Паску в хлібопічці: Прості і смачні рецепти паски

Залишилося зовсім трохи і ми з Вами будемо святкувати православне свято. Для того, щоб зайвий раз не виходити з будинку в таке не спокійний час, пропоную, спекти паску самим. Закупіться всіма необхідними продуктами і сидите вдома, стряпайте, експериментуйте, дивіться фільми.

Таку випічку роблять традиційно з п’ятниці на суботу, а вже в неділю попивають з нею чай. Найважливішим у даній справі є опара. Якщо ви приготуєте і залишити на ніч відпочивати, то повірте ваш паска буде супер м’яким і бомбически смачним.

В минулому році я вже пропонувала вашій увазі кілька способів приготування цього продукту. Сьогодні підготувала нову добірку, не трохи не гірше. Але ці рецепти підійдуть для тих, у кого є хлібопічка.

Пасхальный кулич в хлебопечке: Простые и вкусные рецепты кулича

Для багатьох господинь сучасна техніка-це дуже зручний інструмент. Випічка в хлібопічці не пригорає, виходить відмінною і високо піднімається. Ну, які ж ідеальні умови для приготування паски.

Паска з родзинками в хлібопічці на святковий стіл

Пасхальный кулич в хлебопечке: Простые и вкусные рецепты кулича

Інгредієнти:

  • Яйце — 3 шт.
  • Молоко тепле — 80 мл
  • Сіль — 1 ч. ложка
  • Цукровий пісок — 4 ст. ложки
  • Борошно — 320 гр.
  • Дріжджі — 2 ч. ложки
  • Родзинки — 100 гр.
  • Для глазурі:
  • Желатин — 1 ч. ложка
  • Вода — 6 ст. ложки
  • Цукровий пісок — 170 гр.

Спосіб приготування:

1. В гущавину хлебопечики закладаємо 80 мл. теплого молока, 120 гр. розтопленого масла, розбиваємо яйця, додаємо цукровий пісок і сіль. Тепер додаємо борошно, а на неї висипаємо дріжджі.

Порада: Такий паска виходить не дуже солодкий, якщо хочете, додайте більше цукрового піску.

Пасхальный кулич в хлебопечке: Простые и вкусные рецепты кулича

2. Прибираємо отриману суміш в хлібопічку, включаємо режим «Паска» на 3:50, чекаємо сигналу, який позначить нам, що ми можемо додавати заздалегідь промитий ізюм і випікаємо ще.

Пасхальный кулич в хлебопечке: Простые и вкусные рецепты кулича

3. Желатин заливаємо 2 ст. ложками води і ставимо на 15 хвилин, чекаємо процесу набухання. У 170 гр. цукру, вливаємо 4 ст. ложки води, ставимо на вогонь, поваримо сироп, потім додаємо желатин, перемішуємо, збиваємо до білизни.

4. Виходить високий паска. Змащуємо глазур’ю і посипаємо яким-небудь прикрасою, ставимо в холодильник, щоб глазур застигла.

Пасхальный кулич в хлебопечке: Простые и вкусные рецепты кулича

Тісто виходить, як губка м’яке, пористу, повітряне, ніжне. Приємного апетиту.

Смачний паску в хлібопічці мулинекс

Пасхальный кулич в хлебопечке: Простые и вкусные рецепты кулича

Інгредієнти:

  • Шафран — 1 щіпка
  • Гаряча вода — 2 ст. ложки
  • Куряче яйце — 2 шт.
  • Вершкове масло — 115 гр.
  • Сіль — 1 ч. ложка
  • Цукровий пісок — 2,5 ст. ложки
  • Молоко — 40 мл
  • Пшеничне борошно — 285 гр.
  • Дріжджі — 1,5 ч. ложки
  • Родзинки – 35 гр.
  • Цукати — 15 гр.
  • Мелений мигдаль — 15 гр.
  • Для глазурі і прикраси:
  • Цукрова пудра — 150 гр.
  • Яєчний білок — 1 шт.
  • Лимонний сік — 1,5 ч. ложки
  • Посипка — за смаком

Спосіб приготування:

1. Ізюм, шафран розітремо в ступці, потім заливаємо окропом у різних тарах і залишаємо на 15 хвилин.

Пасхальный кулич в хлебопечке: Простые и вкусные рецепты кулича

2. Тісто для паски найкапризніша, воно не любить шуму, протягів і тому будьте гранично обережні. Збиваємо два яйця до пишної піни, міксером або віночком. У миску хлібопічки відправляємо шафрановую воду, яйця, вершкове масло кімнатної температури, сіль, цукровий пісок, молоко, пшеничне борошно і дріжджі. Вибираємо «Солодкий хліб» вага 500 гр., середня скоринка і потрібний час.

Пасхальный кулич в хлебопечке: Простые и вкусные рецепты кулича

3. Проціджуємо родзинки, висушуємо його і присипаємо борошном. Рубаємо мигдаль і разом з родзинками і цукатами відправляємо в тісто.

Пасхальный кулич в хлебопечке: Простые и вкусные рецепты кулича

4. Збиваємо білок з цукровою пудрою і невеликою кількістю лимонного соку до пишної маси. І прикрашаємо наш красивий паска.

Пасхальный кулич в хлебопечке: Простые и вкусные рецепты кулича

З наступаючим святом. Приємного апетиту.

Рецепт простого паски з сиром в хлібопічці

Пасхальный кулич в хлебопечке: Простые и вкусные рецепты кулича

Інгредієнти:

  • Молоко тепле — 70 мл
  • Свіжі дріжджі — 35 гр.
  • Яйця — 2 шт.
  • Цукровий пісок — 40 гр.
  • Сир — 180 гр.
  • Борошно — 400 гр.
  • Сіль — 1/2 ч. ложки
  • Вершкове масло — 60 гр.
  • Цукати/сухофрукти/горіхи — 100 гр.
  • Ганаш:
  • Білий шоколад — 100 гр.
  • Вершки (жирні) — 35 гр.

Спосіб приготування:

1. У теплому молоці розвести дріжджі, вони повинні легко ламатися, мати світлий колір і приємний запах. Тепер виливаємо в миску хлібопічки молоко з дріжджами, трошки збиті яйця, всипаємо цукор, сіль, борошно, яку попередньо просіяли, викладаємо сир, якщо він зернистий, то краще перетерти через сито і додаємо масло кімнатної температури.

Пасхальный кулич в хлебопечке: Простые и вкусные рецепты кулича

2. Ставимо гущавину, включаємо режим «Випічка» або «Солодка здобна випічка», вибираємо 900 грам, середня скоринка і час 2:45. Поки хлібопічка працювати за нас, ми підготуємо начинку.

Пасхальный кулич в хлебопечке: Простые и вкусные рецепты кулича

3. Якщо ви вибрали родзинки, заздалегідь його промиваємо і висушуємо. Горіхи дрібно рубаємо. Після 30 хвилин замісу тіста, викладаємо начинку.

Пасхальный кулич в хлебопечке: Простые и вкусные рецепты кулича

4. Повністю охолодити випічку. Заливаємо шоколад вершками і розтоплюємо на бані або в мікрохвильовій печі. Після чого залишаємо при кімнатній температурі, щоб він загус. Наносимо ганаш на паску і прикрашаємо зверху цукатами і міні мандаринки.

Пасхальный кулич в хлебопечке: Простые и вкусные рецепты кулича

Паска дуже ніжний і піднявся практично до віконця хлібопічки. Приємного апетиту.

Як приготувати паску на великдень з цукатами

Пасхальный кулич в хлебопечке: Простые и вкусные рецепты кулича

Інгредієнти:

  • Молоко тепле — 100 мл
  • Дріжджі свіжі — 30 гр.
  • Сметана (20%) — 5 ст. ложок
  • Борошно пшеничне — 680 гр.
  • Сіль морська — 0,5 ч. ложі (звичайна — щіпка)
  • Ванільний цукор — 1 пакет
  • Цукати — 80 гр.
  • Масло вершкове — 50 гр.
  • Цукру — 8 ст. ложок
  • Шоколад білий — 80 гр.

Спосіб приготування:

1. Сухі дріжджі змішати з цукровим піском і вливаємо частинами тепле молоко. Добре перемішаємо і залишаємо опару доходити протягом 10 хвилин. Цукати заливаємо окропом, (за бажанням можна додати родзинки для розм’якшення), це робиться для того, щоб не пошкодити антипригарне покриття хлібопічки. Потім виймаємо і обсушим.

Пасхальный кулич в хлебопечке: Простые и вкусные рецепты кулича

2. Виливаємо опару в чашу, розбиваємо до неї 2 яйця, додаємо сметану, всипаємо просіяне борошно, сіль і цукор. А так само розм’якшене вершкове масло. Всипаємо цукати (за бажанням з родзинками).

Пасхальный кулич в хлебопечке: Простые и вкусные рецепты кулича

3. Ставимо в хлібопічку, режим «Випічка», час приблизно 3:20, все залежить від вашої печі. У цей час розтопити шоколад на паровій бані, трохи остудимо. Коли паска готова, виймаємо його, остуджуємо і обмазуємо шоколадом.

Пасхальный кулич в хлебопечке: Простые и вкусные рецепты кулича

Зверху прикрашаємо за бажанням різними приколюхами або тими ж цукатами. Приємного апетиту.

Паску в хлібопічці редмонд

Пасхальный кулич в хлебопечке: Простые и вкусные рецепты кулича

Інгредієнти:

  • Борошно просеянная — 600 гр.
  • Молоко — 200 гр.
  • Яйця — 3 шт.
  • Цукровий пісок —
  • Ванільний цукор — 10 гр.
  • Масло вершкове — 40 гр.
  • Дріжджі сухі — 6 гр.
  • Сіль — 3 гр.
  • Цедра апельсина — 1 ст. ложка
  • Цукати — 100 гр.

Спосіб приготування:

1. Цукати заливаємо окропом, промиваємо й сушимо. Розбиваємо 2 цілих і від 1 жовток яйця в чашу, вливаємо молоко, додаємо цукровий пісок, ванільний цукор, сіль, додаємо вершкове масло, цедру, цукати і просіяне борошно, а потім дріжджі.

Пасхальный кулич в хлебопечке: Простые и вкусные рецепты кулича

2. Включаємо хлібопічку редмонд, вибираємо 4 програму «Sweet Bread», вага 1 кг, випікатися по часу буде 3:27 хвилин.

Пасхальный кулич в хлебопечке: Простые и вкусные рецепты кулича

3. Білок, що залишився з’єднуємо з цукровою пудрою, лимонним соком, добре збиваємо до білизни, робимо масу трохи густіше. Дістаємо паска на решітку, остуджуємо і прикрашаємо глазур’ю або посипкою.

Пасхальный кулич в хлебопечке: Простые и вкусные рецепты кулича

Паска смачний і ніжний, краще остудити його повністю, щоб у процесі нарізування не обпекти пальці. Приємного апетиту.

Як спекти паску в хлібопічці панасонік

Пасхальный кулич в хлебопечке: Простые и вкусные рецепты кулича

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне в/с — 450 гр.
  • Сіль — 0,5 ч. ложки
  • Яйця — 4 шт.
  • Цукровий пісок — 4 ст. ложки
  • Ванільний цукор — 1 упаковка
  • Вершкове масло — 100 гр.
  • Сік цитрусовий — 50 мл
  • Дріжджі сухі — 2,5 ч. ложки
  • Родзинки, горіхи, цукати — за смаком

Спосіб приготування:

1. В піч засипаємо борошно, цукровий пісок, дріжджі, ванільний цукор, сіль, за бажанням цедру, розбиваємо яйця. Додаємо або розтоплене масло або кімнатної температури.

Пасхальный кулич в хлебопечке: Простые и вкусные рецепты кулича

2. Родзинки, цукати або горіхи, заздалегідь підготуємо. Закриваємо основну кришку хлібопічки, відкриваємо верхню, засипаємо в відділення сухі дріжджі, а в диспенсер за слойно додаємо родзинки, цукати і роздавлений горіх.

3. Включаємо піч в розетку і вибираємо меню номер 8, процес випічки триватиме 5 годин, натискаємо старт. Викладаємо паска на решітку, щоб він охолов. Посипаємо пудрою і насолоджуємося.

Сподіваюся, що даний дані рецепти Вам знадобляться, залишайте свої коментарі і діліться враженнями. Приємного апетиту.

загрузка...
Сподобалася стаття? Поділитися з друзями:
DvaGusya
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: