Салат з крабовими паличками і болгарським перцем, червоним – італійський рецепт

Салати з крабовими паличками і перцями (болгарськими та гострі) – це дуже смачна і бюджетна заміна звичайного “Олів’є”, який готується в три рази довше. Таку закуску можна зробити всього за десять хвилин, подати до сніданку або несподіваного приходу гостей. Вона не тільки дуже проста, але і неймовірно смачна, тому обов’язково додайте цей рецепт собі в скарбничку.

Крім основних інгредієнтів в салат додають ще яйця, сир і консервовану кукурудзу. Якщо використовуєте свою, то попередньо для консервації вибирайте тільки десертні сорти, які зможуть підкреслити всю солодкість і благородність болгарського перцю.

Подібний дієтичний салат здатний сміливо витіснити з п’єдесталу давно набридлі страви, які ходять по сайтах правильного харчування – майонез завжди можна за бажанням замінити сметаною з 0% жирності або заправити закуску оливковою олією.

Рецепт салату з крабовими паличками і болгарським перцем

Салат с крабовыми палочками и перцем болгарским, красным - итальянский рецепт

У даному рецепті перчик використовується і як складова салату, і в якості прикраси, тому радимо взяти овочі різних кольорів, щоб красиво оформити і подати на стіл це незвичайне блюдо.

Інгредієнти

  • крабові палички 200 г
  • яйця курячі 3 шт.
  • солодкий перець 2 шт.
  • майонез 200 г
  • кріп 1 пучок
  • кукурудза консервована 100 г
  • сир твердий 100 г
  • сіль за смаком

На порцію

Калорії: 222.8 ккал

Білки: 7.1 г

Жири: 18.9 р

Вуглеводи: 6.1 м

Кроки 10 хв. Відео-рецепт

  • Салат с крабовыми палочками и перцем болгарским, красным - итальянский рецепт

    Спочатку попередні дії: яйця відварюємо круто і опускаємо в холодну воду, щоб потім легко зняти шкаралупу. Крабові палички розморожуємо. З кукурудзи зливаємо сік і злегка обсушуємо зернятка.

  • Салат с крабовыми палочками и перцем болгарским, красным - итальянский рецепт

    Солодкий перець очищаємо від насіння, плодоніжок і перегородок. Один дрібно шаткуємо в салат, інший поки відкладаємо убік для прикраси в самому кінці.

  • Салат с крабовыми палочками и перцем болгарским, красным - итальянский рецепт

    Крабове м’ясо дрібно кришимо до перцю. Яйця, не розділяючи на жовтки і білки, теж ріжемо, підпорядковуючи їх спільній формі.

  • Салат с крабовыми палочками и перцем болгарским, красным - итальянский рецепт

    Викладаємо в салатницю кукурудзу, шаткуємо кріп або будь-яку іншу зелень за смаком. Солимо і перчимо скільки потрібно. Якщо кукурудза потрапила прісна, то салатик можна додатково заправити 0.5-1 чайній неправдивої цукру.

  • Салат с крабовыми палочками и перцем болгарским, красным - итальянский рецепт

    Змішуємо закуску з майонезом, акуратно збираємо ложкою в центрі салатника і беремося за прикраси.

  • Салат с крабовыми палочками и перцем болгарским, красным - итальянский рецепт

    Перчик акуратно нарізаємо рівними скибочками і викладаємо по краях. Центр можна прикрасити кукурудзою, сухариками або зеленню.

Цікаво знати:чи існує рецепт салату з перцем і крабовими паличками, який ще називають «Червоним морем». Колірну схожість у нього додають дрібно пошинкованные помідори.

Красивий салат подаємо на стіл, приємного апетиту! Гості будуть в захваті від того, що класичний рецепт можна так оригінально виконати та подати, а у вас в подальшому буде привід продовжити експерименти і створити вже своє приголомшливе блюдо, яке стане сімейним, удачі!

Рецепт гострого італійського салату з крабовими паличками і червоним перцем

Якщо вас не можна назвати любителем чилі, васабі та інших гострих штук, які просто підривають всі смакові палітри, то цей незвичайний і ароматний салат доведеться вам за смаком. Секрет його полягає в тому, що можна обійтися без майонезу, що в рази зменшує калорійність.

Салат с крабовыми палочками и перцем болгарским, красным - итальянский рецепт

Перець чилі чудово розжене метаболізм, дозволить зігрітися в холодну пору і відмінно підніме настрій. Обов’язково запропонуйте своїм зимовим гостям подібну гостреньку закуску, не пошкодуєте!

Час приготування: 10 хвилин

Кількість порцій: 8

Енергетична цінність

  • білки: 6.7 м;
  • жири: 7.4 г;
  • вуглеводи: 18.2 г;
  • калорійність – 166.6 кКал.

Інгредієнти

  • крабові палички – 100 г;
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.;
  • перець чилі – 1 шт.;
  • кукурудза консервована – 300 г;
  • оливкова олія – 1 ст. л.;
  • цукор – 1 ч. л.;
  • оцет 9% – 1 ст. л.;
  • петрушка – 1 пучок;
  • базилік свіжий – 1 пучок;
  • свіжі огірки – 1 шт.;
  • лимонний сік – 1 ст. л.;
  • сіль – за смаком.

Цікаво знати: є кілька варіацій приготування цього пікантного салату. Один з них передбачає використання свіжої кукурудзи, включає в себе пасерування овочів. Наш рецепт цілком обходиться без термічної обробки, що робить салатик набагато корисніше і смачніше.

Покрокове приготування

  1. Ріпчасту цибулю необхідно попередньо підготувати: очищаємо його, моєму, потім нарізаємо дрібними кубиками і заливаємо гарячою водою. У неї додаємо оцет і цукор, а потім залишаємо його відпочити 5 хвилин.
  2. Перчик чилі желательней всього запекти в мікрохвильовій печі, духовці або на конфорці, щоб з нього було простіше знімати окремі волокна. Якщо ви знаєте, що чилі відрізняється особливою гостротою, то це краще робити в рукавичках.
  3. Крабові палички розморожуємо, витираємо серветкою і нарізаємо довгими смужками у 4 див.
  4. Цибуля проціджуємо і змішуємо його з крабовим м’ясом. Додаємо кукурудзу, з якої необхідно попередньо злити сік і обсушити.
  5. В загальну миску також кладемо дрібно пошинкованную зелень.
  6. Перчик чистимо від насіння, розбираємо на волокна і додаємо в салат.
  7. Ретельно перемішуємо всі інгредієнти, солимо і ставимо в холодильник на 20 хвилин.
  8. Приступаємо до викриття головного секрету всього салату: готуємо лимонну заправку. Для цього змішуємо його з невеликою кількістю оливкової олії.
  9. Заправляти салат необхідно безпосередньо перед подачею.
  10. Потім розфасовуємо закуску по креманкам, прикрашаємо лимоном, огірками та зеленню і подаємо. Приємного апетиту!

Такого незвичайного салату, та ще з такою незвичайною заправкою ваші гості точно ніколи не пробували. Закуска вигідно виглядає на тлі інших салатів, тому запас зробіть побільше, так як вся увага буде прикута тільки до неї, варто лише відчути.

Салат с крабовыми палочками и перцем болгарским, красным - итальянский рецепт

Перці здатні урізноманітнити та покращити смак будь-якого салату. Болгарські солодкі перчики завдяки солодощі та водянистості роблять закуску більш вишуканою, а прикраси з них можна робити воістину чарівні. Гострий перець ж, як ви знаєте, може порадувати любителів гострих відчуттів і надати пікантності.

Завдяки запропонованим фото і відео, зробити таку закуску зможе навіть новачок в кулінарії. Обов’язково приготуйте салат з цим рецептами на наступний свято, щоб порадувати себе і гостей, удачі!

Сподобався рецепт? Збережіть його до себе в Pinterest, FB, VK, OK, G+, Instagram щоб не втратити!

Салат с крабовыми палочками и перцем болгарским, красным - итальянский рецепт

Сподобалася стаття? Поділитися з друзями:
DvaGusya
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: