Куряча печінка з цибулею рецепт у сметані на сковороді

Куряча печінка з цибулею рецепт у сметані на сковороді

Всім привіт, ви на сайті курка.2 і зараз я поділюся з вами своїм улюбленим рецептом приготування курячої печінки на сковороді. Страва виходить неймовірно ніжною, а вся справа в секретному інгредієнті, завдяки якому печінку пересушити практично неможливо. Цією добавкою є простий крохмаль із яйцем, які обволікають та проникають у волокна м'яса і не дають йому висохнути на сковороді у сметані.

інгредієнти

  • Печінка куряча – 600-700 г
  • Морква – 1-2 шт.
  • Цибуля – 2 шт.
  • Борошно – 70 г
  • Сметана – 200 г
  • Сіль, перець – за смаком

Приготування печінки з цибулею та морквою покроково

Куряча печінка з цибулею рецепт у сметані на сковороді

Підготуйте продукти для смаження. Добре промийте курячу печінку і приберіть все зайве. Очистіть овочі, відміряйте борошно

Куряча печінка з цибулею рецепт у сметані на сковороді

Тонко нарізаємо цибулька четвертинками

Куряча печінка з цибулею рецепт у сметані на сковороді

Пасуємо на соняшниковій олії до рум'яного стану

Куряча печінка з цибулею рецепт у сметані на сковороді

Додаємо потерту на крупній тертці моркву, обсмажуємо ще 10 хвилин

Куряча печінка з цибулею рецепт у сметані на сковороді

Додаємо столову ложку борошна, перемішуємо, пасеруємо ще 2-3 хвилини

Куряча печінка з цибулею рецепт у сметані на сковороді

Додаємо сметану, солимо, перчимо до смаку, тушкуємо ще 5 хв.

Куряча печінка з цибулею рецепт у сметані на сковородіКуряча печінка з цибулею рецепт у сметані на сковороді

Обвалюємо шматки в борошні, обсмажуємо на сковороді з двох сторін по 3-5 хвилин вогонь вище середнього. Солити не потрібно

Куряча печінка з цибулею рецепт у сметані на сковороді

Готові шматочки викладаємо на паперовий рушник

Куряча печінка з цибулею рецепт у сметані на сковороді

Солимо і перчимо на смак з одного боку

Куряча печінка з цибулею рецепт у сметані на сковороді

Викладаємо шарами у форму для запікання. Першим шаром цибуля з морквою, другим печінка

Куряча печінка з цибулею рецепт у сметані на сковороді

Повторюємо шари, завершуємо овочами. Накриваємо фольгою, відправляємо у духовку

Куряча печінка з цибулею рецепт у сметані на сковороді

Ставимо в розігріту до 150 градусів духовку на 30 хв.

Куряча печінка з цибулею рецепт у сметані на сковороді

Приготування закінчено, куряча печінка з цибулею та сметаною на сковороді та духовці готова

Страва вийшла найніжнішою, тушковані овочі в сметані надали своєї насолоди, а запікання зробило його неймовірно соковитим.

Читайте також:  Курка в соусі теріякі — рецепти приготування в домашніх умовах

Обов'язково спробуйте зробити потрошка за цим звичайним рецептом, вони вам точно сподобається. Особливо якщо ви одночасно поставите варитися картоплю і пам'ятаєте її з молоком та вершковим маслом

Як приготувати курячу печінку на сковороді.

Куряча печінка з цибулею рецепт у сметані на сковороді

інгредієнти

  • Печіночка – 500 г
  • Цибулини – 3 шт.
  • Крохмаль – 1 столова л
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль, чорний перець – за смаком

Простий рецепт зі смаженої печінки з цибулею

Куряча печінка з цибулею рецепт у сметані на сковороді

Підготуйте продукти для смаження. Промийте курячу печінку, очистіть від жилок поріжте шматочками

Куряча печінка з цибулею рецепт у сметані на сковороді

Збийте яйце з крохмалем, перемішайте з печінкою, дайте постояти 30 хв.

Куряча печінка з цибулею рецепт у сметані на сковороді

Поріжте цибулини пір'ям, обсмажте з|із| маслом|мастилом| до золотистості, перекладете на тарілку

Куряча печінка з цибулею рецепт у сметані на сковороді

У сковороді, що звільнилася, в невеликій кількості масла, обсмажте по 2 хвилини з кожного боку на сильному вогні.

Куряча печінка з цибулею рецепт у сметані на сковороді

Додайте обсмажену цибулю, сіль, перець, перемішайте, тушкуйте під кришкою 7-10 хвилин на середньому вогні. У процесі перемішайте кілька разів

Куряча печінка з цибулею рецепт у сметані на сковороді

Приготування закінчене, смачна куряча печіночка з цибулькою готова. Подавайте з гречаною кашею або картопляним пюре

Секретний інгредієнт крохмаль із яйцем зроблять свою справу. Страва вийде соковитим та ніжним, як і домовлялися

Найголовніше у приготуванні це не пересушити продукт. За своєю ніжністю він порівняний з курячою грудкою, варто трохи перетримати і сухість вам забезпечена

Ідеально готова печінка має бути з трохи рожевою серединою. Але й у той же час не кровоточити. Важливо зловити баланс

DvaGusya