Суп з смаженими грибами – найсмачніший рецепт приготування по кроках з фото, калорійність і БЖУ страви

З безлічі рецептів грибних супів виділяється блюдо з копченою ковбасою і смаженими печерицями. Використання простих інгредієнтів з попередньою тепловою обробкою дозволить отримати абсолютно нові смакові відтінки. Приготування цієї страви займає трохи більше часу, ніж варіння звичайної юшки.

Суп с жаренными грибами – самый вкусный рецепт приготовления пошагово с фото, калорийность и БЖУ блюда
А сам суп виходить унікальний за своєю смакової панелі. Нарівні з грибами в ньому провідну роль займають копченості, аромат яких змусить втекти на кухню всіх домашніх.

Інгредієнти

  • Копчена ковбаса 150 г
  • Печериці 100 г
  • Сир (плавлений) 2 шт.
  • Морква (невелика) 1 шт.
  • Масло оливи 2 ст. л.
  • Часник 1 зубок
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Зелень будь-яка за смаком
  • Сіль за смаком
  • Картопля 2 шт.

На порцію

Калорії: 188.8 ккал

Білки: 12.2 м

Жири: 14.4 г

Вуглеводи: 2.5 г

Кроки 45 хв. Відео-рецепт

  • Суп с жаренными грибами – самый вкусный рецепт приготовления пошагово с фото, калорийность и БЖУ блюда

    Поставте на плиту каструлю з водою, в яку попередньо покладіть нарізані кубиками картоплини. Доведіть до кипіння. Варіть на слабкому вогні 8-10 хвилин.

  • Суп с жаренными грибами – самый вкусный рецепт приготовления пошагово с фото, калорийность и БЖУ блюда

    На сковорідці обсмажте досить великі шматки копченої ковбаски разом з грибними слайсами. Не лийте багато масла, якщо використовуєте жирну ковбасу. Перекладіть в каструлю.

  • Суп с жаренными грибами – самый вкусный рецепт приготовления пошагово с фото, калорийность и БЖУ блюда

    Слідом зробіть цибульно-морквяну засмажку. Додайте в суп

  • Суп с жаренными грибами – самый вкусный рецепт приготовления пошагово с фото, калорийность и БЖУ блюда

    Натріть на крупній тертці сирки і залийте невеликою кількістю окропу. Активно перемішуйте вінчиком або виделкою, поки сир не розчиниться.

  • Суп с жаренными грибами – самый вкусный рецепт приготовления пошагово с фото, калорийность и БЖУ блюда

    Коли результат буде досягнутий, повільно вилийте суміш у каструлю. Досоліть за смаком і присипте зеленню.

Порада: щоб сир легше натирався на тертці – помістіть його на деякий час в морозильну камеру, але не переморозьте. Замерзнувши від впливу низьких температур, він з легкістю буде піддаватися натирання.

Суп з смаженими грибами і копченою ковбасою нагадає вам про походи в ліс. А якщо подати до нього шматочок житнього хліба, картина буде повністю завершеною.

Суп с жаренными грибами – самый вкусный рецепт приготовления пошагово с фото, калорийность и БЖУ блюда
Дуже зручно, що зараз можна легко дістати всі інгредієнти у супермаркеті і зануритись у приємну атмосферу за тарілкою ароматного гарячого блюда. Плавлений сирок трохи пом’якшить текстуру супу і додасть йому вершковий або молочний смак.

Приємного апетиту!

Сподобалася стаття? Поділитися з друзями:
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: