Як за декілька секунд порізати варені яйця без яйцерізки

Ви самі зможете контролювати ступінь подрібнення яєць.

Як за декілька секунд порізати варені яйця без яйцерізки

Приготована на швидку руку яєчня або варене яйце — невід'ємна частина сучасного сніданку. Яйця знаходяться в доступній ціновій категорії, швидко готуються, завжди присутні на полицях магазинів, інформує dvagusya.com.ua.

Курячі яйця — корисний і поживний продукт. Вони складаються з повноцінного набору легкозасвоюваних білків, вітамінів, мінералів і мікроелементів. Варені яйця — складова частина начинок, закусок, салатів. Господині їх використовують майже кожен день для приготування своїх кулінарних шедеврів.

Пропонуємо вашій увазі пораду, як за кілька секунд подрібнити 2 яйця, які можна використовувати в начинку, в салати, для приготування закусок. При такому способі ви самі зможете контролювати ступінь подрібнення яєць і можете подрібнити їх на великі або зовсім дрібні частинки залежно від конкретного випадку.

Як подрібнити варені яйця за кілька секунд

Для роботи нам знадобиться ніж, варені яйця, висока чашка.

Помістити 2 очищені яйця в кухоль.

Швидкими рухами ножа, від стінки до стінки, подрібнити яйця. Вже після 5-6 рухів яйця подрібняться.

Якщо вам треба дрібніші шматочки — зробіть ще 5-6 рухів ножем.

Яйця готові до роботи.

Якщо вам не до вподоби цей спосіб — дивіться ще два:

Читайте також:  Найкращі способи правильного миття та знезаражування обробних дошок
DvaGusya