Грибний суп з кабачками – покрокове приготування з фото, необхідні інгредієнти, калорійність і БЖУ готового страви

Овочеві супи зазвичай користуються популярністю у жінок, що стежать за своєю фігурою. Дійсно, вони містять набагато менше калорій в порівнянні з традиційними щами або борщем. Але це зовсім не означає, що вони «порожні» або непитательные. Суп з додаванням грибів точно не можна таким назвати!

Грибной суп с кабачками – пошаговое приготовление с фото, необходимые ингредиенты, калорийность и БЖУ готового блюда
Цей ароматний суп має ще один великий плюс. Він дасть змогу трохи «відпочити» вашому шлунку. Також, цей суп стане хорошою альтернативою живильним перших страв під час посту.

Слідуйте простому рецептом і все вийде.

Інгредієнти

  • Кабачки 300 г
  • Гриби (печериці) 300 г
  • Кетчуп / паста томатна 2 ст. л.
  • Олія оливкова 32 мл
  • Морква середня 1 шт.
  • Картопля середній 3-4 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Зелень (цибуля зелена, кріп) за смаком

На порцію

Калорії: 62.3 ккал

Білки: 2.9 г

Жири: 0.5 г

Вуглеводи: 11.6 р

Кроки 40 хв. Відео-рецепт

  • Грибной суп с кабачками – пошаговое приготовление с фото, необходимые ингредиенты, калорийность и БЖУ готового блюда

    У каструлі з товстим дном і антипригарним покриттям злегка пропассеруйте цибулю. Слідом до нього додайте терту моркву, кабачки і нарізані кубиками слайсами невеликі печериці.

  • Грибной суп с кабачками – пошаговое приготовление с фото, необходимые ингредиенты, калорийность и БЖУ готового блюда

    Досягніть легкої зажаристости, додайте томатну пасту і трохи води. Хвилин 5 потушкуйте мікс.

  • Грибной суп с кабачками – пошаговое приготовление с фото, необходимые ингредиенты, калорийность и БЖУ готового блюда

    Додайте однакові кубики картоплі, 1 літр води і варіть до повної готовності. При подачі до столу присипте зеленню.

За рецептом всі інгредієнти трохи готуються, а потім з’єднуються і проварюються вже разом, як поживний суп. Це дозволяє досягти ідеальної готовності, що так полегшує працю травної системи.

Грибной суп с кабачками – пошаговое приготовление с фото, необходимые ингредиенты, калорийность и БЖУ готового блюда
Зварити цей незвичайний грибний суп зможе навіть початківець кулінар, а наш детальний рецепт покликаний допомогти в цьому.

Приємного апетиту!

Сподобалася стаття? Поділитися з друзями:
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: