Компот з яблук в мультиварці “Редмонд”

У холодну пору року, коли ваш організм особливо потребує вітамінів, компоти як не можна краще заповнюють їх недостачу. І один з найпоширеніших зимових напоїв, який люблять заготовляти господині, – яблучний компот, доповнений пряної корицею. Адже саме він створює казкову атмосферу Різдвяних свят та захищає від простуд і загального ослаблення. Таке питво виходить не нудотним і неймовірно ароматним, а якщо використовувати червоні або рожеві плоди або кинути сливи, то отриманий ніжний колір точно полонить ваше серце.

Компот из яблок в мультиварке "Редмонд"
Щоб і ви змогли насолодитися цим чудовим вітамінним напоєм, ми підготували легкі рекомендації, за якими зробити компот із свіжих яблук в мультиварці «Редмонд» можна без особливих зусиль. А для більшої наочності супроводили їх детальними фото та відеоматеріалами.

Інгредієнти

  • Яблука ½ кг
  • Цукор-пісок 185 г
  • Вода 2 л
  • Кориця мелена 10 г

На порцію

Калорії: 97.7 ккал

Білки: 0.2 г

Жири: 0 м

Вуглеводи: 24 г

Кроки 1 годину. 5 хв.

  • Компот из яблок в мультиварке "Редмонд"

    Першим ділом, готуючи компот з яблук в мультиварці, споліскуємо основний інгредієнт під краном з холодною проточною водою, обсушуємо паперовими рушниками і, позбувшись від хвостиків і вирізавши серцевини з кісточками, ріжемо невеликими шматочками. Щоб м’якоть подрібнених фруктів не потемніла, поки ви займаєтеся іншими, можете опускати оброблені плоди в розчин води з лимонною кислотою.

  • Компот из яблок в мультиварке "Редмонд"

    Нарізані часточки яблук перекладаємо в чашу мультиварки, засипаємо їх цукровим піском і меленою корицею. Заливаємо все двома літрами чистої фільтрованої води і, опустивши кришку приладу, виставляємо режим «Гасіння» буквально на півгодини.

  • Компот из яблок в мультиварке "Редмонд"

    По закінченні вказаного часу остуджуємо готовий напій близько 15 хвилин, відключивши від мережі і піднявши кришку мультиварки.

  • Компот из яблок в мультиварке "Редмонд"

    Теплий компот акуратно проціджуємо з допомогою кулінарного сита або марлі, складеної в декілька шарів, доводимо до кипіння і розливаємо в заздалегідь підготовлені сухі стерильні банки. Закатуємо ємності ошпареними кришками і прибираємо до решти консервації в темне прохолодне місце.

Порада: якщо ви не хочете використовувати цукор, а підсолодити все-таки необхідно, можете взяти натуральний мед, ввівши його вже трохи остиглий напій.

Компот из яблок в мультиварке "Редмонд"
Яблучний компот в мультиварці виходить не менш корисним і смачним, ніж зварена в каструлі, а сил на його приготування витрачається в рази менше. Так що заготовлюйте як можна більше баночок цього чарівного напою на зиму. Приємного апетиту!

Сподобалася стаття? Поділитися з друзями:
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: