Курка запечена у пиві. Рекомендуємо скуштувати вам смачне м'ясо, приготовлене в пивному маринаді. Дана трапеза, може зійти як перекушування, а можна додати в лист картоплі, і вийде вже повноцінна страва, здатна ситно, нагодувати сім'ю. Їжа складається з простих і доступних інгредієнтів, а смаку позаздрить будь-який зірковий кухар. Спробуйте замастирувати цей простий домашній рецепт, і не нудьгуйте за телевізором
інгредієнти
- Курячі крильця – 2 кг.
- Пиво – 0,5 літри
- Каррі – 1 ст. л. (З гіркою)
- Перець червоний – 0,5 чайного л.
- Сіль – 2 ч. ложки
Покрокова інструкція приготування крил у пиві
За традицією, підготуємо продукти для приготування
Заздалегідь вимиті та висушені крила, рівномірно посипаємо сіллю, каррі, та червоним перцем
Ретельно перемішуємо, енергійно масажуючи кожен шматок, намагаючись втерти спеції.
Потім заливаємо банкою темного пивка
Ви можете взяти світле, але з темним мені більше подобається, зовсім інший смак
Перемішуємо, накриваємо плівкою, залишаємо маринуватися на столі, на 2-3 години
Під час маринівки, варто кілька разів, додатково перемішати крила курки
Не змащуючи лист, розкладаємо на ньому, замариновану курятину
Розігріваємо духовку до – 200 градусів, відправляємо запікатися нашу курочку до готовності, на – 40 хв.
Час запікання вийшов, курячі крильця в пиві готові, виймаємо їх із духовки, викладаємо на блюді, подаємо на стіл.
Страва вийшла соковитим та смачним, з апетитною золотистою скоринкою, і хмільним ароматом напою, сайт курка2.ру, рекомендує готувати цей рецепт, для сімейної вечері.
На гарнір можна додати картопляне пюре, зі свіжими овочами, так само в маринад, можна видавити пару-трійку зубчиків часнику, якщо любите, для посилення смаку