Якщо запитати себе, що я знаю про французькі страви, то на думку спадають банальні жаби. Проте там повно рецептів, що прийшли до душі російській людині. Так було і зі мною, поки я не дізналася про смачний і простий спосіб запікання м'яса французькою, в духовці. Саме його зараз я збираюся готувати, а сайт курка2.ру допоможе мені в цьому. Спробуйте і ви, зайнятися його приготуванням разом зі мною
інгредієнти
- Куряче філе – 500 гр. (4-5 шт.)
- Сир твердий – 200 гр.
- Цибуля – 2 шт.
- Майонез – 3 ст. лож.
- Олія – 4 – ст. л.
- Перець – 0,5 год. л.
- Сіль – на смак (зазвичай розрахунок, чайна ложка, на кілограм м'яса)
Приготування французькою з покроковими фото
Беремо потрібну форму, в якій готуватимемо, і змащуємо її олією
Промиваємо філе під водою, зрізаємо непотрібні нашарування, у вигляді жирових наростів і розкладаємо по деку
Солимо, перчимо, з двох боків, перемішуємо, мені, натираємо
Дві ріпчасті цибулини, ріжемо на квадратики
Цибулю зсипаємо в глибоку миску і натираємо туди двісті грам сиру
Додаємо, три столові ложки майонезу
Ретельно вимішуємо продукти до однорідної субстанції.
Отриману масу, переміщаємо у форму з грудками
Акуратно розподіляємо суміш по поверхні, і курка французькою, відправляється запікатися, в попередньо розігріту духову шафу – 200 градусів, на 30 хвилин
Час минув, виймаємо деко, страва з рум'яною скоринкою готова, курка французькою виглядає апетитно
Смачна, проста і швидка в приготуванні страва вийшла на славу, ніжне і соковите м'ясо тане в роті, курка французькою в духовці, вийшла з достатньою кількістю вологи
Кухня французькою, виявилася не такою вже й складною, дану страву, можна подати як на святковий стіл, так і на тиху сімейну вечерю, ріжемо смакоту на порції і подаємо на стіл.