Курячі крильця в казані на багатті з картоплею та овочами

Курячі крильця в казані на багатті з картоплею та овочами

Тушимо картоплю з курячими крилцями, смачно, просто і не дорого. З покрокового рецепту ви дізнаєтесь, як просто приготувати м'ясо у казані з картоплею. В основі страви лежить узбецький варіант казан-кебабу, лише з додаванням свіжих овочів. Олії при смаженні, як і у всіх приготуваннях на багатті має достатньо. Чимось це ще нагадує варіант фритюру, тільки з гасінням наприкінці крилець з овочами.

інгредієнти

  • Курячі крильця + картопля – по 1 кг
  • Помідори + цибуля + болгарський перець – по 5 шт.
  • Олія рослинна – 500 мл
  • Сіль, перець чорний – за смаком
  • Свіжа зелень – пучок

Покроковий рецепт крилець у казані з фото

Курячі крильця в казані на багатті з картоплею та овочами

Готуємо продукти: ріжемо цибулю великим пір'ям, картоплю перець і помідори часточками

Курячі крильця в казані на багатті з картоплею та овочами

Нагріваємо казан, вливаємо масло по стінках, пробуємо шматочком картоплі нагрівання, масло повинне міхуритися

Курячі крильця в казані на багатті з картоплею та овочамиКурячі крильця в казані на багатті з картоплею та овочами

Завантажуємо картоплю, смажимо 10 хвилин на сильному вогні до золотистого стану, виймаємо

Картоплі, як і курячим крилам не обов'язково бути повністю готовими, наприкінці вони ще гаситимуться. Головне щоб вони набули гарного зовнішнього вигляду

Курячі крильця в казані на багатті з картоплею та овочами

Обсмажуємо курячі крила до золотистого кольору, виймаємо з казана

Курячі крильця в казані на багатті з картоплею та овочами

Смажимо цибулю до рум'яного кольору, прибираємо

Курячі крильця в казані на багатті з картоплею та овочами

Забираємо 75% зайвої олії з казана

Курячі крильця в казані на багатті з картоплею та овочами

Ми підійшли до важливої частини в рецепті – гасіння

Закладаємо продукти у казанок шарами. Першою йде картопля, на неї курячі крильця

Шари посипаємо сіллю з перцем за смаком

Курячі крильця в казані на багатті з картоплею та овочами

Третім шаром йдуть овочі. Впереміш помідори з болгарським перцем

Читайте також:  Найсмачніший листковий торт — 9 відмінних рецептів!

Так як томати пустять багато соку, то води не будемо додавати, як це робиться при класичному гасінні казан-кебаб.

Курячі крильця в казані на багатті з картоплею та овочами

Завершуємо страву шаром пасерованої цибулі, незабутній солити і перчити

Тушимо під кришкою на мінімальному вогні до готовності 30 хвилин

Курячі крильця в казані на багатті з картоплею та овочами

Ріжемо дрібно зелень, перемішуємо з курячими крильцями та картоплею. Вимикаємо вогонь, даємо страві відпочити 10 хвилин під кришкою

Курячі крильця в казані на багатті з картоплею та овочами

Приготування закінчене, смачна куряча жарка з овочами, готова до подачі на стіл.

Як приготувати хрусткі курячі крильця як у KFC

Курячі крильця в казані на багатті з картоплею та овочами

Сьогодні підійшов до мене дитина та сказала, тато бажаю хрустких крил як у тій крамниці, вона мала на увазі kfc. Посмажити в казані їх не проблема, головне зробити таке ж панування. Пошукав в інтернеті, знайшов спосіб, чим і поспішаю поділитися з вами. Хрумка скоринка виходить точнісінько як у тому ресторані

Інгредієнти:

  • Курячі крильця – 2 кг
  • Паприка – 1 ст. л
  • Борошно – 500 г
  • Перець червоний гострий – 1 їдальня
  • Сіль – 2 чайні л
  • Олія рослинна – 400 мл

Приготування гострих крил у казані на вогні

Курячі крильця в казані на багатті з картоплею та овочамиКурячі крильця в казані на багатті з картоплею та овочами

Відрізаємо кінчики, залишаємо на бульйоні. Перерізаємо крило навпіл по суглобу

Курячі крильця в казані на багатті з картоплею та овочамиКурячі крильця в казані на багатті з картоплею та овочами

Готуємо простий маринад для курячих крилець

Наливаємо в миску 250 мл води, додаємо 3 столові ложки соняшникової олії, паприку, сіль, перемішуємо.

Заливаємо м'ясо, масажуємо руками в маринаді, накриваємо плівкою, залишаємо маринуватися на 2 години.

Курячі крильця в казані на багатті з картоплею та овочами

Перемішуємо борошно з червоним перцем, трохи солимо, обвалюємо в ньому крила

Курячі крильця в казані на багатті з картоплею та овочамиКурячі крильця в казані на багатті з картоплею та овочамиКурячі крильця в казані на багатті з картоплею та овочами

Тепер найважливіший момент у пануванні

Поміщаємо крильця в друшляк, повністю опускаємо у воду, виймаємо назад

Курячі крильця в казані на багатті з картоплею та овочами

Обвалюємо в борошні ще раз

Після такої процедури, панування виглядатиме один на один як у KFC

Курячі крильця в казані на багатті з картоплею та овочами

Максимально розігріваємо казан із соняшниковою олією

Курячі крильця в казані на багатті з картоплею та овочами

Обсмажуємо курячі крила до золотистого кольору близько 7-10 хвилин

Читайте також:  Без добавок та хімії! Домашня куряча ковбаса з курячого філе та гомілок

Повертайте шумівкою, дивіться ступінь прожарювання

Курячі крильця в казані на багатті з картоплею та овочами

Пройшло 7-8 хвилин, час виймати з казану

Викладаємо на паперовий рушник, щоб стек зайвий жир

Курячі крильця в казані на багатті з картоплею та овочами

Розфасовуємо курячі крильця по фірмових пакетиках, йдемо торгувати в перехід)

DvaGusya