Млинці з червоною рибою і вершковим сиром – 6 покрокових рецептів приготування

У старовину млинці готувалися виключно на масницю. Кожна господиня намагалася зробити їх круглими і золотистими – вони були символом такого яскравого і теплого весняного сонця. З часом вони міцно закріпилися в списку улюблених страв і сьогодні для їх приготування не потрібна спеціальна дата.

За класичним рецептом на русі ця випічка готувалась з додаванням гречаного борошна, на жирному молоці або сметані. Тому вони виходили товстими, щільними і досить поживними, і пропонувалися господинями не на десерт, а в якості основного блюда. Зараз же цінується тонка, ажурна, майже мережева структура. На сьогоднішній день вони популярні у вигляді десерту і перекушування.

Блины с красной рыбой и сливочным сыром – 6 пошаговых рецептов приготовления

Така куховарство проста в приготуванні і універсальна у використанні. Головна складність полягає у виборі начинки, адже це ласощі поєднується з безліччю продуктів і в тій чи іншій комбінаціях «звучать» по-різному. Вони можуть бути будь – якими- залежно від приводу і сезону, але вони завжди є особливим проявом любові й турботи.

У своїй статті пропоную приготувати млинці з чудовою заправкою, яка буде вдало виглядати на святковому столі і вельми корисною, тому що основний інгредієнт нашої начинки багатий вітамінами і мікроелементами. Здогадалися? Правильно, заправляти наше частування будемо червоною рибою.

Млинці з червоною рибою і вершковим сиром

Блины с красной рыбой и сливочным сыром – 6 пошаговых рецептов приготовления

Ця смачна і корисна закуска, не тільки володіє якостями делікатесу, але і задовольняє добову потребу людини у багатьох мікроелементах.

Результат приготування буде гарний в розрізі, особливо, якщо додати в начинку вершковий сир, зелений лук і кріп. Можна згорнути їх конвертами, а можна скрутити рулетиками і потім нарізати маленькими шматочками. Подача страви повністю на ваш розсуд, а ось і рецепт від мене.

Нам знадобиться:

  • Яйце – 3 штуки
  • Молоко – 300 мл
  • Борошно – 1 склянка
  • Вода – 100 мл
  • Масло рослинне – 2 ст. ложки
  • Вершковий сир – 200 гр.
  • Сіль і цукор за смаком
  • сода – 1/2 ч. л.
  • Сьомга – 200 гр.
  • Майонез
  • Зелень.

Приготування:

1. Готуємо стандартний, всім знайоме, млинцеве тісто. Для цього розбиваємо яйця в миску, додаємо сіль, цукор за смаком, соду на кінчику ножа і отриману суміш добре перемішуємо. Далі вливаємо склянку молока і поступово додаємо борошно, настав час для води і масла, потім ретельно розмішуємо.

Блины с красной рыбой и сливочным сыром – 6 пошаговых рецептов приготовления

2. Випікаємо блюдо з отриманого тесту.

3. Після того, як все готово, приступаємо до начинки. Натираємо на тертці сир, ріжемо сьомгу довгими пластами і кришимо зелень.

Блины с красной рыбой и сливочным сыром – 6 пошаговых рецептов приготовления

4. Переходимо до розміщення начинки. На край млинця викладаємо натертий сир, сьомгу кладемо на сир, зверху посипаємо зеленою цибулею, додаємо трохи майонезу (замість майонезу можна використовувати натуральний йогурт і пару крапель лимонного соку).

Порада: щоб наш рулет не раскатался, можна протилежну сторону від заправки змастити майонезом.

Блины с красной рыбой и сливочным сыром – 6 пошаговых рецептов приготовления

5. Звертаємо в рулет і розрізаємо навпіл по діагоналі.

Ось так просто у нас вийшов чудовий перекус або гарна закуска на стіл. Приємного апетиту!

Фаршировані млинці з червоною рибою, вершковим сиром і авокадо

Блины с красной рыбой и сливочным сыром – 6 пошаговых рецептов приготовления

Інгредієнти на 2 порції:

  • Яйця – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 100 гр.
  • Масло рослинне – 1 ст. ложка
  • Молоко – 300 мл
  • Цукор, сіль за смаком
  • Сир вершковий – 100 гр
  • Лосось – 120 гр
  • Авокадо – 50 гр.
  • Цедра лайма – 1 ч. л.
  • Кріп.

Приготування:

1. Готуємо тісто для нашої основи. Для цього розбиваємо яйце в тарілку, додаємо сіль, олія рослинна, чайну ложку цукру і 150 мл молока. Отриману масу розмішуємо міксером, а потім всипаємо борошно. Знову заважаємо. Після отримання однорідної маси вливаємо залишилися 150 мл молока. Також ретельно перемішуємо міксером.

Блины с красной рыбой и сливочным сыром – 6 пошаговых рецептов приготовления

2. Переходимо до найцікавішого етапу, смаження млинців. Змащуємо маслом сковороду і на розпечену поверхню заливаємо тісто. Першу сторону обсмажуємо близько 40 секунд, другу приблизно 15 секунд. Наша випічка готується швидко і виходить дуже смачною.

Блины с красной рыбой и сливочным сыром – 6 пошаговых рецептов приготовления

3. Приступаємо до начинки. Наш лосось ріжемо на тоненькі слайсы. Зверху посипаємо цедрою лайма.

4. Ріжемо авокадо на невеликі шматочки, попередньо очистивши від шкірки.

5. Дрібно нарізаємо кріп і змішуємо з плавленим сиром.

6. І ось, коли всі складові готові, можна приступати до фарширування.

Блины с красной рыбой и сливочным сыром – 6 пошаговых рецептов приготовления

7. Беремо, так звану нашу основу — блін. Нам потрібно змастити його сумішшю з вершкового сиру і кропу.

Блины с красной рыбой и сливочным сыром – 6 пошаговых рецептов приготовления

8. Викладаємо слайсы лосося на сир і шматочки авокадо.

Блины с красной рыбой и сливочным сыром – 6 пошаговых рецептов приготовления

9. Тепер необхідно загорнути викладену начинку. Отриманий рулет розрізаємо на частини. Прикрашаємо і можна подавати до столу.

Блины с красной рыбой и сливочным сыром – 6 пошаговых рецептов приготовления

Замість авокадо можна використовувати свіжий огірок, а плавлений сир замінити на сметану або натуральний йогурт. Оригінальна подача, ніжний смак і простота такої страви точно не залишиться непоміченим.

Як приготувати млинці з червоною рибою на кефірі

Блины с красной рыбой и сливочным сыром – 6 пошаговых рецептов приготовления

Червона риба, вершковий сир і оригінальна подача? Це як раз про це рецепті. Таке круте поєднання точно стане виграшним, тому що така начинка зробить будь-яку страву ефектним і смачним.

Особливістю цього рецепту є млинці, приготовані на кефірі. Така різновид мучної випічки є дивовижно смачною, тонкою, м’якою і ніжною.

Інгредієнти:

  • Кефір – 500 мл
  • Яйце – 2 шт.
  • Сіль – ½ ч. ложки
  • Цукор – 1 ст. л
  • Сода – ½ ч. л.
  • Борошно – 300 гр.
  • Масло рослинне – 2 ст. ложки
  • Вода – 250 мл
  • Копчений лосось – 400 гр.
  • Сир вершковий – 200 гр.
  • Зелень.

Приготування:

1. У ємність виливаємо кефір, до нього додаємо яйця, цукор і сіль. Отриману суміш ретельно перемішуємо.

Блины с красной рыбой и сливочным сыром – 6 пошаговых рецептов приготовления

2. У борошно додаємо соду, розмішуємо. Потім додаємо борошно до кефіру і яйцям. І замішуємо тісто без грудочок.

3. До однорідного тесту вливаємо 250 мл окропу, тим самим заварюємо тісто.

Блины с красной рыбой и сливочным сыром – 6 пошаговых рецептов приготовления

4. І в останню чергу вливаємо олію і добре перемішуємо. Тісто готове.

5. Для першого млинця змащуємо маслом сковороду, набираємо тісто ополоником і розподіляємо. Ставимо на вогонь і дивимося, як утворюються бульбашки.

Блины с красной рыбой и сливочным сыром – 6 пошаговых рецептов приготовления

6. Беремо готовий млинець і змащуємо його вершковим сиром.

7. Вгору першого, трохи з нахлестом, накладаємо другий і змащуємо його сиром.

Блины с красной рыбой и сливочным сыром – 6 пошаговых рецептов приготовления

8. Потім викладаємо рибу.

Блины с красной рыбой и сливочным сыром – 6 пошаговых рецептов приготовления

9. На рибу насипаємо зелень і загортаємо в щільний рулет. Потім нарізаємо отриманий рулет на маленькі рулетики.

Блины с красной рыбой и сливочным сыром – 6 пошаговых рецептов приготовления

Ось така славна закуска у нас вийшла. Приємного апетиту!

Покроковий рецепт млинців з червоною ікрою

Блины с красной рыбой и сливочным сыром – 6 пошаговых рецептов приготовления

Ця справжня царська закуска. Такий ніжний делікатес не залишить нікого байдужим.

Інгредієнти:

  • Сьомга слабосолона – 250 гр.
  • Вершковий сир – 250 гр.
  • Червона ікра – 15 – гр.
  • Молоко – 250 мл
  • Борошно – 200 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Цукор – 2 ч. ложки
  • Сіль за смаком
  • Зелень.

Приготування:

1. Дрібно нарізаємо зелень. У чашку розбиваємо яйце, вливаємо молоко, додаємо цукор і сіль, висипаємо порізану зелень і вливаємо олію. Потім все перемішуємо. Просіваємо борошно і замішуємо тісто.

2. Змащуємо сковороду і розігріваємо. Починаємо готувати випічку, обсмажуючи з двох сторін.

3. Далі нарізаємо сьомгу на невеликі шматочки шириною 3-5 мм.

4. Мажемо блін вершковим сиром.

Блины с красной рыбой и сливочным сыром – 6 пошаговых рецептов приготовления

5. Викладаємо пластики сьомги на розмазаний сир.

Блины с красной рыбой и сливочным сыром – 6 пошаговых рецептов приготовления

6. І ось ми вже добираємося до фінішної прямої. Звертаємо начинений млинець. Одержаний рулет прибираємо в холодильник на 30 хвилин.

7. Перед подачею розрізаємо рулет навпіл. А щоб закуска виглядала видовищно, зрізаємо навскоси ось таким чином.

Блины с красной рыбой и сливочным сыром – 6 пошаговых рецептов приготовления

8. А тепер встановлюємо наше частування на тарілку і прикрашаємо ложечкою ікри.

Блины с красной рыбой и сливочным сыром – 6 пошаговых рецептов приготовления

Ось такі красиві башточки у нас вийшли. Приємного апетиту!

Рецепт млинців з сирним сиром

Блины с красной рыбой и сливочным сыром – 6 пошаговых рецептов приготовления

Це один з найпростіших і в той же час, популярних рецептів серед усіх любителів цієї страви.

Інгредієнти:

  • Молоко – 500 мл
  • Яйце – 2 шт.
  • Цукор – 1 ст. ложка
  • Борошно – 200 гр.
  • Масло рослинне – 2 ст. ложки
  • Сіль за смаком
  • Сода – ¼ ч. ложки
  • Сирний сир – 200 гр.
  • Зелень
  • Оливкова олія – 2 ст. ложки
  • Часник – 2 зубчики
  • Сіль і перець за смаком.

Приготування:

1. Яйця збиваємо з цукром і сіллю. Вливаємо олію і ретельно перемішуємо.

2. Потім вливаємо молоко і також добре розмішуємо.

3. Розігріваємо Сковороду, трохи змащуємо маслом. В середину наливаємо тісто, сковороду необхідно покрутити, щоб тісто рівномірно розподілилася. Обсмажуємо одну сторону приблизно 30 секунд, а другу близько 10 секунд.

4. Подрібнюємо зелень, змішати з сирним сиром.

Блины с красной рыбой и сливочным сыром – 6 пошаговых рецептов приготовления

5. Додаємо спеції і подрібнений часник, а також оливкова олія. Акуратно все перемішуємо.

Блины с красной рыбой и сливочным сыром – 6 пошаговых рецептов приготовления

6. Викладаємо начинку на млинець.

Блины с красной рыбой и сливочным сыром – 6 пошаговых рецептов приготовления

7. Складаємо конвертом і злегка підсмажуємо на сковорідці.

Блины с красной рыбой и сливочным сыром – 6 пошаговых рецептов приготовления

Ось і все, наша закуска виглядає смачно і ефектно. Подавайте їх з соусом тар-тар. Приємного апетиту.

Відео про те, як правильно оформити млинці

У цьому відео ви побачите 10 різний варіантів оформлення млинців: трикутником, трубочкою, конвертом, мішечком та інші.

Приємного апетиту!

Сподобалася стаття? Поділитися з друзями:
Залишити відповідь

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: