Салат з квасолею і крабовими паличками – рецепт з фото, дуже смачний, з болгарським перцем покроково

Цей простий та смачний салат має багато способів приготування. Квасоля може бути і варена, і біла, червона і стручкова, спаржевый сорт, але незмінним залишається одне: цей швидкий і повсякденний італійський бобовий салат змітається зі столу в першу чергу.Калорійність у цієї страви невелика, він смачненький, тому доведеться по смаку всім.

Салат с фасолью и крабовыми палочками - рецепт с фото, очень вкусный, с болгарским перцем пошагово

Приготувати його нескладно, так як це простий рецепт. Є дієтичний і пісний варіант, але тут покроково і з фото розписаний класичний спосіб приготування. Краще використовувати консервовану квасолю. Це і швидше, і зручніше. Цей салат – повсякденна корисна їжа.

Рецепт салату з квасолею і крабовими паличками

Інгредієнти

  • консервована червона квасоля 200 г
  • крабові палички 200 г
  • яйця 2 шт.
  • мелений чорний перець ½ г
  • петрушка свіжа 10 г
  • майонез 50 г

На порцію

Калорії: 147.5 ккал

Білки: 7.3 р

Жири: 8.8 р

Вуглеводи: 7.9 г

Кроки 20 хв. Відео-рецепт

  • Салат с фасолью и крабовыми палочками - рецепт с фото, очень вкусный, с болгарским перцем пошагово

    Зварені яйця охолодити і дрібно порізати.

  • Салат с фасолью и крабовыми палочками - рецепт с фото, очень вкусный, с болгарским перцем пошагово

    Квасоля відкинути на сито і дати стекти рідини.

  • Салат с фасолью и крабовыми палочками - рецепт с фото, очень вкусный, с болгарским перцем пошагово

    Почистити і порізати крабові палички слайсами, товщиною 0.5 див.

  • Салат с фасолью и крабовыми палочками - рецепт с фото, очень вкусный, с болгарским перцем пошагово

    Дрібно порізати зелень, все покласти в миску і вимісити. Спробувати. Якщо потрібно досолити і поперчити.

  • Салат с фасолью и крабовыми палочками - рецепт с фото, очень вкусный, с болгарским перцем пошагово

    Полити майонезом, викласти на блюдо і прикрасити зеленню.

Якщо вирішили використовувати сиру квасолю, то її можна купити, а можна і виростити. Квасоля з грядки потрібно звільнити з стручків (при великих обсягах її вибивають палицею на подстеленной плівці), потім зварити до готовності, а далі використовувати в салаті.

Особливості приготування з червоної/стручкової/консервованою квасолею, болгарським перцем, кукурудзою та ананасом

Салат с фасолью и крабовыми палочками - рецепт с фото, очень вкусный, с болгарским перцем пошагово

Якщо готується святкова трапеза, то салат, наведений вище, можна значно урізноманітнити. Добре поєднується цей салат з ананасом, порізаним на шматочки, червоним болгарським перцем і тертим сиром твердих сортів. Можна додати консервовану кукурудзу і в невеликій кількості дрібно порізану цибулю.

Порада: для цього салату краще брати охолоджені палички, а не заморожені, та подавати його до столу свіжим і теж охолодженим.

Готуйте цей салат і зробіть ваші трапези! Експериментуйте і додайте інгредієнти в різних пропорціях. Замість майонезу використовуйте йогурт й інші соуси. Вас і ваших близьких незмінно буде радувати результат.

Сподобався рецепт? Збережіть його до себе в Pinterest, FB, VK, OK, G+, Instagram щоб не втратити!

Салат с фасолью и крабовыми палочками - рецепт с фото, очень вкусный, с болгарским перцем пошагово

Сподобалася стаття? Поділитися з друзями:
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: