Салат з корейською морквою і крабовими паличками – рецепт вікторія, валерія, з кукурудзою, сиром, фото

З чим тільки не поєднують крабові палички в різних закусках! Однак не кожен зважиться приготувати салат з морепродукта з додаванням моркви по-корейськи, а даремно. Адже недарма існує не один рецепт, в якому чудово поєднуються обидва ці компоненту. Саме з ними ми і пропонуємо познайомитися. Слідуючи нашим покроковим порад з фото, ви отримаєте оригінальні страви на швидку руку.

Рецепт салату “Валерія” з крабовими паличками, корейською морквою і сиром

Салат с корейской морковью и крабовыми палочками - рецепт виктория, валерия, с кукурузой, сыром, фото

Відмінне рішення для святкового застілля, не вимагає великих витрат і часу. Але результат буде чудовий.

Інгредієнти

  • палички крабові 200 г
  • корейська морква 200 г
  • сир твердих сортів 100 г
  • яйце куряче 4 шт.
  • часник зубками 1 шт.
  • майонез 150-200 г
  • сіль, перець чорний мелений за смаком
  • цибуля зелена 1 невеликий пучок

На порцію

Калорії: 286.8 ккал

Білки: 6.6 р

Жири: 26 р

Вуглеводи: 6.6 р

Кроки 35 хв. Відео-рецепт

  • Салат с корейской морковью и крабовыми палочками - рецепт виктория, валерия, с кукурузой, сыром, фото

    Корейську моркву поріжте, щоб вона не була занадто довгою.

  • Салат с корейской морковью и крабовыми палочками - рецепт виктория, валерия, с кукурузой, сыром, фото

    Відварені круто яйця покришіть. Для зручності можете скористатися звичайною виделкою, приминаючи нею і подрібнюючи подібним чином продукт.

  • Салат с корейской морковью и крабовыми палочками - рецепт виктория, валерия, с кукурузой, сыром, фото

    Крабові палички дрібно порубаєте.

  • Салат с корейской морковью и крабовыми палочками - рецепт виктория, валерия, с кукурузой, сыром, фото

    Перекладіть все в один салатник, додайте натертий крупно сир (“Російський” або “Маасдам”) і дрібно шінкованной зелений цибулька.

  • Салат с корейской морковью и крабовыми палочками - рецепт виктория, валерия, с кукурузой, сыром, фото

    Видавіть до загальної маси зубчик часнику, додайте трохи перчика і солі, заправте майонезом.

  • Салат с корейской морковью и крабовыми палочками - рецепт виктория, валерия, с кукурузой, сыром, фото

    Закуска готова! Хай просочиться, і можна подавати до столу, прикрасивши зеленню.

Рецепт салату з корейською морквою, крабовими паличками, капустою і плавленим сирком

Невигадливий і одночасно смачний салат з мінімальним набором інгредієнтів, який підійде в якості швидкого перекусу, так і у вигляді доповнення до вечері.

Кількість порцій: 4

Час приготування: 50 хвилин

Енергетична цінність

  • калорійність – 254.9 ккал;
  • білки – 5 м;
  • жири – 23.2 г;
  • вуглеводи – 6.4 р.

Салат с корейской морковью и крабовыми палочками - рецепт виктория, валерия, с кукурузой, сыром, фото

Інгредієнти

  • палички крабові – 80 г;
  • морква свіжа – 80 г;
  • капуста білокачанна – 80 г;
  • плавлений сирок – 1 шт.;
  • часник зубчиками – 2 шт.;
  • приправа для корейської моркви – за смаком;
  • сіль, цукор, мелений чорний перець – за смаком;
  • майонез для заправки;
  • оцет столовий – 1/3 ч. л.;
  • олія соняшникова.

Покрокове приготування

  1. Для початку слід зробити морква по-корейськи. Ви, звичайно ж, можете придбати магазинну, але готувати її самостійно зовсім нескладно, та й смак вийде куди кращим. Тому натріть чищену морковочку в миску на спеціальній тертці і злегка пам’ятаєте руками, присипте цукром з сіллю. У такому вигляді овочу потрібно трохи постояти, поки не виділиться достатню кількість соку, який потім треба злити.
  2. Додайте до моркви спеціальну приправу на свій смак і видавлений через прес часник. Влийте нагріте масло (не використовуйте ароматизоване) і трохи оцту. Залиште настоюватися.
  3. Капусту нашаткуйте як можна дрібніше, примніть руками, присолив сіллю. Поперчіть.
  4. Так як даний салат листковий, використовуйте спеціальне кулінарне кільце. Якщо його немає, то просто неглибоке блюдо. Першим шаром викладіть корейську моркву.
  5. Акуратно укладіть зверху тертий сирок (для більшої зручності помістіть його перед натиранням ненадовго в морозилку) і гарненько промажте майонезом. Не приминають його занадто – в цьому салаті важлива легкість.
  6. Далі йдуть дрібною соломкою крабові палички, майонез.
  7. Завершує блюдо шар капусти, який так само необхідно промазати майонезом. Зверху прикрасьте тонкими слайсами з крабових паличок, порізаних по-діагоналі, і гілочкою петрушки.

Порада: так само відмінно поєднується з крабовими паличками і пряної морквою консервована квасоля. Вибрати можна абсолютно будь-який вид бобових у власному соку – червону чи білу, залежить виключно від ваших уподобань. Додавання квасолі зробить салат більш ситним. Надати ж легку “родзинку” страві ви можете парою крапель соєвого соусу.

Рецепт салату “Вікторія” з крабовими паличками, корейською морквою, грибами і кукурудзою

У цій закусці поєднуються, здавалося б, абсолютно непорівнянні і несподівані компоненти, але разом вони перетворюються в вишукане блюдо, яке знайде своїх шанувальників.

Салат с корейской морковью и крабовыми палочками - рецепт виктория, валерия, с кукурузой, сыром, фото

Кількість порцій: 9

Час приготування: 30 хвилин

Енергетична цінність

  • калорійність – 211.8 ккал;
  • білки – 3.7 м;
  • жири – 19.5 м;
  • вуглеводи – 5.5 р.

Інгредієнти

  • палички крабові – 200 г;
  • печериці консервовані – 200 г;
  • кукурудза консервована – 200 г;
  • яйця курячі – 6 шт.;
  • морква корейська – 100 г;
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.;
  • майонез – 230 р.

Покрокове приготування

  1. Якщо ви використовуєте заморожені крабові палички, то розморозьте їх, опустивши ненадовго в нерозпечатаній пачці в теплу воду. Наріжте кубиками.
  2. Яйця зваріть круто, остудіть в холодній воді (це дозволить вам акуратно очистити їх від шкаралупи і не перетравитися продукту від власної високої температури). Подрібніть.
  3. Гриби можете брати як просто консервовані, так і мариновані. В останньому випадку блюдо придбає легку гостроту, яку забезпечить оцет в маринаді. Якщо в банку цілі і великі грибочки, то наріжте їх тонкими пластинками.
  4. Цибулю очистіть і дрібно нарубаєте. Можете замінити ріпчаста зеленим.
  5. Корейську моркву трохи поріжте, якщо вона довга.
  6. Викладіть в миску яйця, морква, цибуля, крабове м’ясо, гриби.
  7. Кукурудзу відправте в загальний салатник, попередньо зливши з неї рідину.
  8. Додайте майонез і добре перемішайте. Оригінальний і смачний салат готовий! Прикраса до нього – зелень і зернятка кукурудзи.

Для більш ефектної подачі кожного з страв зробіть підкладку зі свіжого салату або прикрасьте листочками рукколи, а зверху спорудите невигадливий квітка з тонких слайсів крабового м’яса і гілочок петрушки. Проявляйте фантазію, і ваші гості будуть здивовані не тільки смаком, але красою цих салатиків. Приємного вам апетиту!

Сподобався рецепт? Збережіть його до себе в Pinterest, FB, VK, OK, G+, Instagram щоб не втратити!

Салат с корейской морковью и крабовыми палочками - рецепт виктория, валерия, с кукурузой, сыром, фото

Сподобалася стаття? Поділитися з друзями:
DvaGusya
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: