Печінковий торт з курячої печінки з морквою та цибулею

Печінковий торт з курячої печінки з морквою та цибулею

Приготуємо сьогодні простий закусочний торт із курячої печінки за класичним рецептом. Страва, яку любить моя сім'я поїдати у свята і не тільки. Все робиться з доступних інгредієнтів легко та швидко. Я бачила, що деякі збирають його в кулінарному кільці, але мені це зайве. Печінкові млинці і так ідеальної форми, тільки змащуй та збирай тортик покроково

Для приготування необхідний блендер

інгредієнти

  • Печінка куряча – 500 г
  • Борошно – 150 гр.
  • Яйця – 2 шт.
  • Молоко – 250 мл
  • Олія – 4-5 ст. л
  • Сіль – 1 чайна л

Начинка

  • Морква + цибуля – по 2-3 шт.
  • Майонез – 350 г
  • Часник – 3-5 зубчиків (за бажанням)
  • Зелень петрушки для прикраси

Класичний рецепт листкового торта з печінки

Печінковий торт з курячої печінки з морквою та цибулею

Готуємо продукти. Миємо чистим овочі, видаляємо з печінки жилки, плівки, сполучні тканини

Печінковий торт з курячої печінки з морквою та цибулею

Готуємо тісто для млинців

Перемелюємо печінку в блендері

Печінковий торт з курячої печінки з морквою та цибулею

Додаємо сіль, курячі яйця, молоко та рослинне масло. Збиваємо ще раз

Печінковий торт з курячої печінки з морквою та цибулею

Переливаємо в чашу, поступово всипаємо борошно, добре розмішуємо, відставляємо убік.

Печінковий торт з курячої печінки з морквою та цибулею

Дрібним кубиком ріжемо цибулю обсмажуємо на сковороді 5 хвилин

Печінковий торт з курячої печінки з морквою та цибулею

Додаємо до цибулі натерту моркву, пасуємо до м'якого золотистого стану

Печінковий торт з курячої печінки з морквою та цибулеюПечінковий торт з курячої печінки з морквою та цибулею

Смажимо печінкові млинці на сковороді з двох боків до готовності

Масло не додаємо, оскільки воно вже є у тесті

Печінковий торт з курячої печінки з морквою та цибулею

З цієї кількості інгредієнтів у мене вийшло 15 коржів із курячої печінки.

Печінковий торт з курячої печінки з морквою та цибулею

Обсмажену моркву із цибулею перемішуємо з майонезом до однорідної кремової консистенції. Додаємо давлений часник за бажанням

Читайте також:  Перлова каша в мультиварці: 7 дивовижних страв

Печінковий торт з курячої печінки з морквою та цибулею

Приступаємо до збирання торта

Змащуємо млинець тонким шаром начинки

Печінковий торт з курячої печінки з морквою та цибулею

Кладемо другий корж наносимо соус. Так чинимо з усіма шарами

Печінковий торт з курячої печінки з морквою та цибулею

Поступово витрачайте начинку щоб вистачило на весь торт

Печінковий торт з курячої печінки з морквою та цибулею

Завершальний шар просто змащуємо майонезом і прикрашаємо рубаною зеленню. Пройдіться ложкою по колу заберіть патьоки

Відправляємо закуску в холодильник на 2-3 години, страва повинна добре склеїтись і просочитися

Печінковий торт з курячої печінки з морквою та цибулею

Рецепт складання закінчено, печінковий торт повністю готовий до нарізки та подачі на святковий стіл

На мій погляд, це найпростіший і вдалий варіант приготування. Я пробувала безліч рецептів, але цей з морквою нам сподобався найбільше

Закусочний торт з печінки з горіховим сирним прошарком

Печінковий торт з курячої печінки з морквою та цибулею

інгредієнти

  • Печінка куряча – 400 гр.
  • Молоко – 130 мл
  • Яйця – 2 шт.
  • Борошно – 2-3 ст. л
  • Олія – 1 ст. л
  • Сіль, перець чорний – до смаку

Начинка

  • Сир твердий – 130 г
  • Горіх грецький – 80 гр.
  • Майонез – 170 г
  • Часник – 2 зубчики
  • Кріп для прикраси

Як приготувати курячий печінковий торт?

Печінковий торт з курячої печінки з морквою та цибулею

Відправляємо в миску печінку, яйця, молоко, сіль, перець, борошно, мало

Печінковий торт з курячої печінки з морквою та цибулею

Перебиваємо занурювальним блендером до однорідної маси

Печінковий торт з курячої печінки з морквою та цибулеюПечінковий торт з курячої печінки з морквою та цибулею

Обсмажуємо печінкові млинці з двох сторін, по 1-2 хвилини з кожної

Печінковий торт з курячої печінки з морквою та цибулею

Змішуємо майонез із давленим часником. Сир трьом на тертці. Подрібнюємо молоточком волоські горіхи

Печінковий торт з курячої печінки з морквою та цибулеюПечінковий торт з курячої печінки з морквою та цибулею

Збираємо торт із печінки

Промазуємо курячі коржі, пересипаємо горіхами та тертим сиром

Печінковий торт з курячої печінки з морквою та цибулею

Останній шар прикрашаємо зеленню та горішками

Відправляємо тортик у холодильник на ніч. Готувати як ви зрозуміли краще напередодні свята

Печінковий торт з курячої печінки з морквою та цибулею

Торт відстоявся в холодильнику, всі інгредієнти просякнули один одному, час нарізати та подавати гостям

DvaGusya