Торт медовий в домашніх умовах — Топ-4 найкращих рецепта

Серед багатьох хазяєчок, випічка кондитерських виробів, з давніх часів стала досить популярна. І навіть зараз в наш час, коли в магазинах настільки став великий вибір різноманітних тортів, домашня випічка, тим більше якщо її правильно приготувати, без сумніву, залишається найсмачнішою.

Плюс до всього, щоб самому приготувати кондитерський виріб з тіста потрібно використовувати не тільки якісь навички та особливі продукти, але і звичайно ж включити свою фантазію, здатність придумувати щось оригінальне. Ось наприклад якщо вибір продуктів на вашій кухні невеликий, то в такому випадку можна спробувати спекти маннік на кефірі.

У сьогоднішній статті я Вам пропоную розширити кругозір серед рецептів приготування медового торта в домашніх умовах. Які спеціально для Вас мої читачі більш детально проілюстровані фотографіями. Так само пропоную 5 рецептів класичного бісквіта.

Торт медовый в домашних условиях — Топ 4 лучших рецепта

Торт медовий зі сметанним кремом

Торт медовый в домашних условиях — Топ 4 лучших рецепта

Інгредієнти:

  • Борошно — 3 склянки
  • цукор — 1 склянка
  • яйця курячі — 2 шт
  • мед — 2 ст. л
  • масло вершкове — 50 гр
  • сода — 2 ч. л.

Для крему:

  • Сметана жирна — 150 гр
  • цукор — 1 стакан.

Спосіб приготування:

Після того, як підготували всі необхідні продукти, в глибоку миску вбиваємо яйця, додаємо мед, один стакан цукру, вершкове масло і погашену в оцті соду. Ставимо всю масу на водяну баню і, постійно помішуючи доводимо до кипіння.

Торт медовый в домашних условиях — Топ 4 лучших рецепта

Потім знімаємо з вогню, додаємо три склянки просіяного борошна і ретельно все перемішуємо.

Торт медовый в домашних условиях — Топ 4 лучших рецепта

Викладаємо всю масу на присипану борошном робочу поверхню, замішуємо руками еластичне тісто і поділяємо його на дев’ять рівних частин.

Торт медовый в домашних условиях — Топ 4 лучших рецепта

Після чого акуратно за допомогою качалки розкачуємо кожен шматочок, викладаємо на присипаний борошном деко і ставимо запікатися в розігріту до 200 градусів духовку на 3-5 хвилин.

Торт медовый в домашних условиях — Топ 4 лучших рецепта

Далі на запечені коржі викладаємо підходящу за розміром тарілку догори дном і обрізаємо з допомогою ножа зайві краю.

Торт медовый в домашних условиях — Топ 4 лучших рецепта

Для крему в чашці змішуємо сметану з цукром і з допомогою міксера гарненько збиваємо до однорідного стану.

Торт медовый в домашних условиях — Топ 4 лучших рецепта

І починаємо збирати торт, де кожен корж ретельно промазуємо підготовленим кремом і викладаємо один на одного.

Торт медовый в домашних условиях — Топ 4 лучших рецепта

Після того, як буде викладено верхній корж, необхідно все акуратненько обмазати залишилася помадкою з усіх боків.

Торт медовый в домашних условиях — Топ 4 лучших рецепта

Тепер блендером розмелюємо в крихту обрізки від коржів і посипаємо ними зверху і з боків на наш шедевр.

Торт медовый в домашних условиях — Топ 4 лучших рецепта

Такий ось вийшов чудовий десерт для всієї родини.

Рецепт медового бісквітного торта зі згущеним молоком

Торт медовый в домашних условиях — Топ 4 лучших рецепта

Інгредієнти:

  • Борошно — 190 гр
  • яйця — 6 шт
  • цукор — 150 гр
  • мед — 2 ст. л
  • згущене варене молоко — 200 мл
  • горіхи.

Спосіб приготування:

У глибоку ємність вбиваємо яйця, додаємо мед і цукор.

Торт медовый в домашних условиях — Топ 4 лучших рецепта

І збиваємо цю суміш близько 10 хвилин, до утворення досить щільної маси, яка повинна збільшитися приблизно в чотири рази.

Торт медовый в домашних условиях — Топ 4 лучших рецепта

В цю ж суміш всипаємо просіяне борошно і акуратно перемішуємо знизу вгору до однорідного стану.

Торт медовый в домашних условиях — Топ 4 лучших рецепта

Потім готову суміш перекладаємо у відповідну форму і ставимо запікатися в розігріту до 180 градусів духовку на 30-40 хвилин, де готовність перевіряємо за допомогою зубочистки.

Торт медовый в домашних условиях — Топ 4 лучших рецепта

Тепер при бажанні розрізаємо його на 2-3 коржа і змащуємо кожен вареним згущеним молоком.

Торт медовый в домашних условиях — Топ 4 лучших рецепта

Потім збираємо з них торт, де зверху обов’язково змащуємо так само згущеним молоком або топленным шоколадом.

Торт медовый в домашних условиях — Топ 4 лучших рецепта

Посипаємо горішками і прибираємо для просочення на пару годин в холодильник. Після чого дістаємо, нарізаємо і подаємо до чаю.

Як приготувати медовий торт з заварним кремом — покроковий рецепт приготування

Торт медовый в домашних условиях — Топ 4 лучших рецепта

Інгредієнти:

  • Борошно — 3 склянки
  • яйця — 3 шт
  • цукор — 2 скл.
  • молоко — 400 мл
  • мед — 2 ст. л
  • сода — 1 ч. л
  • вершкове масло — 50 гр.

Спосіб приготування:

1. У мисці змішуємо яйця, склянка цукру, після чого ставимо на водяну баню.

2. В той момент, коли цукор почне розчинятися додаємо вершкове масло і мед.

3. Коли повністю все розчиниться додаємо чайну ложку соди і все добре перемішуємо.

4. Тримаємо ще хвилини дві, потім знімаємо миску з водяній бані і відразу ж всипаємо просіяне борошно і акуратно вимішуємо тісто.

5. Відрізаємо шматок від загального тесту і розгортаємо в тонкий коржик. І відразу ж з допомогою тарілки вирізаємо рівний корж.

6. Обрізки з’єднуємо з рештою тестом і так до кінця розкачуємо всі коржі.

7. Випікаємо їх окремо в розігрітій до 180 градусів духовці 5-7 хвилин кожен.

8. Загальна кількість коржів повинно вийти приблизно 8-9 штук, а з тих залишків з яких не вистачить на цілий, випікаємо невелику коржик, яку після використовуємо в якості крихт на обсипання торта.

9. Для крему потрібно змішати в каструлі склянку цукру, столову ложку борошна і вбиваємо одне яйце. Перемішуємо до утворення білої маси. Вливаємо 400 мл молока і ставимо на повільний вогонь, постійно помішуючи не даємо закипіти. Як тільки з’являться бульбашки і крем почне густіти знімаємо його з вогню.

10. Збираємо торт і для цього викладаємо на плоску тарілку перший корж і наносимо на нього товстий шар приготованого нами крему.

11. Таким чином збираємо всі коржі, а той корж який спекли для посипання подрібнюємо в крихту і посипаємо нею боки і верх тортика.

Найпростіший спосіб смачного медового торта (відео)

Приємного апетиту!

Сподобалася стаття? Поділитися з друзями:
DvaGusya
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: