Гороховий суп з копченими реберцями в мультиварці: редмонд, поларіс і в скороварці

Готувати в мультиварці дуже зручно, тому що в ній можна і томити, і смажити, і випікати. Сучасні фірми, такі як Мулинекс, Панасонік, Полариса, Редмонд, Скарлет, Філіпс, володіють всіма необхідними функціями для приготування будь-якої страви. Гороховий суп з копченими реберцями будемо готувати саме з допомогою мультиварки, щоб ви змогли оцінити її переваги.

Гороховый суп с копчеными ребрышками в мультиварке: редмонд, поларис и в скороварке

Інгредієнти

  • копчені реберця 300 г
  • горох 200 г
  • картопля 300 г
  • морква 1 шт.
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • петрушка 5 гілочок
  • 2 ч. л. сіль
  • перець чорний мелений ½ ч. л.
  • рослинна олія 50 мл
  • вода 3 л

На порцію

Калорії: 172 ккал

Білки: 5.3 г

Жири: 11.6 р

Вуглеводи: 11.6 р

Кроки 1 годину. 30 хв. Відео-рецепт

  • Гороховый суп с копчеными ребрышками в мультиварке: редмонд, поларис и в скороварке

    Насамперед необхідно замочити горох приблизно на 4 години.

  • Гороховый суп с копчеными ребрышками в мультиварке: редмонд, поларис и в скороварке

    Чистимо всі овочі і перемываем їх.

  • Гороховый суп с копчеными ребрышками в мультиварке: редмонд, поларис и в скороварке

    Картоплю нарізаємо кубиками і заливаємо холодною водою, відставляємо в сторону, так як в найближчі 20 хвилин вона не знадобиться.

  • Гороховый суп с копчеными ребрышками в мультиварке: редмонд, поларис и в скороварке

    Моркву і нарізаємо цибульку дуже дрібними кубиками. Овочі обсмажити на рослинному маслі, але сковорода нам не потрібно, тому що засмажку будемо готувати в мультиварці, виставивши режим “Смаження” на 15 хвилин.

  • Гороховый суп с копчеными ребрышками в мультиварке: редмонд, поларис и в скороварке

    До прожареним овочів додаємо картоплю, горох і копчене реберце. Ребро попередньо необхідно розділити на невеликі шматочки. Ставимо режим “Суп” або “Гасіння”, все залежить від того, які програми є у вашому кухонному приладі. Варимо 40 хвилин. Періодично помішуємо.

  • Гороховый суп с копчеными ребрышками в мультиварке: редмонд, поларис и в скороварке

    Додаємо сіль, мелений перець і рубану зелень петрушки. Тушкуємо ще 10 хв. Суп готовий.

Це цікаво: горох — один з найбагатших джерел білка: в цій рослинної культури його міститься не менше, ніж у м’ясі. До того ж, практично немає жирів і холестерину.

Суп має дуже смачний копчений аромат і апетитний вигляд, від такої страви неможливо відмовитися. Обов’язково використовуйте покроковий рецепт приготування супу з реберцями, а якщо виникнуть питання, то перегляньте фото і відео. При наявності функції скороварки приготувати страву ще простіше, так як зробити це можна буде набагато швидше.

Сподобалася стаття? Поділитися з друзями:
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: