Курячий суп з вермішеллю, простий класичний рецепт

Курячий суп з вермішеллю, простий класичний рецепт

Куряче блюдо з макаронами, просте дієтичне блюдо, смачний поживний рецепт, який із задоволенням їдять дорослі та діти. Макарони павутинка, в бульйоні з курячої гомілки, з картоплею та піджаркою з овочів, зі спеціями та свіжою зеленню, прекрасна перша страва, легка у засвоєнні, та відмінний варіант для обіду. Спробуйте приготувати цей ситний супчик, слідуючи покроковим інструкціям з фото

інгредієнти

  • Окірочок – 1 шт.
  • Картопля – 4 шт.
  • Цибуля + морква – по 1 шт.
  • Вермішель – 5 ст. л.
  • Яйця – 2 шт.
  • Зелень + перець чорний мелений – за смаком та бажанням
  • Лавровий лист – 1 шт.
  • Сіль – 1 год.

Рецепт курячого супу покроково.

Курячий суп з вермішеллю, простий класичний рецепт

Необхідні продукти

Курячий суп з вермішеллю, простий класичний рецепт

У двох літрах води, варимо курку 30 хвилин

Курячий суп з вермішеллю, простий класичний рецепт

Дрібно нарізаємо цибулю з морквою, або трьома на терці

Курячий суп з вермішеллю, простий класичний рецепт

М'ясо вариться вже 20 хвилин, додаємо порізані овочі, обсмажувати не треба

Додаємо чайну ложку солі, спробуйте на смак, я зазвичай кладу з гіркою

Курячий суп з вермішеллю, простий класичний рецепт

Ріжемо картопля, середніми кубиками

Курячий суп з вермішеллю, простий класичний рецепт

Пройшло 30 хв. виймаємо м'ясо, що зварилося, а в каструлю відправляємо картопля

Курячий суп з вермішеллю, простий класичний рецепт

М'ясо нарізаємо шматочками, відправляємо назад за картоплею

Курячий суп з вермішеллю, простий класичний рецептКурячий суп з вермішеллю, простий класичний рецепт

Розбиваємо два яйця, і не розмішуючи, вливаємо в каструлю, даємо покипіти під кришкою, 5-7 хв.

Курячий суп з вермішеллю, простий класичний рецепт

Додаємо вермішель, лавровий лист, чорний мелений перець за смаком, варимо ще 5-7 хв.

Зелень ріжу і ставлю на стіл окремо, бо мої діти у тарілці її люблять

На упаковці з вермішеллю почитайте, скільки її варити, щоб не переварилася в кашу

Курячий суп з вермішеллю, простий класичний рецепт

Час приготування минув, вимикаємо плиту, даємо страві настоятися під кришкою 10 хв.

Курячий суп готовий, розливайте по тарілках, і годуйте родичів, що зголодніли.

Курячий суп з вермішеллю, простий класичний рецепт

Супчик вийшов ароматним, смачним і наваристим, з прозорим ніжним бульйоном

Готуйте домашню їжу, в хорошому настрої, і з натуральних продуктів, і ваш організм буде здоровим не тільки духом, а й тілом

Суп з вермішеллю з курячих крилець

Курячий суп з вермішеллю, простий класичний рецепт

інгредієнти

  • Курячі крила 6 шт.
  • Картопля + цибуля + морква – по 1 шт.
  • Вермішель – 3 ст. л.
  • Зелень (петрушка/кріп) – на око
  • Сіль – 1,5 год. за смаком
  • Вода – 1,5 літри

Інструкція з приготування

Курячий суп з вермішеллю, простий класичний рецепт

Необхідні продукти для рецепту

Курячий суп з вермішеллю, простий класичний рецепт

Промиту курку, заливаємо холодною водою, ставимо на вогонь, після закипання, варимо 30 хвилин.

Курячий суп з вермішеллю, простий класичний рецепт

Ріжемо цибулю, трьом моркву, обсмажуємо в олії до м'якості 5-10 хв.

Курячий суп з вермішеллю, простий класичний рецепт

Зварене м'ясо, виймаємо з бульйону

Курячий суп з вермішеллю, простий класичний рецепт

Ріжемо картоплю соломкою, додаємо в каструлю

Курячий суп з вермішеллю, простий класичний рецептКурячий суп з вермішеллю, простий класичний рецепт

Слідом викладаємо, пасеровані овочі, варимо під кришкою, до готовності картоплі, 10 хвилин

Курячий суп з вермішеллю, простий класичний рецепт

Відокремлюємо куряче м'ясо від кісток, ріжемо, кладемо в суп

Додаємо сіль

Курячий суп з вермішеллю, простий класичний рецепт

Висипаємо макарони, добре перемішуємо, варимо 5 хв.

Першу хвилину помішуйте, щоб не злиплася

Курячий суп з вермішеллю, простий класичний рецепт

Додаємо різану петрушку, перемішуємо, вимикаємо вогонь, даємо страві відпочити 10 хв. під кришкою

Читайте також:  Як приготувати смачний торт із млинців — Легко!

Курячий суп з вермішеллю, простий класичний рецепт

Час приготування минув, смачний і простий курячий суп з вермішеллю готовий, розливайте по тарілках, частуйте рідних

Рецепт супу з домашньою вермішеллю

З тих пір, як я пам'ятаю, моя бабуся яка живе в будинку поруч, завжди в неділю, робила цю смачну локшину, зі справжньою куркою і кликала нас до себе на вечерю, виходило дуже смачно.

Мені важко буде колись повторити цей варіант, але я дуже намагаюся, щоб хоча б на половину зрівнятися з бабусиним.

Сьогодні я зварила бульйон на справжньому птаху, який має набагато кращий смак, ніж звичайний. Крім того, я зробила першу у своєму житті домашню локшину, яку вчила мене робити моя мама. Страва вийшла просто чудова.

Компоненти:

  • курині ніжки
  • 50 гр. локшини
  • дрібка солі
  • щіпка перцю
  • спеції

Спосіб приготування по кроках

У киплячу воду кладемо гомілки, сіль, морква і дрібно нарізаний кріп.

За годину додаємо приправи.

Засипаємо макарони, готуємо 15 хв.

Виймаємо курку, дрібно ріжемо, кладемо назад, наполягаємо 20 хв.

Рецепт першої страви з вермішеллю

Список інгредієнтів:

  • стегна 4 шт.
  • листя капусти
  • столова ложка морської солі
  • 3 зернятка запашного перцю
  • лавровий лист
  • 4 цілі перчинки

Якщо у вас ціла тушка, необхідно розрізати на частини, відрізати шию, крильця, стегна. Тушку залишити разом із грудкою.

Готуємо обід з докладними фото

Всі частини курки промити, покласти у велику каструлю і залити холодною водою. Посолити та довести до кипіння на середньому вогні.

Після закипання зменшити вогонь, варити на слабкому вогні, під злегка прочиненою кришкою, протягом години.

Моркву, петрушку та селеру очистити, або для більшого аромату – тільки ретельно вимити.

Овочі покласти у відвар та довести до кипіння. Додати спеції: лавровий лист та чорний перець. Зменшити вогонь, нудити на слабкому вогні 30 хв.

Подавати гарячим, з рубаною зеленню та меленим перцем.

Рекомендації :

Супчик, що залишився, необхідно процідити, довести до кипіння і закрити в банки. Після остигання поставити в холодильник.

Простий дієтичний суп вермішеллю

Це чудова класика, яка готується у наших будинках. Кожен робить його по-своєму, і він завжди виходить ситний, якщо використовувати хорошу якість продуктів та спецій.

Список продуктів:

  • гомілки, стегна – 3-4 шт.
  • 40 г селери
  • лавровий лист
  • сіль за смаком
  • 80 г цвітної капусти

Покрокове приготування страви

Овочі очистити і залити водою, щоб покрити повністю. Варити на повільному вогні, разом із куркою та гілочками кропу.

Цибулю помити, розрізати навпіл і підрум'янити до темного кольору. Викласти в суп, довести до кипіння та вимкнути плиту.

Цвітну капусту розділити на суцвіття і відварити в підсоленій рідині до готовності, заправити духмяними спеціями.

Зварити локшину готовності, відкинути на друшляк щоб вона не склеїлася. Овочі натерти на тертці. Петрушку дрібно нарізати та висипати у свіжу страву.

Курячий суп з рисовою локшиною у східному стилі

Якщо ми хочемо зварити відмінну страву, потрібно придбати хороше м'ясо, набір спецій і трав, а також ароматичні добавки. Серед них може бути багато продуктів, притаманних азіатській кухні, які відмінно поєднуються.

Частування настільки смачне, що викликає звикання, при поєднанні різних східних інгредієнтів, які входять до цієї страви.

Готуємо на сільській курці, або яловичині з кісточкою (грудинкою, роки, шия) або обох видах м'яса навпіл (цей змішаний варіант, вважається найкращим) заливаємо холодною водою, включаємо плиту, через 30 хвилин, з'явиться темна піна, яку ми видаляємо шумівкою

  1. Додаємо овочі в рівних пропорціях, варити щонайменше 3 години.
  2. Наприкінці приготування проціджуємо через марлю. Завдяки цьому, ми позбавляємося шматочків овочів, та іншого сміття.
  3. На завершення, потрібно прибрати з відвару жир, згорнувши вдвічі складені паперові рушники, і швидко провівши по поверхні, папір негайно вбере жир.
  4. Так само можна поставити бульйон на ніч у холодильник, потім затверділий жир зняти ложкою.
Читайте також:  Капуста по-петровськи – 6 швидких і смачних рецептів приготування

Як зробити так, щоб страва набула східного смаку?

Немає нічого простішого: макарони замінюємо на рисову вермішель, вливаємо соєвий соус, і прикрашаємо страву імбиром та коріандром.

А ще краще покласти трохи нарізаної лимонної трави, з рибним соусом.

В кінці варіння, можна покласти замочені та нарізані гриби у вершковому маслі, сушені креветки, паростки квасолі, та нарізані пагони бамбука.

Перш ніж розлити по тарілках, покладемо в нього підсмажені на кунжутному маслі тофу і дрібно нарізану зелену цибулю. Ось таким простим способом, ми доб'ємося смаку японської кухні, на російському столі

Інгредієнти:

  • Гомілки – 4 шт.
  • 2 моркви
  • кріп
  • 2 зубчики часнику
  • 2 перцю чилі
  • лимон
  • 5 см кореневища імбиру
  • шматок лимонної трави
  • макарони

Спеції:

  1. столова ложка рибного соусу
  2. шматочок кори кориці
  3. 3 гвоздики
  4. зірочка анісу
  5. 1 ч. л. насіння коріандру
  6. запашний перець горошком
  7. 2 листочки лайма
  8. чайна ложка чорного перцю

Готуємо супчик по кроках

Ставимо курку на плиту, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь до мінімуму.

Ріжемо цибулю з часником, додаємо в каструлю. На сухій сковороді підсушуємо корицю, коріандр, гвоздику, аніс і запашний перець. Коли спеції почнуть видавати аромату, знімаємо з вогню.

  • Кладемо спеції – лавровий лист, лайм і порізаний скибочками імбир, а також лимонний сік, соєвий соус і сіль.
  • Через півгодини кладемо нарізані на шматочки моркву, петрушку та селеру.
  • Варимо на повільному вогні півтори години.

Рисову локшину заливаємо окропом, накриваємо кришкою, наполягаємо 10 хв. потім відкидаємо на друшляк. Приправляємо локшину, рибним та соєвим соусом, у рівних пропорціях.

Домашній суп з куркою та макаронами

Інгредієнти:

  • стегенець або філе стегна
  • лавровий лист
  • 3-4 зерна запашного перцю

Приготування першої страви

М'ясо промити, покласти в каструлю, готувати до появи пінки. За допомогою ложки зібрати її із бульйону. У цей момент зменшити вогонь та продовжувати варити.

Додати селеру, лавровий лист і перець. Цибулю очистити, нарізати скибочками, обсмажити з|із| тертою морквою на сковороді і перекласти в миску.

Найкращий бульйон це той, який готується протягом 30-40 хв., Тоді він виходить дуже смачним.

Рецепт курячого супу з локшиною

Склад продуктів:

  • Філе – 400 гр.
  • 300 грн. спагетті
  • 20 гр. сушених грибів
  • листя капусти – 150 гр.
  • 2 лаврові листи
  • гілочка розмарину
  • Зелень

Інструкція приготування кроків

Поставте м'ясо готуватись на плиту.

Моркву, селера та корінь петрушки очистіть, додайте в каструлю, додати також промите листя капусти, сушені гриби та приправи.

Накрийте тарілкою, залишивши невелику щілину, і варіть на повільному вогні 3-4 години.

Іноді, кожні півгодини, відколи відвар почне кипіти, за допомогою шумівки видаліть піну вона плаває на поверхні.

Безпосередньо перед подачею зваріть макарони згідно з інструкцією на упаковці.

Рекомендації:
Щоб суп був смачний, і мав прозоріший колір, в кінці приготування додайте в бульйон половину протертої червоної цибулі, тим самим відбіливши страву.

Суп з макаронами, селери та зеленню

Інгредієнти для рецепту:

  • Гомілки – 300 гр.
  • Павутинка – 250 гр.
  • яйце – 1 шт.
Читайте також:  Шарлотка на кефірі: 7 незвичайних рецептів

Готуємо супчик по кроках

Спочатку підготуйте домашні макарони: з'єднайте борошно, яйце і приблизно 100 мілілітрів розсолу.

Перемішати тісто у однорідну масу.

Розкотіть його до товщини близько 2 мм, потім нарізати на смуги такого ж розміру

Ретельно вимийте, очистіть та наріжте овочі. У каструлю покладіть ніжки і лавровий лист для аромату.

Готові макарони варіть у киплячій воді близько 5 хвилин.

При необхідності приправте до смаку перцем і дрібкою солі. Готуйте смачний суп на повільному вогні протягом години.

Зварені овочі нарізати дрібними кубиками, зелень петрушки нашаткувати.

Додати все це в тарілку, приправити сметаною та подавати на стіл.

Курячий суп з кукурудзою та вермішеллю

Контрольний список:

  • Стегна – 3 шт.
  • Шматок свіжого імбиру
  • зубчик часнику
  • Макарони – 50 г
  • Ложка рослинної олії
  • Чверть склянки азіатського рибного соусу
  • Маленьке листя тайського або солодкого базиліку та тонко нарізаний тайський перець чилі для прикраси

Рецепт із докладними коментарями кухаря

У великій каструлі змішайте курку з кукурудзяними качанами, зеленою цибулею, імбиром, часником, 2 чайними ложками солі та 4 літрами води, доведіть до кипіння.

  1. Гасіть на слабкому вогні під кришкою 2 години, поки бульйон не стане ароматним.
  2. В іншому посуді приготуйте вермішель до напівготовності.
  3. Перекладіть спагетті в миску і перемішайте з олією, щоб запобігти прилипання.
  4. Перелийте у велику каструлю, має вийти 3 літри рідини, за необхідності додайте води.
  5. Викладіть курячі грудки, доведіть супчик до кипіння. Зніміть з вогню, дайте трохи впасти.
  6. Щипцями перекласти на тарілку, дайте трохи охолонути, потім подрібніть ножем.

Додайте кукурудзяні зерна, доведіть до кипіння. Тушіть на помірному вогні приблизно 3 хвилини, поки кукурудза не стане ніжною та хрумкою.

Додайте подрібнене м'ясо, рибний соус і приправте сіллю.

Подавайте прикрасивши листям базиліка та тайським перцем чилі.

Легкий сімейний суп з вермишеллю та овочами

Це один із тих рецептів, який ми готуємо дуже часто, тому що це найпростіший спосіб приготувати овочі з курятиною, і при цьому всі будуть задоволені.

Для ситного та ароматного частування, ідеально підійде філе курки або гомілки.

Більш темне м'ясо разом із кістками забезпечує сильніший смак у порівнянні з грудкою, створюючи більш насичений бульйон із великим ароматом.

Процес дуже гнучкий, тому що ви можете додавати або прибирати будь-які продукти, залежно від ваших уподобань.

У нашому супчику присутня стручкова квасоля, кукурудзяні зерна та шпинат. Також рекомендуються цукіні, капуста, гарбуз, картопля та горох.

Підійдуть і пакети із замороженими овочами, тому що вони нічим не відрізняються від свіжих.

Кращі продукти:

  • столова ложка оливкової олії
  • 4 зубчики подрібненого часнику
  • 2 великі моркви
  • стебло селери
  • 6 стегон без шкіри на кістки, або 8 ніжок
  • зелені боби
  • 0,5 склянки кукурудзяних зерен
  • 120 г листя шпинату
  • спагетті або яєчна локшина
  • дрібно нарізаної свіжої зелені

Детальна інструкція варіння

Нагрійте масло|мастило| в каструлі на середньому вогні. Додайте цибулю, часник, селера та шпинат, тушкуйте 5 хвилин.

Закинути стегна, стручкову квасолю та кукурудзяні зерна. За необхідності долийте води, щоб покрити усі інгредієнти.

Збільшіть вогонь і доведіть до кипіння, дайте покипіти, поки курка не звариться.

Перекладіть курочку в тарілку, відокремте від кісток і подрібніть.

Додайте гомілки назад, накрийте кришкою, готуйте 6-8 хвилин, періодично помішуючи, стежте, щоб локшина не злиплася.

Додайте шпинат, подавайте теплим.

DvaGusya