Курячий суп з грибами і вермішеллю, локшиною – покроковий рецепт з фото

Класичний рецепт грибного супу повинен бути на замітці у будь-якої господині. Однак найчастіше блюдо приїдається і хочеться його урізноманітнити. Додати родзинку обіду допоможуть важливі деталі – спеції та деякі продукти. По-перше, зварити суп можна з грибного асорті. Кожен вид гриба додасть юшки свої неповторні нотки. По-друге, засмажку рекомендується заправити столовою ложкою соєвого соусу. Такий інгредієнт стане відмінним доповненням до вермішелі.

Куриный суп с грибами и вермишелью, лапшой - пошаговый рецепт с фото

Спробуйте зварити нескладний, але дуже смачний бульйон у себе на кухні. А наш покроковий рецепт з фото і відео порадами допоможе вам у цьому.

Рецепт супу з грибами, куркою та локшиною

Інгредієнти

  • Куряча грудка 300 г
  • Картопля 5 шт.
  • Печериці 50 г
  • Лисички 50 г
  • Білі гриби 50 г
  • Ріпчаста цибуля-2 шт.
  • Велика морква 1 шт.
  • Соєвий соус 2 ч. л.
  • Рослинна олія 2 ст. л.
  • Вершки 10% жирності 100 мл
  • Куряче яйце 2 шт.
  • Борошно 1 ст. л.
  • Вермішель 80 г
  • Лавровий лист 3 шт.
  • Очищена вода 3.5 л
  • Сіль за смаком
  • Сухі трави, спеції для перших за бажанням
  • Заморожена або свіжа зелень (петрушка, кріп, гвоздика) 1 пучок

На порцію

Калорії: 45 ккал

Білки: 3.2 м

Жири: 2.5 г

Вуглеводи: 3.9 р

Кроки 40 хв. Відео-рецепт

  • Куриный суп с грибами и вермишелью, лапшой - пошаговый рецепт с фото

    Для зручності та економії часу рекомендується деякі продукти підготувати завчасно. Цибуля звільнити від лушпиння. Нарізати рівномірними кубиками або півкільцями. З баклажана зняти шкірку. Форма нарізки – довільна, але рекомендується традиційна соломка, трикутники або кружечки.

  • Куриный суп с грибами и вермишелью, лапшой - пошаговый рецепт с фото

    Сковороду наповніть олією. Через хвилину почати на ній обсмажувати цибулю. Коли овоч стане характерного золотистого кольору, додайте моркву. Тушкуйте до м’якого стану. Слідом відправте асорті з грибів. Час від часу помішуючи, продовжуйте смажити ще 5 хвилин. Влийте соєвий соус. Перемішайте. Закрийте кришкою і відкладіть засмажку.

  • Куриный суп с грибами и вермишелью, лапшой - пошаговый рецепт с фото

    Курку промийте. У каструлю влийте очищену воду, додайте листочки лаврушки і м’ясо птиці. Варіть бульйон на сильному вогні, а після закипання зменшіть його і варіть 20 хвилин на середній потужності.

  • Куриный суп с грибами и вермишелью, лапшой - пошаговый рецепт с фото

    В цей час з картоплі зріжте шкірку. Овоч наріжте кубиками.

  • Куриный суп с грибами и вермишелью, лапшой - пошаговый рецепт с фото

    Як тільки бульйон буде готовий, зніміть його з вогню. Відвар процідіть через сито. М’ясо викладіть і остудіть. Наріжте шматочками. Каструлю вимийте. Влийте бульйон назад в каструлю. Відправте в нього картоплю. Варіть 7-8 хвилин.

  • Куриный суп с грибами и вермишелью, лапшой - пошаговый рецепт с фото

    Пересипте гриби і овочі в бульйон. Продовжуйте готування ще стільки ж.

  • Куриный суп с грибами и вермишелью, лапшой - пошаговый рецепт с фото

    Вермішель і м’ясо будуть наступними інгредієнтами, які потраплять в каструлю. Варіть суп ще 10 хвилин, не збавляючи вогню.

  • Куриный суп с грибами и вермишелью, лапшой - пошаговый рецепт с фото

    Вершки змішайте з борошном. Збийте інгредієнти вінчиком до однорідності так, щоб не залишилося грудочок. Влийте в каструлю. Перемішайте.

  • Куриный суп с грибами и вермишелью, лапшой - пошаговый рецепт с фото

    Два курячих яйця зваріть круто, очистіть від шкірки. Розріжте навпіл і відправте в суп.

  • Куриный суп с грибами и вермишелью, лапшой - пошаговый рецепт с фото

    Зелень наріжте і посипте суп. Посоліть, всипте спецій і сухих трав. Перемішайте.

Смачний, наваристий суп можна доповнити макаронами, але смачніше всього – з домашньою локшиною. Її нескладно приготувати в домашніх умовах, зате ви будете впевнені в інгредієнтах, свіжості і натуральності продукту.

Домашня локшина для супів

Кількість порцій: 1

Час приготування: 30 хвилин

Куриный суп с грибами и вермишелью, лапшой - пошаговый рецепт с фото

Інгредієнти:

  • куряче яйце – 1 шт.;
  • кухонна сіль – 2 щіпки;
  • вода – 2,5 ст. л.;
  • борошно вищого сорту – 1 ст.

Покрокове приготування

  1. В зручну посуд (найкраще, щоб це була глибока миска) розбиваємо куряче яйце, вливаємо воду і насипаємо сіль.
  2. Збиваємо виделкою або віночком до однорідності. Кладемо борошно і гарненько замішуємо тісто.
  3. Готовий продукт викладаємо на завчасно посипаний борошном стіл. Накриваємо плівкою або пакетом і залишаємо на півгодини “підходити”.
  4. Розкачуємо до стану тонкого диска. Залишаємо ще на півгодини тісто, щоб воно трохи підсохло. Не варто чекати довше, інакше краї коржі почнуть покриватися скоринкою.
  5. З допомогою виделки або ножа нарізаємо на тонкі пластинки. Їх можна розділити навпіл.
  6. Розподіляємо напівфабрикат на поверхні сухого, чистого рушники. Залишаємо на годину. Домашня вермішель готова.

Ситна юшка стане відмінним обідом у холодні зимові дні і додасть сил. Супчик нескладно зварити в мультиварці. Це дуже зручно, так як і засмажку, і бульйон можна приготувати в одній чаші агрегату.

Сподобалася стаття? Поділитися з друзями:
DvaGusya
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: