Всім привіт, ви на сайті курка.2 і зараз я поділюся з вами своїм улюбленим рецептом приготування курячої печінки на сковороді. Страва виходить неймовірно ніжною, а вся справа в секретному інгредієнті, завдяки якому печінку пересушити практично неможливо. Цією добавкою є простий крохмаль із яйцем, які обволікають та проникають у волокна м'яса і не дають йому висохнути на сковороді у сметані.
інгредієнти
- Печінка куряча – 600-700 г
- Морква – 1-2 шт.
- Цибуля – 2 шт.
- Борошно – 70 г
- Сметана – 200 г
- Сіль, перець – за смаком
Приготування печінки з цибулею та морквою покроково
Підготуйте продукти для смаження. Добре промийте курячу печінку і приберіть все зайве. Очистіть овочі, відміряйте борошно
Тонко нарізаємо цибулька четвертинками
Пасуємо на соняшниковій олії до рум'яного стану
Додаємо потерту на крупній тертці моркву, обсмажуємо ще 10 хвилин
Додаємо столову ложку борошна, перемішуємо, пасеруємо ще 2-3 хвилини
Додаємо сметану, солимо, перчимо до смаку, тушкуємо ще 5 хв.
Обвалюємо шматки в борошні, обсмажуємо на сковороді з двох сторін по 3-5 хвилин вогонь вище середнього. Солити не потрібно
Готові шматочки викладаємо на паперовий рушник
Солимо і перчимо на смак з одного боку
Викладаємо шарами у форму для запікання. Першим шаром цибуля з морквою, другим печінка
Повторюємо шари, завершуємо овочами. Накриваємо фольгою, відправляємо у духовку
Ставимо в розігріту до 150 градусів духовку на 30 хв.
Приготування закінчено, куряча печінка з цибулею та сметаною на сковороді та духовці готова
Страва вийшла найніжнішою, тушковані овочі в сметані надали своєї насолоди, а запікання зробило його неймовірно соковитим.
Обов'язково спробуйте зробити потрошка за цим звичайним рецептом, вони вам точно сподобається. Особливо якщо ви одночасно поставите варитися картоплю і пам'ятаєте її з молоком та вершковим маслом
Як приготувати курячу печінку на сковороді.
інгредієнти
- Печіночка – 500 г
- Цибулини – 3 шт.
- Крохмаль – 1 столова л
- Яйце – 1 шт.
- Сіль, чорний перець – за смаком
Простий рецепт зі смаженої печінки з цибулею
Підготуйте продукти для смаження. Промийте курячу печінку, очистіть від жилок поріжте шматочками
Збийте яйце з крохмалем, перемішайте з печінкою, дайте постояти 30 хв.
Поріжте цибулини пір'ям, обсмажте з|із| маслом|мастилом| до золотистості, перекладете на тарілку
У сковороді, що звільнилася, в невеликій кількості масла, обсмажте по 2 хвилини з кожного боку на сильному вогні.
Додайте обсмажену цибулю, сіль, перець, перемішайте, тушкуйте під кришкою 7-10 хвилин на середньому вогні. У процесі перемішайте кілька разів
Приготування закінчене, смачна куряча печіночка з цибулькою готова. Подавайте з гречаною кашею або картопляним пюре
Секретний інгредієнт крохмаль із яйцем зроблять свою справу. Страва вийде соковитим та ніжним, як і домовлялися
Найголовніше у приготуванні це не пересушити продукт. За своєю ніжністю він порівняний з курячою грудкою, варто трохи перетримати і сухість вам забезпечена
Ідеально готова печінка має бути з трохи рожевою серединою. Але й у той же час не кровоточити. Важливо зловити баланс