Булочки синнабон в домашніх умовах: 6 кращих рецептів

Привіт усім читачам мого блогу! Сьогодні моя стаття присвячується ласунам. Ми з вами спечемо смачні булочки Синнабон. І наші пампушки, спечені в домашніх умовах, нічим не будуть відрізнятися від фірмових. Тому що рецепти приготування прості і зрозумілі навіть молодої господині.

До речі, першими виробниками були Рітч Комен і його син Грег. Це сталося в Америці багато років тому в штаті Вашингтон. Їх запатентований рецепт досі тримається в найсуворішому секреті. Традиційні синнабоны робляться з корицею і кремом з вершкового сиру. Сьогодні існують і інші варіанти начинки, так і глазурі.

Ця смачна й пишна випічка робиться з опарного дріжджового або листкового тіста. З карамельної або шоколадною глазур’ю. З яблуками, маком, горіхами і ще з безліччю смачних доповнень. Кращі рецепти сьогодні я представлю вам, щоб і ви могли порадувати своїх домочадців.

Булочки синнабон в домашних условиях: 6 лучших рецептов

Раджу вибрати з представлених варіантів той, який найбільше сподобається і спекти такі вироби самостійно. Аромат під час приготування буде стояти на весь будинок! А якщо ви ще не пекли таких булок, то закохаєтесь в них відразу, вже повірте.

Зміст:

  • Булочки синнабон — кращий рецепт в домашніх умовах
  • Рецепт булочок синнабон з корицею і вершковим кремом
  • Синнабоны з карамельної глазур’ю від Ірини Хлебниковой — відео рецепт
  • Французькі булочки з корицею з листкового тіста
  • Булочки синнабон з шоколадом — оригінальний рецепт
  • Як зробити вдома булочки синнабон без вершкового сиру — простий відео рецепт

Калорійність цих пампушок на 100 гр. складає 315 кКал. Багато це чи мало, вирішуйте самі. Думаю, що іноді можна себе побалувати парочкою смачненького. Я завжди печу з кількома начинками. Зазвичай, крім кориці, це ще брусниця і яблука. Ви можете взяти свої улюблені ягоди або фрукти.

Булочки синнабон — кращий рецепт в домашніх умовах

Якщо ви стежите за фігурою, то не варто їх є дуже багато. Але не покуштувати це твір мистецтва, ви просто не можете. А коли спробуєш, потім дуже важко відірватися. Це найпростіший, домашній рецепт, який дає смачний результат.

Булочки синнабон в домашних условиях: 6 лучших рецептов

Дотримуючись даного покрокового рецепту, ви зможете зробити випічку такий як у фірмовому кафе «Cinnabon».

Склад продуктів для тіста:

  • борошно — 2 склянки
  • пудра цукрова — 100 гр.
  • яйце — 2 шт.
  • тепла вода або молоко — 1 стакан
  • вершкове масло — 120 гр.
  • кориця — 20 гр.
  • дріжджі сухі — 1 пакетик
  • сіль, ванілін

Для глазурі:

  • 1 склянка цукрової пудри
  • 0,5 склянки молока

Як готувати:

1. Починайте з підготовки опари. У тепле молоко або воду всыпаете пакетик дріжджів і половину цукрової пудри. Все це залишити в теплому місці хвилин на десять. Опара повинна піднятися шапкою піни.

Булочки синнабон в домашних условиях: 6 лучших рецептов

2. У глибоку миску просійте борошно. Додайте сіль і ванілін. Все перемішайте.

3. В окремому посуді збийте яйця міксером або віночком. Продовжуючи працювати міксером на малих обертах, підсипати яйця в суміш сухих продуктів. У цю масу вливайте піднялася опару. Далі будемо замішувати тісто руками. Які можна змастити рослинним маслом.

4. Скачайте тісто в колобок, накрийте рушником і залиште на годину. Після цього все тісто розкачати у великий прямокутник. Приблизно 1 сантиметр завтовшки.

Булочки синнабон в домашних условиях: 6 лучших рецептов

5. У ємності змішайте корицю і решту цукрову пудру. Розтопіть вершкове масло і змастіть їм пласт тіста. Зверху насипайте рівний шар суміші кориці з цукром. Поверніть тугий рулетик і розріжте його на шматочки приблизно по 5 сантиметрів.

Булочки синнабон в домашних условиях: 6 лучших рецептов

6. Деко або форму для випічки змастіть маслом. Акуратно викладіть плюшки і накрийте харчової плівкою на 30 хвилин.

Булочки синнабон в домашних условиях: 6 лучших рецептов

7. Через півгодини відправляйте лист з сдобами перемістіть в розігріту духовку. Випікаються синнабоны при температурі 180 градусів близько 30 хвилин.

8. Для глазурі змішайте цукрову пудру з молоком до повного розчинення цукру. Цією сумішшю полийте ще теплі булочки.

Ось так все просто і дуууже смачно. Пригощайте рідних і друзів!

Рецепт булочок синнабон з корицею і вершковим кремом

Запашні пампушки з кремом з м’якого вершкового сиру порадують всіх любителів солодкого. Вони дуже ніжні і просто тануть у роті. Багато хто один раз спробувавши, не можуть відірватися.

Булочки синнабон в домашних условиях: 6 лучших рецептов

Спекти такі ласощі будинку буде зовсім не складно. Покроковий рецепт з фото ви знайдете нижче.

Необхідні продукти:

  • Вершкове масло — 60 гр.
  • Молоко — 100 мл
  • Цукор — 60 гр. + 1 ч. л.
  • Сухі дріжджі — 7 гр.
  • Тепла вода — 100 мл
  • Яйце — 2 шт.
  • Борошно — 570 гр.

Начинка:

  • Цукор — 150 гр.
  • Какао — 30 гр.
  • Кориця — 2 ст. л.
  • Вершкове масло — 60 гр.

Крем:

  • Вершковий сир — 100 гр.
  • Цукрова пудра — 200 гр.
  • Молоко — 1 ст. л.

1. У каструлю кладемо молоко, цукор, масло і сіль. Все це розтоплюємо, після чого залишаємо остигати.

Булочки синнабон в домашних условиях: 6 лучших рецептов

2. У чашку вливаємо теплу воду, додаємо сухі дріжджі і 1 чайну ложечку цукру. Залишаємо рідина на 10 хвилин. Вона повинна помутніти і покритися пінкою. Знак того, що дріжджі діють.

Цукор потрібен для того, щоб дріжджі почали працювати.

3. Далі, в остиглу масляну суміш додаємо дріжджову опару.

Булочки синнабон в домашних условиях: 6 лучших рецептов

4. Вбиваємо в цю масу два яйця і перемішуємо. Поступово підсипаючи просіяне борошно, замішуємо тісто. Краще це робити руками. Через хвилин десять у вас повинно вийде гладке і пружне тісто.

5. Колобок тіста покласти в чисту миску, накриваємо рушником і залишаємо в теплі на 30 хвилин.

6. Змішуємо сухі інгредієнти начинки. Цукор, корицю і какао.

Булочки синнабон в домашних условиях: 6 лучших рецептов

7. Через півгодинки тісто підійде і розкачуємо його в пласт, товщиною не більше 0,5 див. Воно ще підніметься, тому товсто розкочувати не потрібно.

8. За допомогою пензлика змащуємо весь прямокутник тіста розтопленим маслом і посипаємо сухою сумішшю. Згортаємо рулет, щільно притискаючи. Нарізаємо шматочки, шириною приблизно 5 див.

Булочки синнабон в домашних условиях: 6 лучших рецептов

9. Застеляємо пергаментним папером деко і змащуємо олією. На пергамент викладаємо заготовки булочок.

Між ними має бути достатньо простору, адже здоба «пухнути».

10. Накриваємо вологим рушником і залишимо ще на 20 хвилин для підняття. Після ставимо в розігріту духовку до 180 градусів на 20-30 хвилин.

Булочки синнабон в домашних условиях: 6 лучших рецептов

11. З’єднуємо вершковий сир, пудру і молоко. Все добре збиваємо міксером до однорідної маси. Виймаємо булочки з духовки і прямо на деко змащуємо кремом. Чим більше крему, тим смачніше і ніжніше будуть ваші синнабоны.

Їсти таке повітряне частування треба теж, поки гаряче. Швидше ставте чайник і запрошуйте всіх до столу!

Синнабоны з карамельної глазур’ю від Ірини Хлебниковой — відео рецепт

У своєму відео-рецепті Ірина Хлєбнікова докладно розповідає і показує як приготувати таку смакоту.

Якщо ви заводите тісто на сирих (живих) дріжджах запам’ятайте рада Ірини.

Живих дріжджів в тісто слід класти в 3-4 рази більше, ніж сухих.

А сухі дріжджі поділяються на моментальні, інстантні і активні. Всі ці властивості вказуються на упаковці. Уважно читайте інструкцію по роботі з дріжджами, щоб отримати ідеальну випічку.

Французькі булочки з корицею з листкового тіста

Всім відомо, що французька кухня славиться своїми смачними десертами. І в Парижі сильно розрослася мережа кав’ярень «Cinnabon». І виявилося, що винайдених в Америці булочок, у Франції випікається і продається набагато більше. Тому слойки з корицею часто називають французькими булочками.

Булочки синнабон в домашних условиях: 6 лучших рецептов

Як ви вже, напевно, здогадалися, ця випічка з листкового тіста. Любителі слойок і круасанів, рецепт для вас. Звичайно, при відсутності часу, можна купити тісто в магазині, але за смаковими якостями воно буде поступатися домашньому. Тому будемо все робити своїми руками самі, в цьому немає нічого складного.

Потрібні такі інгредієнти:

  • молоко — 200 мл
  • сухі дріжджі — 1 пакетик
  • вершкове масло — 200 гр.
  • цукор — 100 гр.
  • коричневий цукор — 200 гр.
  • цукрова пудра — 150 гр.
  • кориця — 20 гр.
  • яйця — 2 шт.
  • борошно — 800 гр.
  • ванілін — 1 пакетик
  • сіль — 0,5 ч. л.

1. Вершкове масло потрібно розтопити. Це можна зробити в мікрохвильовій печі або на водяній бані, як вам зручно.

2. У миску вливаємо тепле молоко, додаємо дріжджі, цукор, ванілін і три столові ложки вершкового масла. Все ретельно перемішуємо.

Яйця повинні бути кімнатної температури, тому заздалегідь їх вийміть з холодильника.

3. Яйця збиваємо міксером до піни. І вливаємо в масу, яку вже приготували.

Булочки синнабон в домашних условиях: 6 лучших рецептов

4. Просіваємо борошно. Рідку суміш вливаємо до борошна, солимо і замішуємо тісто. Працюємо до тих пір, поки тісто не перестане липнути до рук.

Тісто поміщаємо його в миску, накриваємо і залишаємо на годину для підходу.

5. Розкачуємо тонкий пласт, змащуємо маслом і посипаємо корицею з цукром. Скачуємо в тугий рулет. Гострим ножем ріжемо на порційні роли, шириною не більше 5 сантиметрів.

Булочки синнабон в домашних условиях: 6 лучших рецептов

6. Булочки розкладаємо на деко і даємо їм підрости ще хвилин 10. Заздалегідь розігріваємо духовку до 180 градусів і ставимо випікатися на півгодини.

Для змазування листкових синнабонов можете використовувати молочно-цукрову глазур, як в першому рецепті. Або сирно-вершковий крем, як у другому. А можна просто гарненько полити слойки згущеним молоком. І можна кликати домочадців пити чай!

Булочки синнабон з шоколадом — оригінальний рецепт

Ще один американський рецепт синнабонов в шоколадній глазурі. Він неодмінно сподобається всім любителям здобного, солодкого і шоколадного.

Булочки синнабон в домашних условиях: 6 лучших рецептов

Приготування не складне, але все ж варто дотримуватися всіх правил. В результаті ви отримаєте ідеальний десерт. Відірватися від такої смакоти, ну просто неможливо. Хоча, вони швидко викликають відчуття ситності. Адже в булочках цих калорій предостатньо.

До складу входять такі інгредієнти:

Для тіста:

  • 600 гр. борошна
  • 200 мл. молока
  • 100 гр. цукру
  • 2 яйця
  • 80 гр. вершкового масла
  • 11 гр. сухих дріжджів

Для начинки:

  • 4 ст. л. цукру
  • 50 гр. вершкового масла
  • 2 ст. л. какао

1. Борошно просеивайте на два рази. Заздалегідь дістаньте з холодильника яйця і масло. Вони потрібні нам в теплому стані.

Просіювання насичує борошно киснем. Результат — пишна, повітряна випічка.

2. Далі потрібно завести опару. У чашку наливають тепле молоко, кладемо ложку цукру і дріжджі. Перемішуємо і чекаємо хвилин 10, щоб опара піднялась.

3. У великій ємності збиваємо два яйця. Кладемо м’яке масло і сіль. За цей час опара вже піднялася, додаємо її до яєць. Все збиваємо вінчиком.

Булочки синнабон в домашних условиях: 6 лучших рецептов

4. Поступово всипаємо борошно. Не потрібно класти всю відразу, адже може знадобиться менше. Ретельно замішуємо тісто. Колобок в мисці накриваємо харчовою плівкою. Залишаємо в теплому місці на 60 хвилин. Тісто має збільшиться в два рази.

Поки буде підходити, його потрібно 2 рази за цей час обім’яти.

5. Займемося шоколадною начинкою. У миску кладемо какао, цукор і м’яке масло. Все добре розтираємо.

6. Розкочуємо качалкою не товстий пласт. Розподіляємо рівномірно по ньому начинку і звертаємо рулетом. Ріжемо на шматочки. Робити все краще гострим ножем, щоб не розпалися булочки. У мене вийшло 12 штук.

Булочки синнабон в домашних условиях: 6 лучших рецептов

7. Викладаємо на деко окремо один від одного, щоб їм було куди рости. Залишаємо на 15 хвилин для підходу. В цей час вже включаємо духовку і доводимо до температури 180 градусів. Випікаємо 20-25 хвилин.

Готові вироби поливаємо шоколадною глазур’ю. Або полити, як на фото, розтопленим шоколадом. Виходить ще смачніше, хоча і більш калорійне.

Як зробити вдома булочки синнабон без вершкового сиру — простий відео рецепт

Смачні Синнабоны раджу приготувати за цим рецептом. Тісто дуже просте на кефірі, що зробить випічку ніжною і соковитою. А в поєднанні з ароматною начинкою, вироби виходять просто приголомшливими. Подивіться відео ролик, де все детально показано. І зробити такий десертик до чаю не складе ніякої праці. Головне гарний настрій і все вийде!

А на сьогодні я з вами прощаюся. Сподіваюся, ця стаття була корисною і ви знайшли свій рецепт булочок синнабон. Не бійтеся експериментувати, змінювати начинку і кожен раз буде у вас нова оригінальна солодкість. Рідні оцінять вашу працю, і завалять компліментами.

А якщо вам дійсно сподобалися рецепти, натискайте на кнопочки соц-мереж і вони збережуться на вашій сторінці!

Булочки синнабон в домашних условиях: 6 лучших рецептов

Сподобалася стаття? Поділитися з друзями:
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: