Квасоляний суп з куркою смачна перша страва

Зміст

Квасоляний суп з куркою смачна перша страва

Смачний рецепт із консервованою квасолею в томаті. Такий варіант готується дуже швидко, а він сподобається як дорослим, так і дітям, м'ясо курки, як і інші інгредієнти, прості і не витратні. Раджу разом з нами, приготувати цю страву, по кроках, і з докладними фото. Готуйте будинки, натуральну їжу і не харчуйтеся на вулиці підлозі фабрикатами. Курячий бульйон смачний і поживний, здатний надовго вгамувати голод.

інгредієнти

  • 1 банка квасолі
  • Куряче м'ясо будь-яке, я готую з філе стегна – 2 шт.
  • Картопля – 2 шт.
  • Морква + цибуля – по 1 шт.
  • Чорний перець – 1 год.
  • Зелень – петрушка, кріп
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Рослинна олія – на око
  • Сіль за смаком

Приготування супу з квасолею

Квасоляний суп з куркою смачна перша страва

Промиваємо стегна під водою, відразу ріжемо на потрібні шматочки

Ставимо варитися, у 2-х літрах води

Квасоляний суп з куркою смачна перша страва

Овочі очищаємо від шкірки, миємо зелень

Квасоляний суп з куркою смачна перша страва

Ріжемо картопля кубиками, відправляємо в каструлю до м'яса, варимо 10 хвилин.

Квасоляний суп з куркою смачна перша страва

Завжди знімайте пінку, що утворюється при варінні картоплі

Квасоляний суп з куркою смачна перша страва

Ріжемо моркву з цибулею, обсмажуємо в сковорідці з олією, до м'якого стану

Квасоляний суп з куркою смачна перша страва

Обсмажені овочі, відправляємо варитися в каструлю

Квасоляний суп з куркою смачна перша страва

Додаємо квасолю в томатному соусі, варимо – 15 хв.

Квасоляний суп з куркою смачна перша страва

Наприкінці, додаємо сіль за смаком, і чайну ложку чорного перцю

Квасоляний суп з куркою смачна перша страва

Вимикаємо плиту, додаємо порізану зелень, лавровий лист, накриваємо кришкою, даємо страві настояться – 30 хв.

Квасоляний суп з куркою смачна перша страва

Час наполягання закінчено, простий суп квасоля готовий, розливайте по тарілках, пригощайте рідних смачним супчиком

Квасоляний суп з курячими гомілками

Квасоляний суп з куркою смачна перша страва

Необхідні продукти

  • Гомілки – 3 шт.
  • Квасоля – 1 банка (без томатного розсолу)
  • Картопля – 4 шт.
  • Цибуля та морква – по 1 шт.
  • Перець чорний – 0,5 г. л.
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Олія – 3 ст. л. (для обсмажування овочів)
  • Сіль – 2 ч. л.
  • Зелень для декору – на око

Приготування супу з квасолею

Квасоляний суп з куркою смачна перша страва

Необхідні продукти для рецепту

Ніжки промити під водою, овочі очистити від шкірки

Квасоляний суп з куркою смачна перша страва

Опускаємо м'ясо в холодну підсолену воду, варимо 30 хвилин після закипання.

Вчасно знімаємо пінку, щоб бульйон був прозорим.

Квасоляний суп з куркою смачна перша страва

Ріжемо цибулю, трьом моркву, обсмажуємо на сковороді з олією до м'якості

Квасоляний суп з куркою смачна перша страваКвасоляний суп з куркою смачна перша страва

М'ясо варилося 30 хв. додаємо в курячий бульйон нарізаний кубиками картопля і квасоля з банки, розсол злийте

Варимо 15 хв

Квасоляний суп з куркою смачна перша страваКвасоляний суп з куркою смачна перша страва

Через 15 хвилин додаємо піджарку, перець і сіль до смаку, накриваємо кришкою, вимикаємо плиту, даємо настоятися 30 хв.

Читайте також:  Курячі чіпси в духовці – рецепт «джерки» в домашніх умовах

Кладемо 2 лаврові листочки, для аромату, на 5-10 хв. потім виймаємо, щоб не гірчило

Квасоляний суп з куркою смачна перша страва

Час приготування вийшов, суп із квасолі готовий до вживання.

Поріжте зелень кропу і посипайте в тарілки перед подачею

М'ясо можна відокремити від кісток, і обробити на дрібні шматочки

Рецепт квасолевого супчика з макаронами

Список продуктів:

  • Банку з квасолею – 1 шт.
  • Філе – 150 гр.
  • Макарони тверді – 100 гр
  • Овочевий бульйон – 1,5 літри
  • Яйце – 4 штуки
  • приправа та сіль – за смаком

Покроковий спосіб на кухні

Промийте квасолю, залийте холодною водою і залиште набухнути на ніч, потім викладіть злиті з води боби в гарячий бульйон. Варити до готовності.

Приготуйте макарони за рецептом, вказаним на упаковці. Злийте розсіл з|із| банки, зваріть яйця круто, і очистіть від шкірки. За 15 хвилин до закінчення варіння, додати|добавляти| нарізане філе, варити разом. За 5 хвилин до закінчення варіння додати локшину і перемішати.

Приправити на смак спеціями, розлити по тарілках, додати яйця, розрізані на вісім частин, і приступати до трапези.

Смачний суп на копченої курки з інжиром

Готуємо одну з тих страв, де не обійтися без запаху диму. Як щодо копченостей, реберців, бекону та ковбаси? Звичайно, така їжа дуже ароматна, але при цьому досить жирна. Тому час від часу ми готуємо традиційні супи з копченої курки, вони дуже смачні та водночас набагато менш калорійні.

Список продуктів:

  • 400 г сушених бобів
  • 2 цибулини
  • 4 картоплі
  • 2 моркви
  • 1 петрушка
  • лавровий лист
  • майоран

Варимо рецепт із копченостями

Замочіть квасолю у воді приблизно 10 годин, бажано на ніч.

У великій каструлі обсмажте злегка нарізану цибулю (без жиру), додайте м'ясо, злийте квасоляний доріжок, додайте води, приправте всіма спеціями і готуйте під кришкою близько години, поки боби не стануть майже м'якими.

Тепер додайте в суп, нарізану великими кубиками картопля і дрібну моркву з петрушкою, нарізану кубиками. Варити ще близько 10 хвилин, потім додати куряче м'ясо, відокремлене від кісток, та нарізану петрушку.

Легкий супчик з картоплею на курячому бульйоні

Мені завжди подобалися рецепти з квасолею, тому я готую його досить часто. Я зазвичай варю його традиційним способом, тобто в копченому бульйоні, з|із| додаванням ароматної ковбаси.

Однак, оскільки у мене передвесняна дієта, я втрачаю вагу у всьому, що ми їмо, включаючи супи. Тому сьогоднішній варіант обіду ідеально підходить для трапези, з низькокалорійним змістом.

У будь-якому випадку курячий бульйон це дуже смачно, так що це дієтичне приготування, анітрохи не вплинуло на смак страви

Прості інгредієнти:

  • 400 р. Сушених бобів
  • 2-2,5 літри води
  • 2 філе (близько 350 г)
  • 5 см легка цибуля-порей
  • 2 середніх моркви
  • 4 середні картоплі
  • 1 великий зубчик часнику
  • 1 чайна ложка сушеного майорану
  • 0,5 чайні ложки рівня чебрецю

Рецепти приготування смачного варення

Заливаю квасолю водою, і залишаю на 3-4 години, щоб вона ввібралася. Після цього додаю в каструлю курку, дрібно нарізану цибулю-порей і нарізану моркву, готую на повільному вогні, поки боби не стануть м'якими.

Додаю нарізану картоплю, подрібнений часник із зеленню, готую поки що він не стане м'яким.

Приправляємо спеціями і відбілюємо перед подачею невеликою кількістю сметани або майонезу.

Квасоляний суп з локшиною на плиті

Набір продуктів:

  • 30 г пасти у пакеті
  • 30 г білої квасолі
  • 2 курячі грудки
  • 2 листи молодої капусти
  • 2 картоплини
  • 2 скибочки хліба з насінням
  • 2 зубчики часнику
  • 2 столові ложки оливкової олії
  • 1 зелений кабачок
  • зелень петрушки
Читайте також:  Курячі стегна з рисом в духовці на деку

Покроковий рецепт приготування

Замочіть боби на 2 години, відваріть у трохи підсоленій воді, процідіть.

Відварити макарони, процідити та залити холодною водою. Картоплю очистити, вимити та нарізати кубиками. Додайте дрібно нарізане молоде листя капусти і нарізане кубиками цукіні

Приправити перцем і сіллю та довести до кипіння. Нагрійте оливкову олію на сковороді, додайте дрібно нарізаний часник і дайте йому підрум'янитися.

Додати макарони, посолити, перемішати, довести до кипіння, зняти з вогню та вилити на тарілку.

Підсолений хліб, нарізати кубиками, додати тарілку, і посипати петрушкою.

Квасоляний суп сиром фета та куркою на обід

Інгредієнти на 5 порцій:

  • 40 г білих бобів у розсолі
  • Окірочок – 1 штука
  • 20 г сиру фета
  • 2 помідори
  • 1 цибулина
  • 1 столова ложка вершкового масла
  • пучок кропу

Готуємо вечерю по кроках та з фото

Вимийте овочі та злийте воду. Залийте квасолю 1 літром слабосоленої води і витримайте 4 години.

Відваріть курку, поріжте на шматки.

Очистіть цибулю та часник від шкірки, наріжте невеликими кубиками та обсмажте у каструлі з гарячою олією.

Додайте дрібно|мілко| нарізані помідори, стручки бобів, зі злитим маринадом.

Посипати сіллю та варити, поки інгредієнти не стануть м'якими.

Знімаємо з вогню, виливаємо на тарілку та додаємо сир, посипаємо зеленим кропом, подаємо гостям.

Суп з червоної квасолі та курячого м'яса

Моя версія рецепта, готується з пташиним м'ясом, і тому я наважусь сказати, що в ньому на половину калорій менше, ніж у м'ясі, наприклад, свинині. Якщо ми хочемо спекти стегна чи гомілки на вечерю, розділивши цілу курку, то спинна частина залишиться, я пропоную варити на ній

Інгредієнти:

  • 2 шматочки курки на кістці
  • 2 середніх моркви
  • 3 середні картоплі
  • 2 зубчики часнику
  • 1 столова ложка майорану
  • 1 чайна ложка чебрецю
  • 1 столова ложка трав'яного перцю
  • 1 чайна ложка натурального перцю
  • 1/2 чайної ложки меленого кмину
  • 3 лаврові листи
  • 5 зерен запашного перцю
  • 3-х літровий горщик

Приготування смачної першої страви

Вимийте ніжки і перекладіть у каструлю на 3/4 літри з холодною водою, додайте дрібно нарізаний часник і лавровий лист.

Варити на повільному вогні, поки курка не стане м'якою і не стирчатиме з кісток. М'ясо вийняти, можна очистити, порізати та покласти в суп.

Після видалення м'яса додати очищені та дрібно нарізані овочі та спеції, залити кип'яченою водою, варити ще 20-30 хвилин, поки овочі не стануть м'якими.

Проста перша страва з курячою грудкою

Список продуктів:

  • невеликі боби, замочені напередодні (1 склянка суха)
  • 1 ціла куряча грудка
  • 1 ціла петрушка з листям
  • 2 моркви
  • кілька листя селери
  • 4 великі картоплини
  • ложка меленого перцю
  • майоран
  • 2 лаврові листи

Приготування першої страви з куркою

Боби відварити у воді, в якій вони замочувалися, при необхідності додати майже м'яку квасолю в грудний бульйон зі спеціями (крім петрушки та майорану) та цілим листям селери, потім дрібно нарізані овочі.

Приправити спеціями, вийняти приготовлену грудку, нарізати шматочками, додати в каструлю, посипати майораном і петрушкою, подавати гарячим, зі сметаною

Читайте також:  Курячі стегна запечені з перлівкою та спеціями

Суп з овочами на курячих ніжках

Інгредієнти для страви:

  • 250 г сухих бобів Джонні
  • 5-6 гомілок
  • кілька великих картоплин
  • 2 моркви
  • 1 петрушка
  • біла частина цибулі-порею
  • 1 цибулина
  • 2 столові ложки нарізаної петрушки
  • 1 столова ложка нарізаного кропу
  • 1 лавровий лист
  • 5 кульок з травами англійська
  • дюжина зерен чорного перцю
  • 2 столові ложки соєвого соусу
  • 1 столова ложка майорану
  • щіпка трав'яного перцю

Спосіб приготування першої страви

Пересипте квасолю в миску, залийте водою і залиште на кілька годин або всю ніч. Наступного дня перелити в каструлю, додати трохи води та закип'ятити.

Додайте промиті ніжки, нарізану кубиками картопля, моркву з петрушкою, а також протерту цибулю-порей.

Цибулю очистити, нарізати та обсмажити в олії. Додайте в суп зелень та щіпку солі. Покладіть спеції, у тому числі соєвий соус, петрушку та кріп. Варіть доки всі інгредієнти не стануть м'якими. Подавати гарячим.

Смачний квасоляний супчик з томатним пюре та куркою

Склад інгредієнтів:

  • Курячий бульйон 2 літри,
  • томатна паста,
  • ковбаса 300 г,
  • часник 2 зубчики,
  • 2 столові ложки борошна,
  • 3 столові ложки вершкового масла,
  • сметана 1/2 склянки

Покроковий процес варіння

Замочіть горох у воді проти ночі. Наступного дня покласти у м'ясний бульйон, варити до готовності.

На розпеченій сковороді з|із| додаванням вершкового масла|мастила| обсмажити нарізану цибулю, часник, додати|добавляти| томатну пасту і рубану ковбасу, все обсмажити, і додати|добавляти| в суп

Щоб згустити рідину, змішайте борошно з водою і доведіть до кипіння.

Страва з квасолі з часниковими грінками

Набір інгредієнтів:

  • 400 г стегон
  • 1 біла цибулина
  • 1 банка нарізаних помідорів
  • 300 мл томатної пасти
  • Олія
  • майоран, чабер
  • вода
  • багет
  • вершкове масло
  • гранульований часник

Готуємо за інструкцією

Замочити квасолю на 12 годин, потім промити, покласти в каструлю і залити водою, додати|добавляти| лавровий лист, перець і сіль|соль|, варити суп до м'якості.

Цибулю нарізати кубиками і обсмажити. Додайте консервовані помідори та томатну пасту.

Багет нарізати часточками, змастити вершковим маслом|мастилом| і посипати гранульованим часником. Запікати на гарячій сухій сковороді. Подається з гарячими грінками та розплавленим сиром на тостах.

Рецепт з копченою куркою та томатною пастою

Інгредієнти для приготування:

  • 300 г копчених курячих гомілок,
  • 2 літри води,
  • 1 морква,
  • 1 петрушка,
  • 1 цибулина,
  • 2 аркуші лавру,
  • 4 зерна англійської трави,
  • 1 чайна ложка кмину,
  • 1/2 столової ложки домашньої овочевої приправи
  • 1/2 столової ложки меленого перцю
  • 1 червоний чилі,
  • 1 помідор,
  • 1 чайна ложка майорану,
  • 2 чайні ложки томатної пасти.
  • олія

Детально розписана технологія

Викладіть гомілки в каструлю, додайте лавровий лист, запашний перець, кмин і овочеву приправу. Залийте водою та варіть на слабкому вогні близько години.

Нарізати цибулину кубиками і посмажити на сковороді. Додати до супу. Очистіть моркву та петрушку і наріжте їх часточками. Помідор нарізати четвертинками, перець болгарський кубиками.

М'ясо нарізаю соломкою і обсмажую на оливковій олії, до коричневого кольору. Додаю м'ясо та овочі, готую 30 хв.

Додайте концентрат в суп, і варіть ще 5 хвилин, приправити інгредієнтами, що залишилися.

Читайте також:
Сподобалася стаття? Поділитися з друзями:
DvaGusya