Грибний суп з яловичиною – рецепт на бульйоні

Яловичина — один з найбільш ситних видів м’яса. За рахунок цього будь-яку страву з нею стає більш насиченою і наваристий.

Грибной суп с говядиной - рецепт на бульоне

Грибний суп на яловичому бульйоні готується досить просто. Його покроковий рецепт з фото і посиланням на відео, наведений нижче, вдасться повторити навіть початківцям кулінарам.

Щоб приготувати цей смачний суп, можна використовувати будь-які гриби на розсуд кухаря — підійде глива, білий гриб, підосичник і т. д. Краще брати свіжі гриби, щоб блюдо вийшло максимально наваристим.

Інгредієнти

  • гриби 600 г
  • яловичина 800 г
  • олія оливкова 60 г
  • цибуля ріпчаста 7 шт.
  • морква 3 шт.
  • картопля 6 шт.
  • вода 3 л
  • сіль за смаком
  • мелений перець за смаком
  • лавровий лист 3 шт.
  • петрушка 1 пучок

На порцію

Калорії: 157.5 ккал

Білки: 10.8 г

Жири: 8.7 г

Вуглеводи: 8.9 р

Кроки 1 годину. 30 хв. Відео-рецепт

  • Грибной суп с говядиной - рецепт на бульоне

    Покласти в каструльку ретельно промите і порізане на потрібні шматочки м’ясо, залити водою, довести до кипіння. Обов’язково шумовочкой зняти піну.

  • Грибной суп с говядиной - рецепт на бульоне

    Гриби промити кілька разів, потім очистити їх від шкірки, нарізати дрібними брусочками. Залити водою і варити 15 хвилин після закипання води.

  • Грибной суп с говядиной - рецепт на бульоне

    Підготувати інші інгредієнти. Почистити моркву, цибулю, картоплю. Моркву натираємо на крупній тертці або ріжемо на симпатичні шматочки, також нарізаємо цибулю і картоплю.

  • Грибной суп с говядиной - рецепт на бульоне

    Половину цибулі і половину подрібненої моркви потрібно приєднати до яловичині після того, як закипить вода в каструлі з м’ясом. Додати це вариво ще й гриби. Продовжувати варити бульйон близько півгодини.

  • Грибной суп с говядиной - рецепт на бульоне

    Залишився цибульку і моркву обсмажують на оливковій олії близько 15 хвилин до позолоти, постійно помішуючи.

  • Грибной суп с говядиной - рецепт на бульоне

    Засипати в суп картопля, сіль і перець, лавровий лист, нарізану петрушку, а також засмажку з моркви і цибулі. Варити 20 хвилин.

  • Грибной суп с говядиной - рецепт на бульоне

    Прикрасити суп гілочками петрушки.

Порада: щоб простий домашній суп з говядинкой і з грибочками був ще смачніше, можна разом з грибами додати в бульйон крупу (гречку, рис, вермішель або будь-яку іншу). А якщо хочете спробувати цей супчик в більш легкому та повітряному вигляді, збийте блендером і отримаєте суп-пюре.

Якщо готувати страву не на воді, а на бульйоні, тобто на воді, в якій була заздалегідь зварена яловичина, можна зробити більш виразним смак страви. Ще для смаку можна додати кілька бульйонних кубиків.

Приємного апетиту!

Сподобалася стаття? Поділитися з друзями:
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: