Курячі крильця в пиві, блюдо в пивному маринаді

Курячі крильця в пиві, блюдо в пивному маринаді

Курка запечена у пиві. Рекомендуємо скуштувати вам смачне м'ясо, приготовлене в пивному маринаді. Дана трапеза, може зійти як перекушування, а можна додати в лист картоплі, і вийде вже повноцінна страва, здатна ситно, нагодувати сім'ю. Їжа складається з простих і доступних інгредієнтів, а смаку позаздрить будь-який зірковий кухар. Спробуйте замастирувати цей простий домашній рецепт, і не нудьгуйте за телевізором

інгредієнти

  • Курячі крильця – 2 кг.
  • Пиво – 0,5 літри
  • Каррі – 1 ст. л. (З гіркою)
  • Перець червоний – 0,5 чайного л.
  • Сіль – 2 ч. ложки

Покрокова інструкція приготування крил у пиві

Курячі крильця в пиві, блюдо в пивному маринаді

За традицією, підготуємо продукти для приготування

Курячі крильця в пиві, блюдо в пивному маринаді

Заздалегідь вимиті та висушені крила, рівномірно посипаємо сіллю, каррі, та червоним перцем

Ретельно перемішуємо, енергійно масажуючи кожен шматок, намагаючись втерти спеції.

Курячі крильця в пиві, блюдо в пивному маринаді

Потім заливаємо банкою темного пивка

Ви можете взяти світле, але з темним мені більше подобається, зовсім інший смак

Курячі крильця в пиві, блюдо в пивному маринаді

Перемішуємо, накриваємо плівкою, залишаємо маринуватися на столі, на 2-3 години

Курячі крильця в пиві, блюдо в пивному маринаді

Під час маринівки, варто кілька разів, додатково перемішати крила курки

Курячі крильця в пиві, блюдо в пивному маринаді

Не змащуючи лист, розкладаємо на ньому, замариновану курятину

Розігріваємо духовку до – 200 градусів, відправляємо запікатися нашу курочку до готовності, на – 40 хв.

Курячі крильця в пиві, блюдо в пивному маринаді

Час запікання вийшов, курячі крильця в пиві готові, виймаємо їх із духовки, викладаємо на блюді, подаємо на стіл.

Страва вийшла соковитим та смачним, з апетитною золотистою скоринкою, і хмільним ароматом напою, сайт курка2.ру, рекомендує готувати цей рецепт, для сімейної вечері.

На гарнір можна додати картопляне пюре, зі свіжими овочами, так само в маринад, можна видавити пару-трійку зубчиків часнику, якщо любите, для посилення смаку

Читайте також:  Капуста по-петровськи – 6 швидких і смачних рецептів приготування
DvaGusya