Салат з крабовими чіпсами, кукурудзою – рецепт з фото, дуже смачний

Приготування салатів з “крабовими” продуктами досить просте, а смак їх не поступається навіть самим дорогим і вишуканим страв.

Даний рецепт дуже схожий своїм складом на класичний варіант салату, але головною “родзинкою” в ньому є хрусткі чіпси. Ви можете додавати крабові або звичайні картопляні, але зі смаком краба. Салат дуже швидко готується, його можна зробити, коли гості вже буквально “на порозі”. Наші поради і фото допоможуть вам нічого не забути і створити апетитне пікантне частування.

Рецепт салату з крабовими паличками, кукурудзою і чіпсами

Салат с крабовыми чипсами, кукурузой - рецепт с фото, очень вкусный

Інгредієнти

  • крабові чіпси 50 г
  • крабові палички 250 г
  • цибуля ріпчаста 50 г
  • майонез дієтичний 100 г
  • кукурудза консервована 320 г
  • яйця варені 4 шт.

На порцію

Калорії: 112.5 ккал

Білки: 6.1 м

Жири: 5.5 м

Вуглеводи: 9.7 р

Кроки 20 хв. Відео-рецепт

  • Салат с крабовыми чипсами, кукурузой - рецепт с фото, очень вкусный

    Крабові палички нарізати смужками.

  • Салат с крабовыми чипсами, кукурузой - рецепт с фото, очень вкусный

    Цибулю подрібнити.

  • Салат с крабовыми чипсами, кукурузой - рецепт с фото, очень вкусный

    Яйця очистити і розім’яти виделкою.

  • Салат с крабовыми чипсами, кукурузой - рецепт с фото, очень вкусный

    У салатниці з’єднати палички, цибуля, яйця і кукурудзу (попередньо злити кукурудзяний розсіл). Перемазати все майонезом. Можна за смаком трохи посолити.

  • Салат с крабовыми чипсами, кукурузой - рецепт с фото, очень вкусный

    Перед тим як подати на стіл, засипати зверху чіпсами, прикрасити.

Порада: салат бажано не зберігати довго, а готувати на один раз і відразу подавати гостям. Це пов’язано з тим, що чіпси можуть розмокнути, і приємно “хрустким” страва вже не буде.

Спробуйте зробити цей неймовірно смачний і легкий салат, і він “полетить” зі столу в першу чергу. Тому сміливо збільшуйте кількість інгредієнтів в кілька разів. Також можна в якості основи для закуски взяти свіжу капусту. Тоді страва буде більш соковитим і ситним. Приємного апетиту!

Сподобалася стаття? Поділитися з друзями:
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: