М’які всередині, хрусткі зовні — смачнющі пиріжки “Вокзальні”

Вся хитрість у розсолі та картопляному відварі.

М'які всередині, хрусткі зовні — смачнющі пиріжки "Вокзальні"

Такі пиріжки можна було знайти на ринку, на вокзалі — навіть у школі їх продавали. Якщо ви хочете згадати той самий смак м'якого і повітряного тіста всередині, але хрусткого зовні, з дуже смачною начинкою — картоплею зі смаженою цибулькою — то обов'язково готуйте за цим рецептом!

Інгредієнти:

  • розсіл — 200 мл;
  • відвар картоплі — 200 мл;
  • сіль — 1 ч. л.;
  • цукор — 1 ч. л.;
  • дріжджі сухі — 7 гр.;
  • рослинна олія — 4 ст. л.;
  • борошно — 800 гр.;
  • картопля — 4-5 шт.;
  • спеції за смаком (сіль, перець, паприка);
  • смажена цибуля — 1 шт.

Приготування:

Відваріть картоплю до м'якості. Розсіл з-під огірків або помідорів змішайте з відваром картоплі. Сюди ж додайте сіль, цукор, рослинну олію і сухі дріжджі. Просійте борошно, замісіть м'яке тісто. Накрийте рушником і залиште на 40 хвилин, інформує dvagusya.com.ua.

Картоплю розімніть в пюре, додайте улюблені спеції, сіль, смажену цибулю.

Тісто розділіть на шматочки, скачайте з них кульки.

Зліпіть пиріжки з начинкою, як зазвичай.

Злегка приплюсніть пиріжок долонею і смажте в маслі з обох сторін до золотистого.

Подавайте пиріжки хоч гарячими, хоч остиглими — смачно в будь-якому випадку!

Детальніше про приготування пиріжків "вокзальні" дивіться у відео нижче:

Читайте також:  Домашній майонез виходить рідким: основні помилки в приготуванні
DvaGusya