Як обробити тушку для рецепту фарширована курка

Як обробити тушку для рецепту фарширована курка

За недовгий час своєї кухарської діяльності, я приготувала досить курячих страв, але жодного разу не пробувала рецепт, фарширована курка. Все відкладала цей варіант на потім, але час дійшов і до нього, і перший з чим я зіткнулася, це з обробкою тушки цілком, потрібно акуратно вийняти скелет з птиці

Виявилося, це не складно, очі бояться, а руки роблять, тим паче сайт курица2.ру, підготував для нас покрокову інструкцію з фотографіями, де описані всі нюанси обробки птиці. Перша важлива умова, гострий ножик, беремо точильний брусок, точимо лезо, потім приступаємо, погнали

Покрокова обробка курки з фото

Як обробити тушку для рецепту фарширована курка

Насамперед видаляємо жир, знаходиться він у цій галузі, у мене тушка попалася вже без жиру

Як обробити тушку для рецепту фарширована курка

Перевертаємо пташку, намацуємо стегновий суглоб, вивертаємо до краю, потім повертаємо

З другим стегном, чинимо так само, таким чином, ми відокремили його від

Як обробити тушку для рецепту фарширована куркаЯк обробити тушку для рецепту фарширована куркаЯк обробити тушку для рецепту фарширована курка

Тепер намацуємо хребтові кістки, і потихеньку починаємо їх підрізати

Як ми пам'ятаємо, ніж має бути гострим і з вузьким лезом

Намагайтеся різати ближче до кістки, щоб залишалося більше м'яса, так само важливо не порізати шкіру на спині

Як обробити тушку для рецепту фарширована куркаЯк обробити тушку для рецепту фарширована куркаЯк обробити тушку для рецепту фарширована курка

Підрізавши хребет з двох сторін, піднімаємо і ріжемо знизу

Як обробити тушку для рецепту фарширована куркаЯк обробити тушку для рецепту фарширована курка

Дійшовши до середини, робимо надрізи вздовж ребер, точніше перерізаємо їх, більшим ножем, з двох сторін, так ми відділимо хребет від грудей, можна вирізати і повністю, але розділивши на двоє, буде простіше

Як обробити тушку для рецепту фарширована курка

Продовжуємо підрізати хребет із ребрами

Як обробити тушку для рецепту фарширована курка

Кода доходимо до шиї, обрізаємо навколо по можливості, беремо хребет у руки і прокручуємо, щоб він остаточно відірвався разом із шиєю

Як обробити тушку для рецепту фарширована курка

Звичайно ми не майстри обвальники, щоб чисто вирізати кістки, потім з них, зваримо курячий суп

Як обробити тушку для рецепту фарширована куркаЯк обробити тушку для рецепту фарширована курка

Залишилося вирізати грудну кістячку, знаходимо її, починаємо працювати ножиком

Читайте також:  Смачна котлета по киевски за 30 хвилин!

Як обробити тушку для рецепту фарширована куркаЯк обробити тушку для рецепту фарширована курка

Намацуємо плечовий суглоб, перерізаємо його, з іншого боку теж

Як обробити тушку для рецепту фарширована куркаЯк обробити тушку для рецепту фарширована курка

Залишилося перерізати дві кісточки, які кріпляться до шиї, готове

Як обробити тушку для рецепту фарширована курка

Можна видалити кісточки з гомілок і крил, робиться це аналогічно, обрізається м'ясо навколо кісточки, і виривається, сподіваємося сайт курка2.ру, допоміг вам правильно обробити курку для фарширування

DvaGusya