Курячий суп з яйцем та картоплею

Курячий суп з яйцем та картоплею

Готуємо класичну першу курячу страву з яйцем з курячих стегон. Прості і ситні домашні ласощі, які знає кожна господиня старої школи. Сучасні дівчата часто шукають популярні рецепти у мережі, які ніколи не готували, у тому числі й цей. Страва готується, як і багато інших супів, з овочевою піджаркою, картоплею та різними спеціями. Спробуйте приготувати з нами цей суп, і заходьте ще

Інгредієнти:

  • Курячі стегна – 3 шт.
  • Яйця – 2 шт.
  • Картопля – 4-5 шт.
  • Морква, цибуля – по 1 шт.
  • Часник – 2 зубчики
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Сіль, перець, зелень – до смаку
  • Рослинна олія для смаження
  • Вода – 2 л

Приготування супу з стегон кроками

Курячий суп з яйцем та картоплею

Промиваємо м’ясо під водою, ставимо на плиту, доводимо до кипіння.

Курячий суп з яйцем та картоплею

Курячий суп з яйцем та картоплею

Ріжемо картоплю кубиками, морква трьом на тертці

Курячий суп з яйцем та картоплею

Дрібно ріжемо цибулю з часником

Курячий суп з яйцем та картоплею

Шинкуємо зелень кропу

Курячий суп з яйцем та картоплею

Збиваємо 2 яйця вилкою у склянці

Курячий суп з яйцем та картоплею

На розпеченій сковороді з олією, обсмажуємо цибулю з морквою до золотистого кольору.

Курячий суп з яйцем та картоплею

Після закипання, знімаємо піну з бульйону, варимо курку 25 хвилин, на середньому вогні під кришкою

Курячий суп з яйцем та картоплею

Зварене м’ясо виймаємо з каструлі

Курячий суп з яйцем та картоплею

Відправляємо в суп картопля, варимо до готовності, 10-15хв.

Курячий суп з яйцем та картоплею

Відокремлюємо куряче м’ясо від кісток, ріжемо або рвемо шматочками

Курячий суп з яйцем та картоплею

Після того як картопля зварилася, додаємо м’ясо, підсмаження, сіль, перець, і варимо ще 5 хв.

Курячий суп з яйцем та картоплею

При інтенсивному помішуванні, вливаємо тонким цівком збиті яйця.

Читайте також:  Куряча грудка з макаронами, запечена в сметані.

Курячий суп з яйцем та картоплею

Курячий суп з яйцем та картоплею

Додаємо в суп зелень, часник, лаврове листя, варимо ще 2 хвилини.

Курячий суп з яйцем та картоплею

Час приготування минув, курячий суп з яйцем і зеленню готовий.

Проста, але в той же час смачна і ситна перша страва з курки, готуйте, і обов’язково включайте в свій щоденний раціон, різні, і корисні для організму супчики

Овочевий суп з куркою, яйцем та грибами

Необхідні інгредієнти:

  • 1 літр курячого бульйону (з курки чи кубика)
  • 150 г броколі, розділених на найменші суцвіття
  • 2 яйця
  • 3 картоплі
  • 250 г курячої грудки
  • 4 штуки печериць
  • 2 столові л. рисового вина
  • 1 ч. ложка соусу чилі
  • 1/3 ложки перцю чилі
  • 1 ст. ложка оцту
  • 1 чайна л. солі

Покрокове приготування страви з яйцем

Закип’ятити бульйон, додати курку, порей, броколі та гриби, рисове вино та соус чилі., варити 15 хв.

У великій каструлі закип’ятити воду, додати оцет та сіль. Обережно вбити яйця у воду, варити протягом 2 хв.

Вийміть яйця шумівкою і перекладіть на тарілку. Підготуйте стільки, скільки порцій супу, я використала великі тарілки на 3 порції.

Суп налити в миску, прикрасити яйцем зверху і посипати невеликою кількістю перцю чилі. Подавайте з білими грінками, натертими часником.

Суп з куркою яйцем та лимоном

У мене є рецепт дуже незвичайного, але смачного супу. Своєю унікальністю він зобов’язаний доданим до нього яєць з лимоном, звучить це дивно, але приголомшливий смак.

Ви маєте перевірити це самі. Страва ідеально підходить для осінньої вечері та застуди.

Набір продуктів для блюда:

  • 2 курячих крильця та 2 гомілки
  • 2 літри води
  • 1 велика морква
  • Одна велика цибуля
  • 1 яйце
  • лимон
  • жменя рису
  • підлога пучка петрушки
  • сіль та перець за смаком

Покрокове приготування супу з фото

У каструлю наливаємо води, кладемо м’ясо, варимо 45 хвилин. Дрібно ріжемо цибулю, моркву, зелень.

Читайте також:  Салат соняшник з куркою класичний рецепт з грибами та чіпсами

Розбийте яйце в миску, додайте|добавляйте| щіпку|соль|

Дістаємо курку з каструлі, що зварилася, даємо охолонути. відокреміть м’ясо від кісток, покладіть назад у каструлю, додайте нарізану моркву, цибулю (попередньо їх можна обсмажити на сковороді) і жменю рису.

Додаємо за бажанням сіль і перець і половину нашої петрушки. Готуємо на середньому вогні 30 хвилин або поки рис з овочами не стануть м’якими.

Наприкінці додаємо лимон із яйцем, робимо це повільно, регулярно помішуючи.

Готову страву розлийте по тарілках і посипте перед подачею петрушкою.

Рамен з куркою, яйцем та локшиною

Рамен. Японська класика прийшла на острови з Китаю. Ароматна страва з пшеничною локшиною та начинкою з овочів, пагонами бамбука, паростками, водоростями, яйцем та зеленню. У моєму варіанті приготоване на курячому бульйоні та з пастою місо. Якщо вам подобаються супи, натхненні азіатською кухнею, обов’язково скуштуйте в’єтнамське фо, або кисло-гострий китайський курячий варіант з імбиром.

Для приготування необхідно:

  • Стегна курячі 400 г
  • Лавровий лист 2 штук
  • Запашний перець 2 шт.
  • Імбир 5 см
  • Часник 3 зубчики
  • Гриби 2 штуки
  • 4 ст. л. соєвого соусу
  • Яйця середні 2 шт.
  • Насіння чорного кунжуту 2 ч. л.
  • Пудра 1 ст.
  • Олія 1 ст.
  • Паростки квасолі 80 г
  • Пшенична локшина 120 г
  • Морська сіль

Спосіб приготування рецепту з яйцем

Відварити курку та суп із овочів (2,5 л води, трохи солі, лавровий лист та зелень). Після години приготування додайте замочені гриби, очищений імбир і часник.

Через 2 години видаліть зелень (використовуйте для салату), видаліть з м’яса кістки, наріжте гриби (видалити ніжки), процідіть бульйон і змішайте з пшеничною пастою та соєвим соусом, варіть ще 20 хвилин.

Яйця відварити (опустити в окріп на 6 хвилин). Обсмажити на маслі кільця цибулі-порею та цукровий горошок. Залити водорості теплою водою, через 5 хвилин віджати, паростки промити. Макарони готуємо за інструкцією.

На тарілку викласти пасту, шматочки курки, відварену капусту з бульйону, паростки, горох, цибулю-порей, половину яйця та водорості, посипати кунжутом, залити бульйоном.

Яєчний суп китайською на курячому бульйоні

Інгредієнти для рецепту:

  • 2 кг курячих ніжок, крилець або інших частин курки
  • 2 літри холодної води
  • 3 частини кореня імбиру
  • 6 зелених цибулин
  • 6 часточок часнику
  • 1 ч. л. солі.
Читайте також:  Що приготувати швидко і смачно – 18 рецептів

Приготування курячого супу за кроками

Викладіть курку цілком у велику каструлю, залийте холодною водою і тушкуйте. Використовуйте велику пласку ложку, щоб зібрати піну з поверхні. Слідкуйте, щоб бульйон не сильно закипав.

Збирайте піну, доки суп не стане прозорим. Готування на повільному вогні може тривати 20-40 хвилин. Бульйон не слід перемішувати.

Додайте імбир, зелену цибулю та сіль. Варити відвар на дуже слабкому вогні 2-4 години. Ви повинні зібрати поверхневий жировий шар щонайменше двічі.

Бульйон із яйцем має бути прозорим, тому його так довго готують. Процідіть його через кілька шарів марлі або дрібного ситечка, повністю остудіть і приберіть холодильник. Видаліть із поверхні шар жиру, тепер суп готовий до вживання.

Ви можете розлити його по контейнерах та заморозити на майбутнє.

Читайте також:
Сподобалася стаття? Поділитися з друзями:
DvaGusya