посприяють апетиту ваших гостей, так як ще й виглядають апетитно.

Фаршировані яйця на святковий стіл

Давайте розглянемо декілька варіантів для фарширування яєць. Я планую зробити їх з різними начинками, так буде цікавіше і красивіше виглядатимуть на столі.

Природно основа цієї страви — це самі яйця. Покладіть їх в закипілу підсолену воду і варіть 10 хвилин. Після чого остудіть під проточною холодною водою, очистіть і поріжте на половинки. Жовтки витягніть і в ці отвори будемо вкладати начинку.

Меню на Новый Год 2019 - что готовить новое и интересное

Начинка з сиром і шпротами:

  • Яйця — 4 шт
  • Шпроти — 8 шт
  • Майонез — 1 столова ложка
  • Твердий сир — 50 гр
  • Часник — 2 зубчики

Жовтки і сир натріть на дрібній тертці, часник вичавити через прес або теж натріть на тертці. У шпрот відріжте хвости і додайте до решти інгредієнтів. Покладіть туди майонез і перемішайте в блендері до однорідної маси. Або можна скористатися міксером, або просто вилкою. Можна ще капнути трохи олії зі шпротів.

Меню на Новый Год 2019 - что готовить новое и интересное

Покладіть отриману масу в отвори білків і на їх поверхню невеликою гіркою. А зверху застроміть відрізані хвостики рибин.

Меню на Новый Год 2019 - что готовить новое и интересное

Начинка з помідорами черрі:

  • Яйця — 4 шт
  • Помідори чері — 4 шт
  • Сіль, мелена паприка, мелений чорний перець — за смаком
  • Сметана — 2 столові ложки

Жовтки розімніть виделкою і змішайте зі сметаною до однорідної маси. Помідори поріжте навпіл і вкладете в ямки білків. А зверху покрийте масою. Трохи посоліть кожне яйце і посипте паприкою або чорним перцем.

Меню на Новый Год 2019 - что готовить новое и интересное

Начинка «ледача шуба»:

  • Яйця — 8-10 шт
  • Буряк варена — 2 шт
  • Цибуля — 1 шт
  • Філе оселедця — 2 шт
  • Майонез — 200 гр
  • Оливкова олія — 1 столова ложка
  • Часник — 3 зубчики
  • Сіль, перець — за смаком
  • Зелень кропу — невеликий пучок
  • Вода — 50 мл
  • Оцет 9% — 50 мл

Цибулю подрібніть в блендері і залийте водою з оцтом. Залиште маринуватися на 20 хвилин. Буряк натріть на крупній тертці. Кріп дрібно наріжте ножем. Часник пропустіть через прес. Одне філе оселедця наріжте дрібними шматочками, а друге просто наріжте поперек на порції.

Меню на Новый Год 2019 - что готовить новое и интересное

Злийте воду у цибулі через сито. Жовтки розітріть виделкою. Терту буряк покласти в глибоке блюдо, влийте олію і як слід перемішайте. Потім додайте до неї всі продукти, крім порціонних шматочків оселедця. Посоліть і поперчіть, додайте майонез і все це рівномірно перемішайте.

Меню на Новый Год 2019 - что готовить новое и интересное

Розподіліть отриману масу по білках, зверху покладіть порційні шматочки оселедця і прикрасити кропом. Повинна вийти просто шикарна закуска.

Меню на Новый Год 2019 - что готовить новое и интересное

Самі смачні начинки для тарталеток

Не одне свято у мене не обходиться без тарталеток. І тут я теж люблю урізноманітнити, щоразу намагаючись знайти що-небудь нове. Можна приготувати самим, але коли готуєш святковий стіл, хочеться мінімізувати витрати по часу. Тому їх я просто купую в магазині. А начинку вже готую вдома.

Начинка з крабових паличок з плавленим сиром:

  • Крабові палички — 200 гр
  • Плавлений сирок — 1 шт (70 гр)
  • Майонез — 1 столова ложка
  • Часник — 1 зубчик
  • Петрушка для прикраси

Сирок попередньо покладіть в морозилку, щоб він затвердів. Коли почнете готувати, дістаньте його, видалите обгортку і натріть на крупній тертці. Крабові палички наріжте дрібними кубиками. Часник пропустіть через прес або натріть на дрібній тертці. Складіть всі інгредієнти, додайте майонез і рівномірно перемішайте. Потім просто розкладіть їх в тарталетки і прикрасьте петрушкою.

Меню на Новый Год 2019 - что готовить новое и интересное

Закуска з печінки тріски в тарталетках:

  • Печінка тріски (консервована) — 1 банка
  • Яйця варені — 4 шт
  • Майонез — 1 ст. л.
  • Гірчиця — 0,5 ч. л.
  • Кріп і петрушка — 1 невеликий пучок

Печінка тріски розімніть виделкою або наріжте кубиками. Варені яйця натріть на крупній тертці. Змішайте майонез з гірчицею. Кріп дрібно наріжте. Тепер всі продукти перемішайте до однорідності і вкладете в тарталетки. Для краси зверху покладіть листочок кропу. Проста і швидка закуска готова.

Меню на Новый Год 2019 - что готовить новое и интересное

В тарталетки можна покласти будь-який салат, наприклад той же «олів’є». Або просто покласти червону ікру. А може тертий сир з яйцями, часником і майонезом (сметаною). Можна розім’яти шпроти й скомбінувати їх з тими ж яйцями. Ще перед тим, як покласти начинку, вкласти невеликий листочок салату. Думаю, я вам достатньо ідей накидала, так що вибирайте.

Меню на Новый Год 2019 - что готовить новое и интересное

Рулети з лаваша з різними начинками

Цю закуску я дуже люблю. Причому роблю я рулети не тільки на свято, але і в будні. Вони виходять ситними і смачними. Як зазвичай я вибираю два види начинок для подібної закуски. Не буду відступати від традиції і в цьому році.

Рулет з лаваша з тунцем:

  • Варене яйце — 1 шт
  • Свіжий огірок — 1 шт
  • Тунець (консерви) — 160 гр
  • М’який плавлений сир — 1 уп
  • Тонкий лаваш — 1 шт
  • Зелений салат — 20 гр
  • Часник — 1-2 зубчики
  • Сіль — 3 щіпки

Приготування:

1. Тунець викладіть з банки на тарілку і розімніть виделкою. Огірок за допомогою овочерізки наріжте тонкими пластинками (слайсами). Плавлений сир викладіть з банки в миску, видавіть туди через прес часник і додати терті на крупній тертці яйця. Перемішайте їх.

Меню на Новый Год 2019 - что готовить новое и интересное

2. Повністю намажте лаваш сирно-яєчної масою. Потім викладайте рядами почергово — платівки огірка, тунець і листя салату.

Меню на Новый Год 2019 - что готовить новое и интересное

3. Коли всю начинку викладіть, акуратно загорніть лаваші в рулет і приберіть в холодильник на 2-3 години. Краще закрутити сам рулет в харчову плівку.

Меню на Новый Год 2019 - что готовить новое и интересное

4. Через кілька годин дістаньте його з холодильника і наріжте на порції. Розмір рулетика вибирайте за власним бажанням. Викладіть їх на тарілку і ставте на стіл.

Меню на Новый Год 2019 - что готовить новое и интересное

Рулет з лаваша з шинкою і сиром:

  • Сир твердий — 150 гр
  • Варені яйця — 4 шт
  • Часник — 1-2 зубчики
  • Майонез — 3-4 столові ложки
  • Шинка — 300-350 гр
  • Кріп — невеликий пучок

Натріть сир та яйця на крупній тертці. Часник пропустіть через прес. Кріп дрібно нашаткуйте. Складіть все це в мисці, додайте майонез і як слід перемішайте, щоб продукти рівномірно розподілилися. Намажте цю суміш на розгорнутий лаваш. Шинку наріжте скибочками і розкладіть в ряди поверх сирної суміші, загорніть лаваші в рулет і оберніть харчовою плівкою.

Меню на Новый Год 2019 - что готовить новое и интересное

Залиште рулет в холодильнику на кілька годин, потім наріжте його на порції і викладіть на сервірувальну тарілку. Здавалося б самий що ні наїсти простий рецепт, але таке поєднання продуктів завжди вітається гостями і закуска швидко йде зі столу.

Меню на Новый Год 2019 - что готовить новое и интересное

Хочете більше рецептів? Тоді почитайте окрему статтю з цієї невигадливої закуски. Там ви знайдете для себе підходящий варіант.

Холодна м’ясна закуска на святковий стіл

Без м’ясних закусок теж складно уявити собі святковий стіл. Взяти той же холодець, рецепти якого ви можете подивитися на іншій статті. Його я, звичайно ж, теж буду готувати. Але тут хочу поділиться новим для мене стравою, який хочу обов’язково зробити на Новий Рік. А називається воно «м’ясні кекси», зустрічайте!😊

Інгредієнти:

  • Фарш — 300 гр
  • Цибуля ріпчаста — 1 шт
  • Сіль, чорний мелений перець — за смаком
  • Манна крупа — 1 столова ложка
  • Яйця — 3 шт
  • Сметана — 1 столова ложка
  • Твердий сир — 50 гр

Меню на Новый Год 2019 - что готовить новое и интересное

Приготування:

1. Дрібно наріжте цибулю і змішати його з фаршем. Додайте сіль, перець і як слід перемішайте до однорідної маси.

Меню на Новый Год 2019 - что готовить новое и интересное

2. В окрему миску розбийте яйця. Додайте туди сметану, трохи солі і меленого перцю. Як слід перемішайте. А твердий сир натріть на дрібній тертці.

Меню на Новый Год 2019 - что готовить новое и интересное

3. В маленькі силіконові формочки для кексів викладіть фарш у вигляді кошиків. Поставте форму на деко. Яєчну суміш рівномірно розлийте в кошики.

Меню на Новый Год 2019 - что готовить новое и интересное

4. Розігрійте духовку до 180 градусів і поставте туди деко і запікайте 30 хвилин. Потім витягніть і обсипте кожну кошичок тертим сиром. Поверніть назад в духовку і випікайте ще 10 хвилин.

Меню на Новый Год 2019 - что готовить новое и интересное

5. Потім вийміть деко з духовки. Вийміть наші м’ясні кекси з формочок і залиште трохи охолонути. Можна зверху прикрасити кропом. Викладіть м’ясні кекси на тарілочку і ставте це блюдо на святковий стіл. Буде дуже цікава закуска нова.

Меню на Новый Год 2019 - что готовить новое и интересное

До речі, у мене є схожий рецепт, тільки робиться у формі гнізда, а ще м’ясні стожки теж чимось нагадує. Їх теж можна використовувати в якості святкової закуски.

Відео рецепт гарячого страви на новорічний стіл

Завершальний штрих — це основне гаряче блюдо. Звичайно ж, теж хочеться що-небудь новеньке і цікаве. Пропоную цікавий рецепт м’ясних човників з начинкою з картоплі і сиру. Виглядає дуже красиво і ситно.

Інгредієнти:

  • Картопля – 350 гр
  • Твердий сир – 60 г
  • Морква по-корейськи – 50 гр
  • Петрушка – 1/2 пучка
  • Фарш – 1 кг
  • Цибуля – 1 шт
  • Копчена паприка – 1,5 ч. л.
  • Яйця – 2 шт
  • Яєчний жовток – 1 шт
  • Молоко – 1 ст. л.
  • Вершкове масло – 30 гр
  • Сіль, чорний мелений перець – за смаком

А як приготувати це цікаве блюдо ви дізнаєтеся, подивившись відео рецепт.

Вообщем для себе я точно вирішила, що буду подавати саме це гаряче блюдо на святковий стіл. Воно для мене нове і свіже. Виглядає апетитно і, думаю, на смак буде просто чудовим.

Ось таке святкове меню я собі запланувала для зустрічі Нового Року 2019. Якщо вам сподобалося, я буду тільки рада. Беріть і користуйтеся. Приємного вам апетиту! Поки!

Сподобалася стаття? Поділитися з друзями:
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: