Торт графські руїни за класичним рецептом в домашніх умовах

Один з найпопулярніших і улюблених десертів, можна вважати торт «Графічні руїни». Ви тільки подивіться на його зовнішній вигляд. Він неймовірно яскравий і помітний. Він буквально тане в роті. З кожним шматочком ви все більше і більше будете в нього закохуватися.

Вважається, що історія торта почалася в 17-му столітті в Швейцарії. Вже тоді з’явилося безе і його стали використовувати в якості основи. «Графські руїни» стали аналогом «Київського торта». Назва тесту пов’язане з його зовнішнім виглядом, адже якщо він правильно приготований, то буде нагадувати уламки розкішних садиб. Так само його можна дізнатися під назвою «Замок любові», «Каприз актриси», «Кучерявий хлопчик». Це все, що відомо мені, пишіть в коментарі, якщо знаєте які ще існують назви даного десерту.

Сьогодні розберемо кілька рецептів цього популярного страви. Я Вам розповім, як швидко приготувати цю смакоту в домашніх умовах. Так само пропоную оцінити ще один десерт Червоний оксамит спробуйте приготувати, дуже смачний.

Торт графские развалины по классическому рецепту в домашних условиях

У нашій країні така насолода має чималу популярність. Традиційну основу для такого торта прийнято вважати безе, але існує ще на основі коржа. Крім того, розрізняються прикраси: це можуть бути горіхи, шоколадний сироп, ягоди, глазур і багато іншого.

Торт графські руїни за класичним рецептом

Торт графские развалины по классическому рецепту в домашних условиях

Інгредієнти:

  • Для Безе:
  • Яєчний білок — 4 шт.
  • Цукрова пудра — 200 гр.
  • Скибочка лимона
  • Для крему:
  • Яєчні жовтки — 4 шт.
  • Цукровий пісок — 100 гр.
  • Крохмаль картопляний — 1 ст. ложка
  • Какао — 2 ст. ложки
  • Ванільний цукор — 2 ч. ложки
  • Молоко — 200 мл
  • Масло вершкове — 200 гр.
  • Горіхи будь — 100 гр.

Спосіб приготування:

1. Обмазуємо глибоку миску часточкою лимона, з якою будемо працювати. Відокремлюємо білки від жовтків. Збиваємо білки до стійкої піни. Не припиняючи збивання, поступово додаємо цукрову пудру.

Торт графские развалины по классическому рецепту в домашних условиях

2. За допомогою двох ложок викладаємо масу на деко, застелений пекарської папером. Ставимо висушувати в розігріту до 120 градусів духовку на 1 годину.

Торт графские развалины по классическому рецепту в домашних условиях

3. Молоко ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. До жовтків додаємо цукровий пісок, крохмаль, какао, ванільний цукор, все добре змішуємо.

Торт графские развалины по классическому рецепту в домашних условиях

4. Заливаємо суміш гарячим молоком. Перелити все назад в каструлю, ставимо на вогонь і при постійному помішуванні доводимо до загустіння. Тепер необхідно остудити крем при кімнатній температурі.

Порада: Коли остуджуємо крем, необхідно його часто помішувати, щоб не утворилася скоринка.

Торт графские развалины по классическому рецепту в домашних условиях

5. У розігріту сковороду з олією, висипаємо горіхи і злегка обсмажуємо. Остудимо і дрібно нарубим. Минула година, зменшуємо температуру духовки до 100 градусів і тримаємо ще годину.

Торт графские развалины по классическому рецепту в домашних условиях

6. М’яке вершкове масло збиваємо протягом 1 хвилини, потім додаємо по 1 ст. ложки заварний крем. Розподіляємо по 1 ст. ложки крему з двох страв. Зверху викладаємо шар з безе і посипаємо горіхами.

Торт графские развалины по классическому рецепту в домашних условиях

7. Наступні безешки змащуємо кремом і укладаємо на верх. Не забуваємо кожен шар посипати горіхами. Ставимо в холодильник на 1 годину.

Торт графские развалины по классическому рецепту в домашних условиях

За смаком схожий на традиційний «Київський» приємного апетиту.

Торт графські руїни за класичним рецептом з безе і бісквітом

Торт графские развалины по классическому рецепту в домашних условиях

Інгредієнти:

  • Для бісквіта:
  • Яйце — 2 шт.
  • Цукровий пісок — 100 гр.
  • Борошно — 100 гр.
  • Сіль — щіпка
  • Розпушувач — 0,5 ч. ложки
  • Розтоплене вершкове масло — 30 гр.
  • Горіхи — 40 гр.
  • Для крему:
  • Вершкове масло — 200 гр.
  • Варене згущене молоко — 1 банка
  • Для Безе:
  • Білок — 2 шт.
  • Цукрова пудра — 160 гр.
  • Додатково:
  • Чорнослив — 50 гр.
  • Горіхи — 50 гр.
  • Темний шоколад — 30 гр.

Спосіб приготування:

1. Починаємо з безе. Відокремлюємо білки від жовтків. У білки додаємо цукровий пісок, збиваємо віночком до однорідності, і ставимо на водяну баню до повного розчинення.

Торт графские развалины по классическому рецепту в домашних условиях

2. Збиваємо міксером до тих пір, поки маса не стане добре тримати форму. перекладаємо в кондитерський мішок з насадкою і відсаджуємо на деко з пергаментом. Ставимо в духову шафу і сушимо при температурі 80 градусів, орієнтовно 2,5 години.

Торт графские развалины по классическому рецепту в домашних условиях

3. Заздалегідь обсмажимо горіхи подрібнити. Знову поділяємо яйця на жовток і білок і збиваємо окремо з додаванням в них по 50 гр. цукрового піску і горіх. Потім з’єднуємо маси разом.

Торт графские развалины по классическому рецепту в домашних условиях

4. Невеликими порціями додаємо просіяне борошно з сіллю і розпушувачем. Беремо кільце і обертаємо фольгою, викладаємо тісто. Випікаємо 20-25 хвилин температура 180 градусів. Готовність перевіряйте дерев’яною шпажкою.

Торт графские развалины по классическому рецепту в домашних условиях

5. Охолоджений бісквіт виймаємо з форми. Вершкове масло кімнатної температури збиваємо кілька хвилин, додаємо в нього згущене молоко і розмішуєм до однорідності.

Торт графские развалины по классическому рецепту в домашних условиях

6. На корж відсаджуємо крем і зверху на нього кладемо безе. Так повторюємо кілька рядів.

Торт графские развалины по классическому рецепту в домашних условиях

Завершуємо торт чорносливом, горіхами і поливаємо чорним шоколадом. Даємо постояти в холодильнику кілька годин. Приємного апетиту.

Графські руїни з чорносливом

Торт графские развалины по классическому рецепту в домашних условиях

Інгредієнти:

  • Для бісквіта:
  • Яйце — 3 шт.
  • Борошно — 150 гр.
  • Цукровий пісок — 150 гр.
  • Сіль — щіпка
  • Для крему:
  • Сметана 20% — 800 гр.
  • Цукровий пісок — 250 гр.
  • Ванілін — за смаком
  • Волоські горіхи — 150 гр.
  • Чорнослив — 300 гр.
  • Для просочення:
  • Вода — 250 гр.
  • Цукровий пісок — 25 гр.
  • Коньяк — 1 ч. ложка (за бажанням)

Спосіб приготування:

1. Бісквіт. Розбиваємо яйця збиваємо з допомогою міксера, додаємо в них цукровий пісок. Поступово додаємо просіяне борошно, сіль. В кільце для випікання викладаємо тісто і випікаємо 25-30 хвилин при температурі 180 градусів.

Торт графские развалины по классическому рецепту в домашних условиях

2. Сметану викладаємо в глибоку ємність, збиваємо і частинами до неї додаємо цукровий пісок. Волоські горіхи обсмажуємо і подрібнюємо.

Торт графские развалины по классическому рецепту в домашних условиях

3. Бісквіт остудимо і поділимо на кілька коржів (це у випадку якщо ви вирішили приготувати один пишний, можна приготувати кілька, тільки інгредієнтів додаємо в 2 рази менше). 1 корж буде в якості основи, наситимо сиропом, який ми зробимо з 50 мл води, 25 гр. цукру закип’ятимо і додамо 1 ч. ложкою коньяку( за бажанням). Так само нижній корж змастимо сметанною масою.

Торт графские развалины по классическому рецепту в домашних условиях

4. Інші коржі шматочки бісквіта ріжемо невеликими кубиками, мачає в кремі і викладаємо по поверхні бісквіта, зверху посипаємо горіхами і вставляємо чорнослив і так повторюємо до тих пір, поки не закінчаться інгредієнти.

Торт графские развалины по классическому рецепту в домашних условиях

Залишаємо в холодильнику на кілька годин, займаємося справами, а потім пригощаємо всіх таким ласощами. Приємного апетиту.

Рецепт графських руїн зі сметаною

Торт графские развалины по классическому рецепту в домашних условиях

Інгредієнти:

  • Для тіста:
  • Яйце — 4 шт.
  • Цукор — 2 стакан
  • Сметана — 400 мл
  • Борошно — 3 склянки
  • Ванільний цукор — 10 гр.
  • Розпушувач — 20 гр.
  • Для крему:
  • Сметана — 500 гр.
  • Цукор — 1 склянка
  • Чорнослив — 150 гр.
  • Для глазурі:
  • Какао — 3 ст. ложки
  • Цукор — 3 ст. ложки
  • Молоко — 3 ст. ложки
  • Вершкове масло — 3 ст. ложки

Спосіб приготування:

1. Розбиваємо яйця, додаємо цукор, з допомогою блендера збиваємо, висипаємо підготовлену заздалегідь борошно, додаємо сметану , ванільний цукор і розпушувач. Замішуємо тісто. Викладаємо його у форму і випікаємо 40 хвилин при температурі 170 градусів. З такої кількості інгредієнтів у вас вийде 2 коржа.

Порада: Краще розділити інгредієнти для тіста і замішати тісто для двох коржів в різних тарах.

Торт графские развалины по классическому рецепту в домашних условиях

2. В 500 мл. сметани кладемо 1 склянка цукру, віником перемішуємо. Змащуємо отриманою масою остиглий корж, посипаємо його порізаним чорносливом.

Торт графские развалины по классическому рецепту в домашних условиях

3. Другий корж нарізаємо кубиками, мачає в кремі і викладаємо на чорнослив.

Торт графские развалины по классическому рецепту в домашних условиях

4. Кладемо В сотейник какао, цукор,молоко і вершкове масло, доводимо до рідкого стану, киплячого стану і поливаємо сиропом тортик.

Торт графские развалины по классическому рецепту в домашних условиях

Ось так легко і просто приготувати десерт. Приємного апетиту.

Рецепт торта зі згущеним молоком

Торт графские развалины по классическому рецепту в домашних условиях

Інгредієнти:

  • Варена згущене молоко — 1 банка
  • Вершкове масло — 220 гр.
  • Яєчні білки — 2 шт.
  • Цукровий пісок — 100 гр.
  • Цукрова пудра — 100 гр.
  • Чорнослив — 70 гр.
  • Волоські горіхи — 70 гр.

Спосіб приготування:

1. Білки збиваємо блендером (міксером або віником), спочатку на невеликій швидкості, потім збільшуємо і збиваємо до піни. Потім всипаємо по трошки цукровий пісок і розмішуємо до розчинення. Додаємо пудру і так само чекаємо її зникнення.

Торт графские развалины по классическому рецепту в домашних условиях

2. Готову масу переміщаємо в пекарський пакет і з його допомогою робимо кола діаметром приблизно 10 см 4-6 штук і викладаємо поруч маленькі меренги. Відправляємо на пару годин в духову шафу, t 90 градусів. В ідеалі вони повинні вийти дуже крихкими і ламкими.

Торт графские развалины по классическому рецепту в домашних условиях

3. Масло кімнатної температури збиваємо по максимуму до білого. Як тільки зрозуміли, що воно готове, додаємо згущене молоко і доводимо до однорідності. Волоські горіхи і промитий чорнослив нарізаємо.

Торт графские развалины по классическому рецепту в домашних условиях

4. Викладаємо кругле безе, зверху на нього видавлюємо крем, посипаємо горіхами, чорносливом. І так кілька шарів поки не закінчаться інгредієнти.

Торт графские развалины по классическому рецепту в домашних условиях

5. Коли закінчили збирати, обмазуємо кремом повністю і зверху декоруємо маленькими меренгами і уламками.

Торт графские развалины по классическому рецепту в домашних условиях

Ось такий гарний торт у нас виходить. Приємного апетиту.

Графські руїни на кефірі

Торт графские развалины по классическому рецепту в домашних условиях

Інгредієнти:

  • Просіяного борошна — 200 гр.
  • Кефір — 150 мл
  • Ванільного цукру — 15 гр.
  • Сода — 1 ч. ложка
  • Цукор — 200 гр.
  • Яйця — 1 шт.
  • Для крему
  • Цукор — 250 гр.
  • Натуральний йогурт
  • Для глазурі
  • Вершкове масло — 50 гр.
  • Темний шоколад — 200 гр.
  • Молоко — 3 ст. ложки
  • Волоські горіхи — 300 гр.

Спосіб приготування:

1. Перелити в миску кефір, додаємо в нього соду, потім додаємо яйце, додаємо ванілін і цукровий пісок, добре розмішуємо і потихеньку додаємо просіяне борошно. Тісто має вийти, як густа сметана, його поділимо на 5 порцій.

Торт графские развалины по классическому рецепту в домашних условиях

2. Деко застеляємо пергаментом, або змащуємо маслом, переливаємо першу порцію і печемо 40 хвилин при температурі 200 градусів. Можна використовувати форму. Так випікаємо всі 5 коржів.

Торт графские развалины по классическому рецепту в домашних условиях

3. Йогурт і цукровий пісок збиваємо в густу піну. Подрібнюємо горіхи.

4. Змішуємо вершкове масло, молоко і шоколад, ставимо на водяну баню. Коржі охолодити і один нарізаємо на шматочки. Інші просочуємо кремом, шматочки просочуємо кремом і викладаємо зверху горою на торт.

Торт графские развалины по классическому рецепту в домашних условиях

5. Просочуємо глазур’ю, яку ми заздалегідь попередили, присипаємо горіхами, прибираємо в холодильник на пару годин, а краще всього на ніч.

Торт графские развалины по классическому рецепту в домашних условиях

Такий десерт краще всього подавати з чаєм. Приємного апетиту.

Сподіваюся, що дані рецепти для Вас виявляться корисними.

загрузка...
Сподобалася стаття? Поділитися з друзями:
DvaGusya
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: