Грибний суп з яйцем – рецепт

Щоб після обіду через годину знову не захотілося їсти, перші страви повинні бути не тільки смачними, але і поживними, поживними. Ці якості сповна можуть забезпечити інгредієнти, що містять білок.

Цим вимогам якнайкраще відповідає грибний суп з яйцем. Незважаючи на те, що в ньому немає ні грама м’яса, потреба організму в білках прекрасно задовольнять гриби і яйця.

Грибной суп с яйцом - рецепт

Порада: для супу ви можете вибрати гриби будь-якого сорту на свій розсуд. Але самий ароматний супчик виходить з білих грибів. А страва з опеньками виглядає більш привабливо, тому що ці грибочки можна класти цілком.

Інгредієнти

  • Гриби 250 г
  • Яйця 2 шт.
  • Картопля 400 г
  • Морква 100 г
  • Цибуля 150 г
  • Часник 2 зубки
  • Соняшникова олія 40 мл
  • Запашний перець-горошок 3 шт.
  • Лавровий лист 1 шт.
  • Кріп пучка
  • Вода 1,3 л
  • Сіль За смаком

На порцію

Калорії: 110 ккал

Білки: 3.5 м

Жири: 5.7 г

Вуглеводи: 11.2 м

Кроки 45 хв. Відео-рецепт

  • Грибной суп с яйцом - рецепт

    Гриби переберіть, видалите зіпсовані, добре промийте під проточною водою в друшляку і відкладіть на деякий час, щоб вся вода стекла. Якщо гриби великі, наріжте на невеликі шматочки, дрібні залиште цілими. Відваріть їх у підсоленій воді до готовності. Залежно від різновиду це може зайняти від 20 хвилин до години.

  • Грибной суп с яйцом - рецепт

    Картоплю очистіть і наріжте шматочками середнього розміру. Залийте водою, поставте на вогонь. Як тільки закипить, видалите пінку і варіть 15 хвилин.

  • Грибной суп с яйцом - рецепт

    Почистіть цибулю і моркву дрібно наріжте: цибулю – кубиками, моркву – тонкою соломкою. Можна подрібнити її на крупній тертці.

  • Грибной суп с яйцом - рецепт

    На сковорідці розігрійте олію. Спасеруйте на ньому овочі до рум’яного кольору, а потім додайте варені гриби. На це піде в середньому близько 5 хвилин.

  • Грибной суп с яйцом - рецепт

    Почистіть і дуже дрібно порубаєте часник або пропустіть його через подрібнювач. Помістіть його в сковороду до овочів з грибами, перемішайте і відразу ж зніміть ємність з вогню.

  • Грибной суп с яйцом - рецепт

    Викладіть отриману зажарку в каструлю, де вариться картопля, посоліть, покладіть спеції і лавровий лист. Варіть хвилин 10.

  • Грибной суп с яйцом - рецепт

    Яйця, зварені круто, порізати на великі шматочки. Відправте їх у суп.

  • Грибной суп с яйцом - рецепт

    Дрібно наріжте кріп, висипте в каструлю і зніміть суп з плити. Накрийте кришкою, дайте настоятися. Подавати до столу частування можна зі сметаною або будь-яким іншим улюбленим соусом.

Покроково за даним рецептом, ви приготуєте смачний, корисний і дуже ситний обід. Для більшої поживністю можна додати рис у грибний суп з яйцем.

А щоб заощадити час і сили, господині часто вдаються до готування страви в мультиварці. Завдяки цьому кухонного пристосування, можна готувати суп заздалегідь, адже термос збереже необхідну температуру.

Важливо: яйця намагайтеся нарізати побільше, особливо жовток, тому що будучи порізаним на дуже дрібні шматочки, він просто розчиниться в супі. Обережно перемішуйте суп після додавання яєць з тієї ж причини.

Немає нічого простіше, ніж зварити суп з грибами і яйцем. Якщо виникнуть питання, зверніть увагу на відео і фото, якими супроводжується цей рецепт. Приємного апетиту!

Сподобалася стаття? Поділитися з друзями:
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: