Суп з грибами і креветками в домашніх умовах – покроковий рецепт приготування, необхідні інгредієнти, калорійність і БЖУ

Вишуканий грибний суп з креветками не соромно подати навіть до святкового столу. Він дуже ситний і не містить продуктів, які можна назвати «шкідливими» – абсолютно всі інгредієнти по-своєму корисні.

Смак страви дуже оригінальний, але при цьому приготування не займає багато часу. Все, що від вас буде потрібно – відповідальний підхід до вибору компонентів, адже від їх якості залежить підсумковий результат. Коли все необхідне буде закуплено, приступайте до приготування.

Ніжний грибний крем-суп з креветками по даному рецепту дозволить вам насолодитися глибоким, насиченим смаком грибів і нейтральної текстурою морепродуктів.

Суп с грибами и креветками в домашних условиях – пошаговый рецепт приготовления, необходимые ингредиенты, калорийность и БЖУ

Інгредієнти

  • вершки (жирність 20 %) 500 мл
  • приправа грибна 2 кубика
  • морква 1 шт.
  • борошно (пшеничне) 3 ст. л.
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • олія соняшникова 35 мл
  • часточка часнику 1 шт.
  • томати 100 г
  • гриби 500 г
  • креветки (чищені) 300 г

На порцію

Калорії: 200 ккал

Білки: 13.4 р

Жири: 13.6 г

Вуглеводи: 6.1 м

Кроки 45 хв. Відео-рецепт

  • Суп с грибами и креветками в домашних условиях – пошаговый рецепт приготовления, необходимые ингредиенты, калорийность и БЖУ

    На одній сковорідці обсмажте близько 5 хвилин дрібно нарізану цибулю, моркву і частина грибів.

  • Суп с грибами и креветками в домашних условиях – пошаговый рецепт приготовления, необходимые ингредиенты, калорийность и БЖУ

    На другий — пасеруйте залишилися скибочки грибів, присипавши їх борошном і швидко перемішавши лопаткою, щоб вони схопилися борошном рівномірно.

  • Суп с грибами и креветками в домашних условиях – пошаговый рецепт приготовления, необходимые ингредиенты, калорийность и БЖУ

    В обсмажені з борошном гриби тоненьким струменем введіть вершки. Перемістіть масу в блендер, пробийте і поверніть на плиту. Підігрійте на самому маленькому вогні.

  • Суп с грибами и креветками в домашних условиях – пошаговый рецепт приготовления, необходимые ингредиенты, калорийность и БЖУ

    У розведеному з приправи бульйоні (500 мл) змішайте всі компоненти, які пройшли термічну обробку, додайте очищений від шкірки і подрібнений помідор і креветки.

  • Суп с грибами и креветками в домашних условиях – пошаговый рецепт приготовления, необходимые ингредиенты, калорийность и БЖУ

    Слідом покладіть пропущений через прес часник. Варіть близько чверті години. Подавайте, присипавши дрібними сухариками безпосередньо перед самим прийомом їжі.

Це цікаво: родзинку додасть страві біле вино, яким можна замінити частину грибного бульйону. В ході варіння алкоголь повністю зникне, залишивши лише легкий приємний аромат.

Готується це дуже смачне блюдо дуже просто. Якщо ви початківець кулінар, не варто боятися! Якщо слідувати рецептом весь процес буде швидким і легким. У процесі приготування ви обов’язково навчитеся чогось нового.

Іноді так хочеться приготувати що-небудь таке! Так чому б не порадувати всіх таким незвичайним блюдом?

Вдалою готування і приємного апетиту!

Сподобалася стаття? Поділитися з друзями:
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: