Рецепт курки по-французьки з сиром у духовці

Рецепт курки по-французьки з сиром у духовці

Якщо запитати себе, що я знаю про французькі страви, то на думку спадають банальні жаби. Проте там повно рецептів, що прийшли до душі російській людині. Так було і зі мною, поки я не дізналася про смачний і простий спосіб запікання м'яса французькою, в духовці. Саме його зараз я збираюся готувати, а сайт курка2.ру допоможе мені в цьому. Спробуйте і ви, зайнятися його приготуванням разом зі мною

інгредієнти

  • Куряче філе – 500 гр. (4-5 шт.)
  • Сир твердий – 200 гр.
  • Цибуля – 2 шт.
  • Майонез – 3 ст. лож.
  • Олія – 4 – ст. л.
  • Перець – 0,5 год. л.
  • Сіль – на смак (зазвичай розрахунок, чайна ложка, на кілограм м'яса)

Приготування французькою з покроковими фото

Рецепт курки по-французьки з сиром у духовці

Беремо потрібну форму, в якій готуватимемо, і змащуємо її олією

Рецепт курки по-французьки з сиром у духовці

Промиваємо філе під водою, зрізаємо непотрібні нашарування, у вигляді жирових наростів і розкладаємо по деку

Рецепт курки по-французьки з сиром у духовці

Солимо, перчимо, з двох боків, перемішуємо, мені, натираємо

Рецепт курки по-французьки з сиром у духовці

Дві ріпчасті цибулини, ріжемо на квадратики

Рецепт курки по-французьки з сиром у духовці

Цибулю зсипаємо в глибоку миску і натираємо туди двісті грам сиру

Рецепт курки по-французьки з сиром у духовці

Додаємо, три столові ложки майонезу

Рецепт курки по-французьки з сиром у духовці

Ретельно вимішуємо продукти до однорідної субстанції.

Рецепт курки по-французьки з сиром у духовці

Отриману масу, переміщаємо у форму з грудками

Рецепт курки по-французьки з сиром у духовці

Акуратно розподіляємо суміш по поверхні, і курка французькою, відправляється запікатися, в попередньо розігріту духову шафу – 200 градусів, на 30 хвилин

Рецепт курки по-французьки з сиром у духовці

Час минув, виймаємо деко, страва з рум'яною скоринкою готова, курка французькою виглядає апетитно

Рецепт курки по-французьки з сиром у духовці

Смачна, проста і швидка в приготуванні страва вийшла на славу, ніжне і соковите м'ясо тане в роті, курка французькою в духовці, вийшла з достатньою кількістю вологи

Кухня французькою, виявилася не такою вже й складною, дану страву, можна подати як на святковий стіл, так і на тиху сімейну вечерю, ріжемо смакоту на порції і подаємо на стіл.

Читайте також:  Що приготувати хлопцеві на день святого валентина — меню вечері

DvaGusya