Грибний суп з фрикадельками – покроковий рецепт з фото

Ароматний і ситний суп з фрикадельками стане улюбленим блюдом для всієї вашої сім’ї. Готується він дуже швидко і легко, і дуже сподобається дітлахам, які з задоволенням будуть виловлювати з нього м’ясні кульки.

Пропонуємо рецепт грибного супу з фрикадельками з фото, після ознайомлення з яким ви зможете приготувати смачний обід. Його по достоїнству оцінять ваші домочадці.

Грибной суп с фрикадельками - пошаговый рецепт с фото

Рада: при катанні фрикадельок рекомендуємо поставити поруч миску з чистою водою, в якій необхідно змочувати руки. Так м’ясний фарш не буде прилипати до пальців.

Інгредієнти

  • фарш м’ясний 300 г
  • картопля 350 г
  • морква середня 1 шт.
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • печериці 300 г
  • олія соняшникова 30 мл
  • лаврушка 2 листочка
  • перець горошком 4 шт.
  • зелень свіжа-за смаком

На порцію

Калорії: 73.8 ккал

Білки: 4.3 г

Жири: 4 р

Вуглеводи: 5.2 м

Кроки 50 хв. Відео-рецепт

  • Грибной суп с фрикадельками - пошаговый рецепт с фото

    Для початку приготуйте фрикадельки. Для того щоб м’ясо не було прісним, додайте у фарш трохи солі і спецій за смаком. Злегка відбийте, це дасть гарантію, що фрикадельки не розваляться в процесі. Скачайте кульки невеликого розміру і дайте їм трохи полежати в холодильнику.

  • Грибной суп с фрикадельками - пошаговый рецепт с фото

    Поставте каструлю з 3 літрами води на конфорку, а коли з’являться бульбашки закипання, засипте підготовлені фрикадельки.

  • Грибной суп с фрикадельками - пошаговый рецепт с фото

    Наступний ваш крок – підготовка решти інгредієнтів. Картоплю наріжте довільними шматочками (намагайтеся робити їх однаковими, щоб вони проваривались рівномірно), моркву тонкими кружальцями, ріпчасту цибулю наріжте дрібними кубиками. У печериць зішкребіть закінчення капелюшків, а після нарубайте слайсами.

  • Грибной суп с фрикадельками - пошаговый рецепт с фото

    Додайте в суп, картоплю, коли фрикадельки вже досить проварятся.

  • Грибной суп с фрикадельками - пошаговый рецепт с фото

    Через хвилин 10 починайте готувати засмажку. Для цього гарненько розігрійте на сковороді олію, обсмажте до легкої прозорості цибулька, потім додайте моркву та печериці. Після появи золотавості перекладіть все в каструлю. Приправте спеціями і посоліть. За 5 хвилин до закінчення варіння всипте рубану зеленушку.

Це цікаво: внести «родзинку» в суп можна додавши пікантний сирний компонент. На цю роль цілком підійде плавлений сирок, який необхідно натерти, і після, коли в каструлю вже буде додана зажарка, всипати в миску.

Грибной суп с фрикадельками - пошаговый рецепт с фото

Дуже смачно подавати грибний суп з хрусткими грінками і ложкою сметани. Таке перше блюдо займе не останнє місце в списку улюблених рецептів, якими ви часто будете радувати своїх близьких. З використанням мультиварки приготувати юшку буде ще простіше. Засмажку можна зробити прямо в чаші приладу, а після додати воду і інші інгредієнти. Приємного апетиту!

Сподобалася стаття? Поділитися з друзями:
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: