Салат з роллтона з крабовими паличками, рецепт з вермішеллю швидкого приготування і макаронами

Кожній людині притаманні свої переваги в їжі. Часом за один прийом їжі ми любимо поєднувати, на перший погляд, повністю несумісні продукти. До таких страв можна віднести салат з вермішелі швидкого приготування і крабових паличок. Але варто хоч раз спробувати цю смакоту, і вона може стати однією з найбільш улюблених закусок.

Салат из роллтона с крабовыми палочками, рецепт с вермишелью быстрого приготовления и макаронами

Завдяки Інтернету зараз багато хто знає, що крабові палички, незважаючи на назву, не містять крабове м’ясо. Даний продукт виготовляють з сурімі – суміші перемеленого філе білої риби (минтая, хека, путасу, пікші). Також до його складу входять рослинне масло, сіль, цукор і крохмаль. Завдяки тому, що фарш піддається термічній обробці, що щадить пором, він зберігає мінерали і вітаміни, наявні в рибі. Крабові палички – досить низькокалорійний продукт, який містить на 100 грам 6 г білка і 10 г вуглеводів. Якщо вести мову про мінерально-вітамінному складі, то варто відзначити наявність хрому, фтору, цинку, йоду, молібдену, заліза, нікотинової кислоти, PP.

Інформація: перша згадка про вермішелі швидкого приготування з’явилося в XV столітті в Китаї. Кухарями застосовувалася просмажена локшина, яка подавалася гостям, залита різними гарячими бульйонами. У тому вигляді, в якому ми з нею знайомі сьогодні, локшина з куркою з’явилася в 1958 році.

В даний час існує величезна кількість торгових марок, які пропонують крабові палички і “швидку” вермішель у великому розмаїтті смаків. Пропонуємо покрокові рецепти з фото апетитних салатів з використанням цих доступних інгредієнтів. Готувати їх просто, тому ви швидко отримаєте ситне блюдо, щоб перекусити з друзями.

Рецепт салату з крабовими паличками і локшиною “Роллтон”

Інгредієнти

  • локшина швидкого приготування 120 г
  • крабові палички 200 г
  • яйця 3 шт.
  • огірок 100 г
  • майонез 60 г
  • сметана 60 г

На порцію

Калорії: 174.9 ккал

Білки: 6.8 г

Жири: 9.9 г

Вуглеводи: 14.5 г

Кроки 30 хв. Відео-рецепт

  • Салат из роллтона с крабовыми палочками, рецепт с вермишелью быстрого приготовления и макаронами

    На дно ємності покласти розкришений суху локшину. Приправи, які включені до її складу, в салаті не потрібні.

  • Салат из роллтона с крабовыми палочками, рецепт с вермишелью быстрого приготовления и макаронами

    Залити вермішель майонезом і сметаною. Настоювати суміш 1 годину.

  • Салат из роллтона с крабовыми палочками, рецепт с вермишелью быстрого приготовления и макаронами

    Зварити яйця і охолодити, потерти на тертці або порізати.

  • Салат из роллтона с крабовыми палочками, рецепт с вермишелью быстрого приготовления и макаронами

    Крабові палички нарізати дрібною соломкою.

  • Салат из роллтона с крабовыми палочками, рецепт с вермишелью быстрого приготовления и макаронами

    Дрібними кубиками порізати огірок.

  • Салат из роллтона с крабовыми палочками, рецепт с вермишелью быстрого приготовления и макаронами

    У ємності перемішати всі інгредієнти салату.

  • Салат из роллтона с крабовыми палочками, рецепт с вермишелью быстрого приготовления и макаронами

    Прикрасити зеленню.

Важливо: головною особливістю приготування салатів із застосуванням сухої локшини “Роллтон” є той факт, що її необхідно попередньо замочити” сметаною або майонезом не менш ніж на 30 хвилин, краще на годину. Якщо по закінченні вказаного часу вермішель буде суховата, необхідно збільшити кількість заправки.

Дане блюдо може називатися красиво, але навряд чи доречно поставити його на святковий стіл. Однак як “перекус” з рідними і близькими – це цілком відмінний варіант.

Однією з варіацій салатів з макаронними виробами є наведений нижче рецепт.

Рецепт італійського салату з макаронами і крабовими паличками

Салат из роллтона с крабовыми палочками, рецепт с вермишелью быстрого приготовления и макаронами

Час приготування: 20 хв.

Кількість порцій: 11

Енергетична цінність

  • калорійність – 230.8 ккал;
  • жири – 6.2 м;
  • білки – 6.4 м;
  • вуглеводи – 37.3 р.

Інгредієнти

  • макарони або спагетті – 200 г;
  • крабові палички – 200 г;
  • помідор – 200 г;
  • цибуля ріпчаста – 70 г;
  • петрушка – 50 г;
  • соняшникова олія – 60 мл;
  • сік лимона – 20 мл;
  • сіль, перець – за смаком.

Процес приготування

  1. Макарони відварити у підсоленій воді протягом 8 хвилин на дуже маленькому вогні.
  2. Відкинути на друшляк.
  3. Помідори опустити в окріп на 10 секунд, потім перекласти їх на такий же час у холодну воду. Це необхідно для легкого зняття шкурки.
  4. Нарізати кубиками цибулю і обсмажити на соняшниковій олії до золотистого кольору.
  5. Порізані маленькими кубиками крабові палички і помідор додати до цибулі.
  6. Гасити зазначені інгредієнти 2 хвилини.
  7. Змішати овочі з вермішеллю, зверху посипати дрібно порізаною петрушкою.

Запропоновані рецепти салатів є щоденними буденними стравами. При бажанні їх можна урізноманітнити якими-небудь додатковими улюбленими інгредієнтами. Приготування даних салатів не вимагає спеціальних кулінарних навичок. Мало того, їх можна віднести до так званої категорії “студентських обідів”. Але цей факт ніяк не впливає на їх оригінальний і яскравий смак. Спробуйте!

Сподобався рецепт? Збережіть його до себе в Pinterest, FB, VK, OK, G+, Instagram щоб не втратити!

Салат из роллтона с крабовыми палочками, рецепт с вермишелью быстрого приготовления и макаронами

Сподобалася стаття? Поділитися з друзями:
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: