Курка з грибами на листі рецепт з курячої грудки

Курка з грибами на листі рецепт з курячої грудки

Курка з грибами – смачний та ситний спосіб приготування сімейної вечері з філе курки. Готується просто, а з'їдається швидко, тому запікайте більше, бо ваші близькі будуть просити подвійні порції. Ніжна та соковита страва, запечена з печерицями – це натуральна та здорова їжа, смачна та ситна, рекомендована до вживання дієтологами світу

інгредієнти

  • Грудка / філе – 2 шт.
  • Печериці – 500 гр.
  • Помідор – 1 шт.
  • Болгарський перець – 1 прим.
  • Часник – 3 зубчики
  • Паприка – 2 год.
  • Перець чорний – 0,5 г. л.
  • Сіль за смаком
  • Олія – 2 ст. л.

Приготування курки з грибами в духовці

Курка з грибами на листі рецепт з курячої грудкиКурка з грибами на листі рецепт з курячої грудки

М'ясо промиваємо під водою, даємо йому обсохнути, ріжемо на середні шматки

Курка з грибами на листі рецепт з курячої грудки

Складаємо в миску, додаємо сіль, порізаний часник, паприку, перець, і 2 столові ложки рослинної олії, перемішуємо, залишаємо маринуватися на – 30 хвилин

Курка з грибами на листі рецепт з курячої грудкиКурка з грибами на листі рецепт з курячої грудки

Ріжемо печериці на четвертинки, складаємо у велику миску, солимо, додаємо м'ясо, перемішуємо.

Курка з грибами на листі рецепт з курячої грудкиКурка з грибами на листі рецепт з курячої грудкиКурка з грибами на листі рецепт з курячої грудкиКурка з грибами на листі рецепт з курячої грудки

Застилаємо пергаментним папером лист, на нього рівномірно викладаємо грибну суміш, ставимо в холодну духовку на 30 хв. температура 180 градусів

Курка з грибами на листі рецепт з курячої грудкиКурка з грибами на листі рецепт з курячої грудки

У цей час ріжемо овочі, через 15 хвилин запікання, додамо їх на деко, і продовжимо пекти далі

Курка з грибами на листі рецепт з курячої грудки

Час приготування минув, курка з грибами повністю готова, виймаємо її з духовки, розкладаємо по тарілках, подаємо до столу.

У цій страві, важливо не пересушити грудку, так що рекомендується прочиняти дверцята і протикати курку ножем, якщо входить як в масло, значить готове

Читайте також:
Читайте також:  Курка з макаронами та овочами в духовці
Сподобалася стаття? Поділитися з друзями:
DvaGusya