Які інгредієнти повинні бути в піці

Класичний неаполітанський пиріг з різноманітними компонентами ― це справжня знахідка для гурманів. Поєднання тонкого тіста, сиру, шинки, овочів або грибів приносить неабияке гастрономічне задоволення. Щоб скуштувати страву приготовану за класичним рецептом, не обов’язково їхати в Італію. Швидка доставка піци у Хмельницьку допоможе насолодитися нею не виходячи з дому.

Які інгредієнти повинні бути в піці

За оригінальною рецептурою середземноморський пиріг має включати кілька компонентів. Ми розкажемо про найголовніші з них.

Корж

Ви точно помічали, як піци з різних закладів відрізняються між собою. В одних тісто тоненьке, а краї хрусткі, в інших же навпаки, коржі товсті та глевкі. Річ у тому, що приготування основи пирога вимагає деяких знань. До складу повинні входити лише борошно найвищого ґатунку, вода, сіль та дріжджі. В деяких регіонах Італії також до маси додають оливкову олію.

Соус

Для піци використовують два види соусу: білий та червоний. Є кілька типів цих поливок, однак найбільш популярними є бешамель та томатний.

Бешамель готують на основі масляно-борошняної суміші, з додаванням бульйону, вершків або молока. Важливо підкреслити, що універсального рецепта цього соусу не існує, тому в цьому випадку допускаються невеликі відхилення. Помідорна підлива готується з перетертих томатів, базиліку, оливкової олії та часнику.

М’ясні компоненти

До складу піци часто входять м’ясні інгредієнти, однак вони не є обов’язковими. Серед найбільш популярних знаходяться:

  • курка;
  • баварські ковбаски;
  • шинка;
  • ковбаса салямі;
  • прошутто;
  • пепероні.

Для тих, хто любить ніжний смак, ідеально підійде поєднання курки та білого соусу у піці Італіана. Замовити цю та інші види можна пройшовши за посиланням https://la.ua/khmelnytskyi/. Заклад пропонує широкий вибір італійських страв для кожного, тому якщо ви зібралися великою компанію, обов’язково оцініть меню.

Читайте також:  Чому не варто повністю відмовлятися від солодощів?

Сир

Це компонент, який стовідсотково має входити до складу страви. Одним з найпопулярніших є моцарела. Ніжний вершковий смак та приємна структура після випікання надають піці родзинки.

Не менш поширеними є рецепти з пікантним пармезаном, який вдало підкреслює смак м’ясних інгредієнтів. Зважаючи на твердість, його необхідно терти або подрібнювати руками.

Оливки

Відомо, що Італія це одна з країн, де вирощування оливок є національною традицією. Налиті сонцем ягоди ідеально доповнюють знаменитий середземноморський пиріг, надаючи йому неповторного смаку.

Овочі та гриби

Цибуля, перець, мариновані артишоки, каперси, печериці, чері, салат, рукола та інші компоненти відіграють не менш важливу роль. Головне ― це правильна пропорція інгредієнтів. Саме вони надають страві соковитості та особливого смаку.

DvaGusya