Цей простий та смачний салат має багато способів приготування. Квасоля може бути і варена, і біла, червона і стручкова, спаржевый сорт, але незмінним залишається одне: цей швидкий і повсякденний італійський бобовий салат змітається зі столу в першу чергу.Калорійність у цієї страви невелика, він смачненький, тому доведеться по смаку всім.
Приготувати його нескладно, так як це простий рецепт. Є дієтичний і пісний варіант, але тут покроково і з фото розписаний класичний спосіб приготування. Краще використовувати консервовану квасолю. Це і швидше, і зручніше. Цей салат – повсякденна корисна їжа.
Рецепт салату з квасолею і крабовими паличками
Інгредієнти
- консервована червона квасоля 200 г
- крабові палички 200 г
- яйця 2 шт.
- мелений чорний перець ½ г
- петрушка свіжа 10 г
- майонез 50 г
На порцію
Калорії: 147.5 ккал
Білки: 7.3 р
Жири: 8.8 р
Вуглеводи: 7.9 г
Кроки 20 хв. Відео-рецепт
Зварені яйця охолодити і дрібно порізати.
Квасоля відкинути на сито і дати стекти рідини.
Почистити і порізати крабові палички слайсами, товщиною 0.5 див.
Дрібно порізати зелень, все покласти в миску і вимісити. Спробувати. Якщо потрібно досолити і поперчити.
Полити майонезом, викласти на блюдо і прикрасити зеленню.
Якщо вирішили використовувати сиру квасолю, то її можна купити, а можна і виростити. Квасоля з грядки потрібно звільнити з стручків (при великих обсягах її вибивають палицею на подстеленной плівці), потім зварити до готовності, а далі використовувати в салаті.
Особливості приготування з червоної/стручкової/консервованою квасолею, болгарським перцем, кукурудзою та ананасом
Якщо готується святкова трапеза, то салат, наведений вище, можна значно урізноманітнити. Добре поєднується цей салат з ананасом, порізаним на шматочки, червоним болгарським перцем і тертим сиром твердих сортів. Можна додати консервовану кукурудзу і в невеликій кількості дрібно порізану цибулю.
Порада: для цього салату краще брати охолоджені палички, а не заморожені, та подавати його до столу свіжим і теж охолодженим.
Готуйте цей салат і зробіть ваші трапези! Експериментуйте і додайте інгредієнти в різних пропорціях. Замість майонезу використовуйте йогурт й інші соуси. Вас і ваших близьких незмінно буде радувати результат.
Сподобався рецепт? Збережіть його до себе в Pinterest, FB, VK, OK, G+, Instagram щоб не втратити!