Крабові палички — вид продукту, який створюється штучно, рибного білка «сурімі»і м’яса білої риби.
DvaGusya
Салати з кальмарів не вимагають багато часу для приготування. Але вони виходять дуже легкими
DvaGusya
Що може бути краще чашечки ароматної кави з ранку. Для багатьох людей, це звичне
DvaGusya
Даний продукт, який багатий мікроелементами, вітамінами і жирами. Що стосується яловичої печінки, вона дуже
DvaGusya
Гороховий суп поширений у багатьох країнах світу. Він має дуже давню історію, але точно
DvaGusya
Залишилося зовсім трохи і ми з Вами будемо святкувати православне свято. Для того, щоб
DvaGusya
Незвичайно популярна страва — смажена картопля. І звичайно ж це справедливо, адже тут не
DvaGusya
Незабаром відбудеться найдавніший і головне християнське свято Великдень. В цей День відбулося наше переходження
DvaGusya
Дуже багато людей задають питання, а що ж таке панкейкі? А я з Вами
DvaGusya
З цієї крупи ми готуємо всіма відому гречану кашу. Дане блюдо так само, як
DvaGusya
Прекрасні спагетті з дрібними шматочками солоного, не копченою свининою. Страва подається з спеціально приготованим
DvaGusya
Пельмені — одне з улюблених страв багатьох людей. Вони не тільки швидкі в приготуванні,
DvaGusya
Одна з головних тем на сьогоднішній день, це хвороба, яка прийшла з Китаю. Коронавіруси
DvaGusya
Хумус — ця закуска з вареного нутового (горохового) пюре, в його склад входить оливкова
DvaGusya
Великдень — давнє і важливе свято у християн. Він був встановлений на честь Воскресіння
DvaGusya
Про свіжоприготованою тарілці супу з грибочками, кожен з нас мріяв у дитинстві. Якщо ще
DvaGusya
Це популярне російське блюдо, що складається з дрібно порізаних шматочків м’яса яловичини (свинини) і
DvaGusya
Це французьке печиво на основі сиру з молока. Воно дуже повітряний, зверху покрито підсмаженою
DvaGusya
Минтай в духовці, дане блюдо мрія будь-якої господині. Адже його можна готувати в будь-який
DvaGusya
Хмиз — це кондитерський виріб, воно дуже тонке і ламке. Таку назву печиво отримало
DvaGusya
Це кондитерський виріб, рід цукристих. В якості добавок використовують харчові барвники, кислоти, есенції. Прообразом
DvaGusya