Крем суп курячий з грибами – вершковий рецепт з фото

Курятина — це один з тих продуктів, які ідеально поєднуються з грибами. Будь грибне блюдо з м’ясом стає ще більш ароматним і насиченим. Прикладом може бути вершковий крем-суп з куркою і грибами, поетапний рецепт якого з фото описаний нижче. Блюдо виходить дуже ніжним і ситним. У ньому використовується саме печериця, але при бажанні можна брати і інші гриби (білий гриб, гливи і т. д.). Калорійність і пропорції розраховані на свіжі гриби, а не на сухі або консервовані. Особливістю цього супу може бути те, що наперед не треба нічого готувати. Достатньо буде лише залишити печериці у воді на 30 хвилин, щоб вони очистилися від бруду.

Крем суп куриный с грибами - сливочный рецепт с фото

Інгредієнти

  • печериці 350 г
  • ріпчаста цибуля-3 шт.
  • картопля 6 шт.
  • куряче філе 200 г
  • оливкова олія 1 ст. л.
  • вершки 20%-ной жирності 450 мл
  • вода 500 мл
  • сіль за смаком
  • мелений перець за смаком
  • гілочка петрушки 1 шт.

На порцію

Калорії: 224.5 ккал

Білки: 9.6 г

Жири: 13 р

Вуглеводи: 17.1 р

Кроки 60 хв. Відео-рецепт

  • Крем суп куриный с грибами - сливочный рецепт с фото

    Підготувати овочі: очистити і нарізати кубиками картоплю, очистити і дрібно нарізати ріпчасту цибулю.

  • Крем суп куриный с грибами - сливочный рецепт с фото

    Гриби ретельно промити кілька разів у воді, потім нарізати, як вам подобається.

  • Крем суп куриный с грибами - сливочный рецепт с фото

    Підготувати куряче м’ясо: промити і нарізати на шматочки потрібного розміру.

  • Крем суп куриный с грибами - сливочный рецепт с фото

    Налити воду в каструлю, засипати картоплю, поставити на вогонь і варити 10 хвилин після закипання води. Потім потрібно додати м’ясо і варити ще 15-20 хвилин.

  • Крем суп куриный с грибами - сливочный рецепт с фото

    Обсмажують на оливковій олії цибулю з грибами і сіллю, постійно помішуючи, поки не випарується вся рідина.

  • Крем суп куриный с грибами - сливочный рецепт с фото

    Далі потрібно, використавши блендер, подрібнити філе куряче, картоплю, цибулю та печериці, залити вершками.

  • Крем суп куриный с грибами - сливочный рецепт с фото

    Довести суп до кипіння і додати мелений перець, ретельно перемішавши. Варити суп після цього більше не потрібно.

  • Крем суп куриный с грибами - сливочный рецепт с фото

    Прикрасити страву зеленню петрушки. Для оформлення можна також використовувати будь-тертий твердий сир.

Порада: якщо ви вирішили посилити вершковий смак плавленим сирком, то пам’ятайте, що плавити його потрібно тільки в киплячому супі.

Крем-суп добре розігріває шлунок перед прийомом більш важкої їжі. Гриби містять багато білка, як і м’ясо птиці, тому це блюдо виходить не тільки ніжним і ароматним, але і корисним. Щоб організм отримав ще більше потрібних йому речовин, разом з овочами потрібно подрібнити брокколі.

Крем суп куриный с грибами - сливочный рецепт с фото

Це цікаво: брокколі — це дієтичний продукт, який складається з величезної кількості вітамінів і мінералів. У цьому сорті капусти їх більше, ніж в інших різновидах.

Це досить простий рецепт, він підійде і для мультиварок. Так що курячий крем-суп зможе приготувати навіть початківець кухар!

Приємного апетиту!

Сподобалася стаття? Поділитися з друзями:
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: