Куряче м'ясо замариноване в кефірі

Куряче м'ясо замариноване в кефірі

Кожен день, хочеться неповторних смачних страв на обід. І з цим немає жодних проблем, рецептів в інтернеті безліч, вибирай будь-який. Відкриваємо знайомий сайт курка2.ру, і спробуємо приготувати курку в кефірі, спосіб не новий, але виконується господинями по-різному, сьогодні ми будемо використовувати духовку, поїхали

інгредієнти

  • Купки – 1 кг.
  • Кефір – 700 мл.
  • Цибулина – 1 шт.
  • Часник – 2 зубчики
  • Паприка – 1,5 год. л.
  • Перець чорний + базилік – 0,5 ч. ложки
  • Сіль – 1 чайну л.

Покрокове приготування курки в кефірі

Куряче м'ясо замариноване в кефіріКуряче м'ясо замариноване в кефірі

Ріжемо грудки вздовж, на дві половинки, так вони будуть тоншими і краще промаринувати

Куряче м'ясо замариноване в кефірі

Нарізаємо дрібно цибулю з часником і відправляємо в миску з курячим філе.

Куряче м'ясо замариноване в кефірі

Додаємо сіль, червону паприку, перець, базилік, добре перемішуємо

Куряче м'ясо замариноване в кефірі

Заливаємо курку кефірчиком, енергійно перемішуємо

Куряче м'ясо замариноване в кефірі

Отриману масу залишаємо маринуватися на столі – на 3-4 години

В ідеалі це ставиться в холодильник на ніч, а вдень готується

Куряче м'ясо замариноване в кефірі

Вивалюємо замариновану курочку, у форму для запікання, саму форму не змащуємо

Куряче м'ясо замариноване в кефіріКуряче м'ясо замариноване в кефірі

Розрівнюємо курячу суміш ложкою і відправляємо запікатися в розігріту духовку до 200 градусів, на 30 хвилин

Куряче м'ясо замариноване в кефірі

Покроковий рецепт курка в кефірі готова, м'ясо в духовці вийшло ніжним та соковитим, а завдяки часнику та приправам, філе стало смачним та соковитим.

Читайте також:
Читайте також:  Салат з фунчозою та куркою локшина з курячим філе
Сподобалася стаття? Поділитися з друзями:
DvaGusya