Незважаючи на корисність морської капусти, мало хто її любить через досить специфічного смаку водорості. Цей салатик – оптимальне рішення для внесення ламінарії в раціон, яке дозволить вам по-новому поглянути на продукт.
Рецепт салату з морської капусти з крабовими паличками, яйцем і кукурудзою
Унікальність цього салату полягає в тому, що його можна комбінувати, спираючись на власні гастрономічні уподобання. Для більшої ситності ви можете додати в блюдо відварений рис, скропіть для цікавого смакового відтінку соєвим соусом. Або ж навпаки, зробити його більш свіжим, порубавши в загальну масу огірок, моркву або зелений лук.
В оформленні салату теж немає обмежень – його можна просто перемішати, так і викласти шарами — кожний компонент по черзі один за іншим. Ми ж пропонуємо найпростіший варіант приготування страви, від списку компонентів якого ви цілком можете відштовхуватися і творити свої кулінарні шедеври.
Інгредієнти
- палички крабові 150 г
- капуста морська 200 г
- кукурудза консервована 150 г
- яйця курячі 3 шт.
- сіль і перець чорний за смаком
- майонез для заправки
На порцію
Калорії: 294.8 ккал
Білки: 3.7 р
Жири: 18.5 м
Вуглеводи: 28.3 р
Кроки 25 хв. Відео-рецепт
-
Відваріть яйця круто», це приблизно 10 хвилин з моменту закипання. Щоб шкаралупа з легкістю відокремлювалася від білка, після термічної обробки влаштуйте контраст температур в миску з крижаною водою.
-
Очистіть яйця. Поріжте або потовчіть виделкою.
-
У крабових паличок зніміть індивідуальну упаковку. Наріжте кубиками.
-
З банки з кукурудзою злити розсіл. Віддавайте перевагу перевіреним консервам – зерна повинні бути максимально солодкими.
-
Якщо вас бентежать довгі стрічки ламінарії, то подрібніть їх за допомогою ножа або кухонних ножиць. Якщо ви використовуєте вже готові пресерви, то вибирайте без додавання різних заправок. Продукт повинен бути в оригінальному виконанні без добавок, або ж на крайній випадок вибирайте вітамінний салат з капусти з морквою. Також можна готувати і з сушеного продукту, який потрібно замочити за 5 годин до безпосереднього приготування, або ж із замороженого.
-
Перекладіть в салатник капусту, яйця, крабове м’ясо і кукурудзу. Все добре перемішайте, додайте за смаком солі і чорного перцю, заправте майонезом.
Приготуйте такий салат, як на фото, для своїх близьких – вони не залишаться байдужими, навіть якщо скептично ставляться до продукту. Приємного апетиту!