Салат з куркою і крабовими паличками і кукурудзою – рецепт з грудкою

Багатьом господиням полюбився салат з куркою і крабовими паличками за ніжний, пікантний смак і нескладне приготування. Це недорогий салат, з гарантовано хорошим результатом готують в дуже різних варіаціях і пропорціях. В нього додають сухарі, сир, моркву і цитрусові. Незмінними залишаються тільки курка, крабові палички і консервована кукурудза. Нижче ми приведемо один з найбільш вдалих рецептів, цього простого і смачного салату.

Салат с курицей и крабовыми палочками и кукурузой - рецепт с грудкой

Інгредієнти

  • куряче філе 200 г
  • консервована кукурудза 200 г
  • крабові палички 200 г
  • яйця 4 шт.
  • цибуля ріпчаста 50 г
  • майонез 150 г

На порцію

Калорії: 172 ккал

Білки: 6.6 р

Жири: 7.3 р

Вуглеводи: 20.6 р

Кроки 30 хв. Відео-рецепт

  • Салат с курицей и крабовыми палочками и кукурузой - рецепт с грудкой

    Відварити курячу грудку на пару або у воді протягом 20 хвилин і охолодити. Яйця кип’ятити 10 хвилин, злити.

  • Салат с курицей и крабовыми палочками и кукурузой - рецепт с грудкой

    Консервовану кукурудзу перекласти в друшляк, щоб прибрати зайву рідину. Викласти в салатник.

  • Салат с курицей и крабовыми палочками и кукурузой - рецепт с грудкой

    Порізати цибулю і крабові палички дрібними квадратиками.

  • Салат с курицей и крабовыми палочками и кукурузой - рецепт с грудкой

    Покришити курячу грудку і порубати яйця.

  • Салат с курицей и крабовыми палочками и кукурузой - рецепт с грудкой

    Все змішати, додати майонез. Дати настоятися в холодильнику мінімум 20 хвилин.

Порада: крабові палички краще брати охолоджені, а не заморожені, так як це впливає на смак салату і зовнішній вигляд.

Особливість приготування з копченою куркою

Якщо ви любите пікантний присмак в салаті, то можна взяти готову, копчену курячу грудку. В такому разі доречно буде додати в блюдо дрібно порізаний свіжий огірочок і тертий сир. Вони відмінно поєднуються і зроблять закуску більш легкою. Уважно дивіться на терміни зберігання копченої грудинки при купівлі і відмовтеся від приготування такого варіанту салату влітку і в жарку погоду.

Порада: замініть палички натуральним м’ясом краба і ви отримаєте не просто смачну, але й вишукану закуску.

Робіть цей салат частіше, так як він доречний і на святковому столі, і в будній день. Його можна ефектно оформити в скляному бокалі, розташувавши курку і крабові палички шарами, і прикрасивши гілочками зелені.

Сподобалася стаття? Поділитися з друзями:
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: