Суп з маринованими печерицями – рецепт з фото

Гарячі супи — це неймовірно смачно, а й корисно, але іноді на їх готування катастрофічно не вистачає вільного часу, особливо якщо основною складовою є гриби. Вони вимагають замочування на кілька годин у воді і довгого варіння, що зовсім нам не годиться. Тоді на допомогу приходить банка з консервованими грибочками, в даному випадку — з печерицями. Вони нітрохи не поступаються за користь, поживності і свіжим смаком грибів. Якщо ви вирішите приготувати суп за нашим рецептом, зможете переконатися в цьому самі, а також знайти на сайті та інші варіації грибних юшок з покроковими фото.

Суп с маринованными шампиньонами - рецепт с фото

Рецепт супу з маринованих печериць

Порада: найсмачніше таке блюдо вийде на курячому або овочевому бульйоні, але можна використовувати і просто окріп.

Інгредієнти

  • бульйон 600 л
  • мариновані печериці 500 г
  • вершки 20% 200 мл
  • ріпчаста цибуля 100 г
  • вершкове масло 50 г
  • пшеничне борошно 50 г
  • рослинна олія для смаження 20 мл
  • сіль за смаком
  • спеції за смаком

На порцію

Калорії: 92 ккал

Білки: 3.2 м

Жири: 7.2 г

Вуглеводи: 3.7 р

Кроки 40 хв. Відео-рецепт

  • Суп с маринованными шампиньонами - рецепт с фото

    Підготуємо інгредієнти: промиємо цибулю і нашинкуем його кубиками маленького розміру, з маринованих печериць зливаємо рідину і нарізаємо їх пластинками.

  • Суп с маринованными шампиньонами - рецепт с фото

    Настала черга приготувати засмажку: розігріваємо олію на сковороді, кладемо в нього цибулю і обсмажуємо близько 3-4 хвилин, поки овочі не стане м’яким. Відправляємо в сковороду нарізані печериці і обсмажуємо ще 5-7 хвилин.

  • Суп с маринованными шампиньонами - рецепт с фото

    Всю засмажку перекладаємо в блендер і перебиваємо до однорідності.

  • Суп с маринованными шампиньонами - рецепт с фото

    Ставимо каструлю на вогонь і розтоплюємо в ній вершкове масло, додаємо борошно і розмішуємо, щоб не було грудочок. Сюди ж додаємо перебиті овочі і половину бульйону, ретельно розмішуємо, солимо і перчимо.

  • Суп с маринованными шампиньонами - рецепт с фото

    Вливаємо рідину, що залишилася, варимо до кипіння і викладаємо вершки. Гарненько перемішуємо і готово!

Суп виходить неймовірно смачним і кремовим по консистенції. Збільшуючи пропорції рідини і борошна, його можна зробити гущі або рідше. Готувати дуже легко і швидко, в чому ви можете переконатися, подивившись відео з процесом, а, приготувавши його в мультиварці, ще більше спростити цей захід.

Приготування з картоплею

Суп с маринованными шампиньонами - рецепт с фото

Суп без звичної картоплі виходить досить легким і є якоюсь дивиною для деяких людей. Тому можна приготувати його більш традиційним чином. Кришимо коренеплід кубиками і відправляємо варитися. Поки картопля доходить, шаткуємо моркву соломкою, а цибулю як захочеться, але дрібно. Обсмажуємо на невеликій кількості рослинного масла пару хвилин, додаємо до овочів пластинки грибів і тушкуємо далі. Коли картопля буде ще трохи твердим, відправляємо до нього зажарку, варимо ще 5 хвилин додаємо або манну крупу, або м’який або плавлений сир і тушкуємо ще близько 10 хвилин.

Такі супи можна подавати в звичайному вигляді, коли всі інгредієнти цілі або ж перебити в блендері до однорідної консистенції крему — виходить однаково смачно.

Сподобалася стаття? Поділитися з друзями:
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: