Абрикосовий мармелад – домашній рецепт

Мало хто з нас не є ласунам. Незважаючи на інформацію, яка надходить з усіх боків про шкоду цукру для здоров’я в цілому і для фігури зокрема, ми ні-ні, та й тягнемо собі в рот чергову вкусняшку. Так вже влаштовано природою, що солодощі підвищують рівень ендорфінів і серотоніну в організмі.

Як же задовольнити наші потреби максимально безпечно і з користю? На жаль, більшість солодощів, які продаються в магазинах, містять величезну кількість консервантів, барвників і стабілізаторів. Залишається один вихід – скористатися дарами природи і своїм кулінарним умінням.

Абрикосовый мармелад - домашний рецепт

Хочемо запропонувати натуральний рецепт домашнього абрикосового мармеладу власного приготування. Вам гарантовано якісний продукт за умови точного виконання рекомендацій рецепта.

Інгредієнти

  • абрикоси-1 кг
  • цукор 600 г
  • вода 200 мл

На порцію

Калорії: 157.3 ккал

Білки: 0.5 г

Жири: 0.1 г

Вуглеводи: 38.8 р

Кроки 1 годину. 30 хв. Відео-рецепт

  • Абрикосовый мармелад - домашний рецепт

    Абрикоси проварити у воді до їх розм’якшення. При цьому плоди не повинні розвалюватися. Можна скористатися мультиварка (режим “Варка на пару” або “Суп”).

  • Абрикосовый мармелад - домашний рецепт

    Перетерти через сито фрукти.

  • Абрикосовый мармелад - домашний рецепт

    Засипати цукром і поставити на вогонь. Для варіння краще використовувати каструлі або іншу ємність з досить товстим дном і стінками. Мармелад, постійно помішуючи, варити до тих пір, поки він не почне відставати від стінок. Для тих, хто готує в мультиварці: увімкніть режим “Гасіння” (близько 2 годин).

  • Абрикосовый мармелад - домашний рецепт

    Перекласти у форму, змочену водою.

  • Абрикосовый мармелад - домашний рецепт

    Сушити на протязі до застигання. Для краси готовий мармелад можна вмочити в цукрову пудру.

Абрикосовый мармелад - домашний рецепт

Абрикосовий мармелад, як на фото готовий. Налийте собі ароматного чаю або екзотичної кави, пробуйте і оцінюйте. Даний рецепт можна застосовувати для заготівлі на зиму, використовуючи для начинки пиріжків, що випікаються в духовці. Любителі десертів по праву оцінять цей натуральний продукт.

Сподобалася стаття? Поділитися з друзями:
DvaGusya
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: