Суп з глив з картоплею і вермішеллю, локшиною

Супчик з вешенкой — максимально просте і смачне блюдо. Матеріальні затрати мінімальні, варити його дуже швидко, а результат відмінний. Скільки існує варіантів, сказати складно. Ми пропонуємо найбільш універсальний. Обов’язково приготуйте домашній суп по даному рецепту і не забудьте помилуватися фото.

Суп из вешенок с картошкой и вермишелью, лапшой

Це цікаво: глива містить в собі більшу частину мінеральних і біологічних речовин, плюс вітаміни. За своїм складом не поступається лісових грибів, а перевага даного виду в тому, що він абсолютно безпечний, їм не можна отруїтися.

Інгредієнти

  • гриб глива 300 г
  • картопля 300 г
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • сир твердий 150 г
  • локшина або вермішель (павутинка) 50 г
  • рослинна олія 50 мл
  • 2 ч. л. сіль
  • чорний мелений перець 1/2 ч. л.
  • вода 2 л
  • зелень 30 г

На порцію

Калорії: 130.2 ккал

Білки: 5.3 г

Жири: 7.8 г

Вуглеводи: 9.5 г

Кроки 40 хв. Відео-рецепт

  • Суп из вешенок с картошкой и вермишелью, лапшой

    Необхідно перемити гливу, нарізати гриб великими шматочками і перекласти в сковороду.

  • Суп из вешенок с картошкой и вермишелью, лапшой

    Очищаємо цибулю від шкірки, нарізаємо його кубиками і додаємо до грибів. Додаємо на сковорідку олію і смажимо 10 хвилин.

  • Суп из вешенок с картошкой и вермишелью, лапшой

    Каструлю з водою ставимо на вогонь до закипання.

  • Суп из вешенок с картошкой и вермишелью, лапшой

    Бульби картоплі очищаємо від шкірки і нарізаємо дрібними кубиками. Опускаємо його в киплячу воду. Даємо проваритися 10 хвилин. За рахунок того, що картопля дрібно нарізана, приготується вона дуже швидко.

  • Суп из вешенок с картошкой и вермишелью, лапшой

    Додаємо вермішель і даємо потомитися 5 хвилин. Якщо це локшина, то вона вариться довше, її необхідно буде покласти одночасно з картоплею.

  • Суп из вешенок с картошкой и вермишелью, лапшой

    Перекладаємо грибну зажарку в суп. Зменшуємо вогонь, додаємо сіль і мелений перець і проварюємо кілька хвилин.

  • Суп из вешенок с картошкой и вермишелью, лапшой

    Натираємо на дрібній тертці сир і висипаємо в грибний супчик, добре розмішуємо, щоб рівномірно розплавився. Як тільки це відбудеться, додаємо подрібнену зелень і знімаємо страву з вогню.

Варіть супчик з вешенками частіше, тому що це низькокалорійне, але ситне блюдо. При бажанні його легко зробити і в мультиварці, затока приготовану в чаші засмажку окропом і додати картоплю. Можливо, саме цей рецепт стане улюбленим у вашій родині.

Сподобалася стаття? Поділитися з друзями:
DvaGusya
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: