Хороший дієтичний рецепт, курка в кефірі, запечена в духовці. Кефірний маринад, найкращий спосіб, щоб приготована грудка, вийшла соковитою та ніжною. Регулярне вживання даного частування з натуральними вуглеводами сприяє частковому зниженню ваги. Харчуйте правильно і годуйте своїх близьких натуральними продуктами. Діліться своїми способами приготування і напишіть ваші враження за цим рецептом
інгредієнти
- Філе курки – 500 гр.
- Кефір – 150 мл.
- Перець чорний – 1 год.
- Часник сухий – 1 год.
- Сіль – 1 чайну л.
- Олія – 2 ст. л. (для змащення форми)
Покрокове приготування рецепту в духовці
Готуємо продукти, м'ясо промиваємо під водою, дістаємо потрібні спеції.
Ріжемо грудки вздовж, на середні товщини скибочки
Розкладаємо на тарілці, солимо, перчимо, додаємо часник
Натираємо спеціями, з обох боків
Заливаємо філе, зверху кефіром
Залишаємо маринуватися на столі, за кімнатної температури, на – 2 години
Час маринівки минув, змащуємо форму для випікання олією, і викладаємо в неї курочку, в – 1 шар
Прогріваємо духову шафу, при температурі 180 градусів, 5-8 хв.
Ставимо форму з курячими грудками, в розігріту духовку, на 20 хв.
Час запікання минув, дістаємо курку в кефірі з духовки, блюдо вийшло ніжним і соковитим, добре підійде для людей, які дотримуються здорового харчування.