Гороховий суп з копченостями в мультиварці – як зварити, покроковий рецепт з фото в редмонд і поларіс

Готувати в сучасних мультиварках – одне задоволення, головне – вибирати техніку перевірених фірм. За останні роки добре зарекомендували себе компанії Мулинекс, Панасонік, Філіпс, Полариса, Редмонд, Борк, Бранд, Скарлет і інші. У всіх цих приладах є безліч режимів, вони прості у використанні і економлять час господині.

Гороховый суп с копченостями в мультиварке - как сварить, пошаговый рецепт с фото в редмонд и поларис
Пропонуємо вам спробувати з допомогою такої чудо-техніки і нашого простого покроковий рецепт з фото зварити дуже смачний і ситний гороховий суп з копченостями.

Інгредієнти

  • Свинячі копчені реберця 200 г
  • Ковбаски мисливські 200 г
  • Горох 200 г
  • Морква 1 шт.
  • Картопля 300 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • 2 ч. л. сіль
  • Чорний мелений перець ½ ч. л.
  • Зелень ½ пучка
  • Вода 2.5 л
  • Рослинна олія 30 г

На порцію

Калорії: 195.5 ккал

Білки: 7.5 м

Жири: 12.7 м

Вуглеводи: 12.9 г

Кроки 1 годину. 40 хв. Відео-рецепт

  • Гороховый суп с копченостями в мультиварке - как сварить, пошаговый рецепт с фото в редмонд и поларис

    За кілька годин або за ніч до того як варити цей суп, необхідно промити, а потім залити горох холодною водою в окремій каструлі.

  • Гороховый суп с копченостями в мультиварке - как сварить, пошаговый рецепт с фото в редмонд и поларис

    Очищаємо овочі від шкірки. Моркву і цибульку подрібнюємо на дрібні кубики. Картоплю нарізаємо великими брусками і заливаємо його холодною водою, щоб овоч не потемнів, тому що використовувати його будемо трохи пізніше.

  • Гороховый суп с копченостями в мультиварке - как сварить, пошаговый рецепт с фото в редмонд и поларис

    Ріжемо кільцями мисливські ковбаски, а реберця поділяємо на великі шматочки.

  • Гороховый суп с копченостями в мультиварке - как сварить, пошаговый рецепт с фото в редмонд и поларис

    У чашу мультиварки кладемо моркву, цибулю, ковбасу і додаємо рослинне масло. Ставимо режим “Смаження” на 15 хвилин. Каструлю не накриваємо і періодично помішуємо інгредієнти.

  • Гороховый суп с копченостями в мультиварке - как сварить, пошаговый рецепт с фото в редмонд и поларис

    Наступним кроком у прилад перекладаємо картоплю, проціджений горох, реберця, і все заливаємо водою. Виставляємо режим “Суп”, прикриваємо кришкою і варимо відведений програмою час – приблизно 30 хвилин. Якщо немає такого режиму, то включаємо функції “Випічка” або “Гасіння”, і варимо протягом години.

  • Гороховый суп с копченостями в мультиварке - как сварить, пошаговый рецепт с фото в редмонд и поларис

    Додаємо сіль, перець мелений і рубану зелень, кип’ятимо ще 5 хвилин і вимикаємо. Супчик готовий!

Порада: якщо ви не знайшли, де придбати мисливську ковбасу, то відмінною заміною їй будуть “Сервелат”, “Салямі” або “Краківська”.

Гороховий суп варять з будь-якими копченостями. Ковбасу і реберця можна сміливо замінити грудинкою і крильцями, які містять менше калорій. Копчену курку обсмажувати не потрібно, її додають в суп разом з овочами і горохом. Час приготування залишається таким же.

Гороховый суп с копченостями в мультиварке - как сварить, пошаговый рецепт с фото в редмонд и поларис
Якщо ви вирішили готувати в скороварці, то варто врахувати, що в ній завдяки тиску пари суп вариться значно швидше, приблизно 20 хвилин. При короткочасній тепловій обробці продукти не міняють колір і форму. У звичайному приладі страва готується довше, але з-за процесу томління зберігає вітаміни і мінерали. Так що вирішувати вам, яка техніка краще підійде. Якщо сумніваєтеся у виборі – подивіться спеціальні відео в Мережі.

Приготування горохового супу з копченостями займе трохи часу, а результат порадує вашу сім’ю. Розумна кухонна техніка подбає про те, щоб перше блюдо вийшло бездоганно. Готуйте смачно, швидко і з любов’ю!

Сподобалася стаття? Поділитися з друзями:
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: