Салат з квасолею і крабовими паличками і яйцем – рецепт

Жодне свято не обходиться без салатів. Скільки страв вже стали по-справжньому традиційними на столі. А чому б не відчути новий смак? Приготуйте незвичайний салатик з соковитими крабовими паличками, яйцем і консервованою квасолею. Блюдо досить легке, але при цьому ситне, а смак просто відмінний. Завдяки фото і покроковим рекомендацій повторити рецепт будинку вийде навіть у новачка на кухні.

Салат с фасолью и крабовыми палочками и яйцом - рецепт

Рецепт салату з квасолею, крабовими паличками і яйцем

Інгредієнти

  • червона квасоля в банці 200 г
  • кукурудза консервована 200 г
  • крабові палички 300 г
  • яйця 3 шт.
  • болгарський перець 1 шт.
  • зелена цибуля 50 г
  • сир 200 г
  • майонез 200 г
  • сіль і перець за смаком

На порцію

Калорії: 205.5 ккал

Білки: 8.4 г

Жири: 15.1 г

Вуглеводи: 8.9 р

Кроки 20 хв. Відео-рецепт

  • Салат с фасолью и крабовыми палочками и яйцом - рецепт

    На самому початку приготування варимо яйця, а після ставимо їх під проточну воду для швидкого охолодження.

  • Салат с фасолью и крабовыми палочками и яйцом - рецепт

    На обробній дошці наріжте перець, яйця і палички невеликими шматочками. До речі, якщо солодкий болгарський перчик вам не по душі, додайте свіжий ароматний огірок.

  • Салат с фасолью и крабовыми палочками и яйцом - рецепт

    Відкриваємо жерстяні банки з квасолею і кукурудзою. Зливаємо сік, а вміст відправляємо до крабовим паличкам.

  • Салат с фасолью и крабовыми палочками и яйцом - рецепт

    На тертці (великої) подрібнюємо сир, перекладаємо його до всіх нарізаним інгредієнтів.

  • Салат с фасолью и крабовыми палочками и яйцом - рецепт

    Туди ж додаємо майонез і все добре перемішуємо. Пробуємо, за необхідності додаємо сіль і спеції. Перекладаємо крабовий салат з яйцями і квасолею в гарний посуд.

  • Салат с фасолью и крабовыми палочками и яйцом - рецепт

    Нарізаємо зелений цибулька, який попередньо необхідно промити і трохи обсушити, і рясно посипаємо їм салат. Перед подачею на стіл відправляємо на півгодини-годину в холодильник.

Це цікаво: в якості експерименту можна доповнити закуску морською капустою.

Особливість приготування з білої консервованої квасолі

Вам подобається більше біла квасоля? Тоді сміливо використовуйте її. Якщо рідина в баночці не прозора, в’язка, слід промити бобові під холодною проточною водою і відкинути на друшляк. Після розтину банки квасоля краще вжити найближчим часом або перекласти в контейнер з кришкою і зберігати в холодильнику.

Салат с фасолью и крабовыми палочками и яйцом - рецепт

Максимально легкий і апетитний салат готовий. Він відмінно виручить, якщо гості нагрянули зненацька, тому що займе мінімум вашого часу. Обов’язково випробуйте новий рецептик!

Сподобався рецепт? Збережіть його до себе в Pinterest, FB, VK, OK, G+, Instagram щоб не втратити!

Салат с фасолью и крабовыми палочками и яйцом - рецепт

Сподобалася стаття? Поділитися з друзями:
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: