Перловка з куркою в мультиварці редмонд із курячого м'яса

Перловка з куркою в мультиварці редмонд з курячого м'яса

Перловка з курячими гомілками, простий і правильний рецепт, з перловою крупою. Овочева подушка, з цибульки з морквою і набором прянощів, для посилення смаку. Гасіння проходить в апараті редмонд, завдяки чому за короткий час каша стає розсипчастою і апетитною. Давайте разом приготуємо цю смачну страву з куркою, слідуючи за кроками, з докладною інструкцією

інгредієнти

  • Перловка – 1 склянка
  • Курячі гомілки – 6 шт.
  • Цибуля + морква – по 1 шт.
  • Куркума + паприка + суміш перців – 1 ч. л.
  • Олія – 3 ст. л.
  • Сіль – 2 год.

Покроковий рецепт у мультиварці з куркою

Перловка з куркою в мультиварці редмонд з курячого м'яса

Перловку промити, залити водою, залишити на 1 годину

Перловка з куркою в мультиварці редмонд з курячого м'яса

Куряче м'ясо миємо, обсушуємо, додаємо спеції із сіллю

Добре перемішуємо руками, втираючи приправи, залишаємо на 1 годину

Перловка з куркою в мультиварці редмонд з курячого м'яса

Дрібно ріжемо цибулю, моркву трьом на великій тертці

Перловка з куркою в мультиварці редмонд з курячого м'яса

У чашу мультиварки, виливаємо на око, 3-4 столові ложки рослинної олії

Перловка з куркою в мультиварці редмонд з курячого м'яса

У мультиварці заходимо в меню, вибираємо режим «жарка», з продуктів овочі, стартуємо, чекаємо, поки нагріється

Перловка з куркою в мультиварці редмонд з курячого м'яса

У розігріту олію, відправляємо обсмажувати цибулю з морквою, помішуємо

Перловка з куркою в мультиварці редмонд з курячого м'яса

Пройшло 6-7 хв. овочі обсмажилися, відключаємо «смаження»

Зливаємо з перловки воду, висипаємо в чашу, кладемо чайну ложку солі, перемішуємо

Перловка з куркою в мультиварці редмонд з курячого м'яса

Перловка в мультиварці, заливається трьома склянками окропу з чайника

Класичне співвідношення крупи до води, один до трьох

Перловка з куркою в мультиварці редмонд з курячого м'ясаПерловка з куркою в мультиварці редмонд з курячого м'яса

Зверху викладаємо курку, закриваємо кришку

Вибираємо режим – гасіння, вид продукту – птах, тиснемо – старт!

Якщо у вашій мультиварці немає вибору продукту, то просто ставте гасіння, час – 50 хв.

Перловка з куркою в мультиварці редмонд з курячого м'яса

Пройшло 50 хв. перловка з куркою повністю готова, крупа в мультиварці розварилася, а куряче м'ясо стало соковитим та ніжним

Читайте також:  Як приготувати пиріг зебра рецепт на кефірі або сметані?

Краще залишити все це під закритою кришкою хвилин на 20, дати настояться, а вже потім сміливо розкладати по тарілках, та годувати смачною та корисною стравою, своїх близьких

Перловка з куркою в мультиварці з гарніром

Приготуємо з вами смачну страву, перловка з куркою в мультиварці, дієтично корисний продукт для будь-якої категорії людей. Страва не поступається плову, а то й перевершує його, якщо ви раніше ставилися скептично до крупи перловки, то після цього рецепту, ви полюбите цей продукт назавжди

Інгредієнти:

  • Куряче м'ясо – 500 гр. (філе стегна без кісток)
  • Перловка – 400 гр.
  • Морква + цибуля – по 1 шт.
  • Приправа для курки – 2 ст. л.
  • Часник – 3 зубчики
  • Олія – 3 стіл. л.
  • Сіль – 2 год. (без гірки)
  • Вода – на око

Приготування курки в мультиварці

  • Включаємо мультиварку, в режим смаження
  • Наливаємо пару ложок олії, закриваємо кришку, нехай чаша нагрівається.
  • Подрібнюємо моркву з цибулею, відправляємо обсмажуватись, у розігріте мульти варіння, під закритою кришкою, не забувайте помішувати, обсмажуємо до м'якості овочів.

Морква я різала як для плову, середньою соломкою, у готовому блюді, виглядає апетитно

Миємо стегна під водою, видаляємо сухожилки (в стегнах вони трапляються) ріжемо на дрібні шматочки, додаємо обсмажуватися до овочів, висипаємо курячу приправу та чайну ложку солі, обсмажуємо хвилин 5-7, регулярно помішуючи.

Добре промиваємо перловку, у кількох водах, висипаємо в чашу з куркою, кидаємо очищені зубчики часнику (не ріжемо)

Заливаємо окропом з чайника, на 2-3 пальці вище за крупу, співвідношення 1:3

Закриваємо кришку, в меню вибираємо режим плов – 1 годину

Час приготування минув, перловка з куркою повністю готова, розкладайте по тарілках, пригощайте рідних

Читайте також:  Суп-пюре з кабачків: 5 чарівних страв

Страва на вигляд нагадує плов, але набагато смачніше, перловка з куркою розварилася, наситилася курячими соками, і стала ситним гарніром, для домашнього обіду, готуйте друзі з натуральних і корисних продуктів, і вашому здоров'ю, не будуть страшні ніякі хвороби

Перлова каша з куркою та овочами у мультиварці

Інгредієнти для рецепту:

  • курячі стегна – 5 шт.
  • перлівка – 1 склянка
  • 1 червоний перець
  • 1 морква
  • 1 біла цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • ріпакова олія (для смаження)
  • 1 чайна ложка вершкового масла
  • Спеції для рецепту:
  • солодкий мелений перець
  • 2 чайні ложки чебрецю
  • 1,5 чайних ложки березового цукру
  • трав'яна сіль
  • свіжомелений перець
  • консервовані помідори

Покрокове приготування в мультиварці

Ретельно промийте перлову крупу в холодній воді, а потім відваріть у трохи підсоленій воді з чайною ложкою вершкового масла.

Цибулю дрібно нарізати і змастити ріпаковою олією.

Нарізати паприку та моркву дрібними кубиками, додати до глазурованої цибулі та обсмажити всі разом близько 5 хвилин.

Також наріжте курку невеликими шматочками і посипте солодкою паприкою та трав'яною сіллю.

Додайте до овочів, приправлені шматочки курки, обсмажте приблизно 3 хвилини – поки м'ясо не стане м'яким.

Залити банку із подрібненими помідорами, додати чебрець, березовий цукор та видавлені через прес, зубчики часнику, гасити під кришкою близько 10 хвилин.

Приправляємо соус трав'яною сіллю і свіжомеленим перцем.

Перловка додається до курки та овочів, ретельно перемішується.

Ставимо режим перловки – на 1 годину

Час приготування вийшов, просте та смачне блюдо, перловка в мультиварці готова, розкладаємо по тарілках, подаємо на стіл.

Перлова крупа з овочевим рагу та курячою грудкою

Список інгредієнтів:

  • 1 велика куряча грудка
  • 20 маленьких брюссельської капусти
  • півпачки замороженої китайської суміші
  • перлівка – 0,5 ст.
  • 1 цибулина
  • 1 столова ложка легкого соєвого соусу
  • підлога чайної ложки меленого солодкого перцю
  • 1/4 чайної ложки меленого імбиру
  • 1/3 чайної ложки гарам масалу
  • кухонна сіль
  • перець
  • ріпакова олія
Читайте також:  Курка в соєвому соусі, запечена в духовці.

Приготування перловки в мультиварці

Зробіть маринад із соєвого соусу, солодкого перцю, імбиру та невеликої кількості олії, полийте їм грудку та залиште на півгодини. Перлову крупу промити на ситі і варити al dente (приблизно 5 хвилин), потім процідити.

Покласти курку в чашу мультиварки для запікання і запікати 40 хвилин при 190 градусах. Брюссельську капусту очистити від некрасивого зовнішнього листя, вимити, обсушити і збризнути невеликою кількістю масла.

Кладемо в мультиварку, поруч із куркою, за 15 хвилин до закінчення приготування. Нарізану цибулю обсмажити до золотистого кольору, потім додати китайську суміш і гарам масалу, обсмажити всі 2 хвилини.

Дістаньте курку з мультиварки, і відкладіть на якийсь час, змішайте перловку з овочами, і обсмаженою брюссельською капустою. Приправте сіллю з перцем, додайте|добавляйте| соус і перемішайте.

Час варіння закінчено, перловка в мультиварці вийшла чудовою. Крупа розварилася, і перетворилася на ніжну та соковиту страву, з овочами.

DvaGusya